Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

JeleniA4 spot info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, dzieki za zaproszenie ale mieszkam obecnie koło wrocka wiec nie dam rady niesety mozey innym razem bo bywam na wekeendy u jeleniej, dobrej zabwy

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 202,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

siema, dzieki za zaproszenie ale mieszkam obecnie koło wrocka wiec nie dam rady niesety mozey innym razem bo bywam na wekeendy u jeleniej, dobrej zabwy

Nie ma za co jak bedziesz zapraszamy serdecznie :kox:

Dykan wymyslimy cos ciekawego Np kto szybciej Twoje autko naprawi ;)

Festiwal to jest ale przeciwmglowych na Jeleniej ;) damy rade spoko loko :cool1:

Opublikowano

Widzę że się niezły spot kroi... Fajnie że w końcu jakieś zainteresowanie i że będzie nas więcej. Coś fajnego można zorganizować.

Dykan nie martw się motorkiem... Ja mam 1.8 125 KM i też odstaję mocą od tych najmocniejszych... ale nie to się liczy. Panowie do wakacji musimy stworzyć coś potężnego czym się nie powstydzimy wśród klubowiczów z innych województw. Póki co i taj jest super. Zaczęło się od 4 osób wytrwale stojących na mrozie czy też deszczu ze swoimi maszynkami a i tak czuło się gdzieś w głębi że tworzy się coś fajnego, coś czego nam nikt nie zabierze... a wszystko wskazuje na to że będzie nas więcej. Także koledzy nie wymiękać i piątek 19 meldować się pod matexem. Wspólnie coś wymyślimy i zorganizujemy żeby było miło, zabawnie a i czasem z adrenalinką.

Opublikowano
  • Autor

Maniek pieknie napisane... chyba bedziesz w piatek przemawial za mnie :tongue4::polew:

Dogass widzisz ile namieszalem w 2 godzinki :gwizdanie: a mysle ze to jeszcze nie koniec i inni koledzy sie odezwa :hi:

Opublikowano

Arre jak chcesz mogę podesłać Ci przemówienie z okazji otwarcia Hali sportowej , które właśnie napisałem , zmienisz to i owo i będzie gitara . na dodatek jest w języku Angielskim wiec byś zabłysną na spocie;0)

dykan

Opublikowano

Witam Panie i Panowie :>

Opublikowano

ale nam się pogoda szykuje na jutro :naughty: ale będą zdjęcia w scenerii śnieżnej :)

Opublikowano
  • Autor

Witam Panie i Panowie :>

Witamy kolejnego kolege serdecznie :)

Dykan spokojnie poradzimy sobie i bez przemowienia po angielsku

Dudziu jest zima to i snieg powinien byc :naughty:

Opublikowano

Dzieki za zaproszenie jezeli sie wyrobie to stawie sie bankowo choc na chwile ale bede :cool1:

Opublikowano

Troche nie zagladalem a tu juz 3 strony przelecialy. Fajnie ze widac nowych wlasciceli CCCO :hi: Fajne Prezesie :tongue4: zes troche czasu poswiecil na forum. Takze moje ulotki dotra do niezrzeszonych, a twoje PW do klubowiczow i juz jest git. A z tymi wtryskami to faktycznie prawie se ztrzepalem jak otworzylem i poczulem te 98Pb :evil:...Pikne rzeczy!! A co do tych zlotow golfiarzy to chyba nam to nie grozi... chociaz moznaby im pokazac jak ocynk w CCCO sie trzyma, jak spokojnie mozna do bagaznka wozek z dzieckiem wlozyc ( w przenosni i doslownie tez :decayed: ) a ile miejsca na zakupy z tesco :notworthy: a poza tym jak to sie wszystko sprawuje na sniegu....bokiem...a jak juz tego bedzie malo to im najebiemy :wallbash::naughty::polew:

Jutro sie widzim!!

Opublikowano

wielkie dzieki za zaproszenie !! Napewno sie zjawie ...

Opublikowano

hehe dogasso:)

Mam kolegę który jeździ na zloty właśnie golfów :decayed:.I za każdym razem mówi jakie są one zaje... Tak szczerze mówiąc nigdy bym nie chciał golfa :no:.Że chyba swojej kobiecie bym kupił :cool1:

Opublikowano

Przepraszam ze się wtrącę ale w tytule posta jest : zlot w najbliższy piątek 19 a mi się wydaje ze to jest 21 no chyba ze wg innego kalendarza jedziemy.

dykan

Opublikowano
  • Autor

wielkie dzieki za zaproszenie !! Napewno sie zjawie ...

Bedzie nam bardzo milo kolego :naughty:

Dzieki za zaproszenie jezeli sie wyrobie to stawie sie bankowo choc na chwile ale bede :cool1:

Kolego Wojtek26 nawet jezeli sie na 19 nie wyrobisz to o 20 tez przyjedz bo napewno tam godzinke bedziemy jak nie dwie :gwizdanie:

Kolego Dykan spot jest na godzine 19... 21.01.2011r czy inaczej gdzies jest napisane?

Opublikowano

He he he Dogas dobre to było na temat golfiarzy. Pogoda jest i dobra i zła. Dobra bo będzie można podziczyć przed matexem bokami. A zła, że na łeb pada. Ale my nie z cukru więc śniegu i deszczu się nie boimy, a fury ocynkowane to nam nie zardzewieją podczas spotu :polew: A jak będzie bardzo sypać to zawsze można na hot dogi pojechać na orlen czy statoil.

Opublikowano

Jak wiecie ze jezeli chodzi o jakies dziczenie to ja OWSZEM :evil: jest jeszcze jeden plus ze bedzie bialo - bedzie jasniej a tym samym fotki dobre ( lepsze niz pod Komfortem ) wyjda :good:

Zdecydowalem ze autko jutro umyje bo mam jeszcze troche spraw do zalatwienia wiec mogloby sie moje dziecko ubabrac, a gdzie na zlot gdzie TYYYYYLEEE ludzi bedzie :naughty:

Do zobaczenia Panowie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Dogass by ci linka od recznego i drzwi nie z(a)marzly :polew: bo bede Cie musial na haka zaczepic by prztargac cie na spota :polew:

Co tu sie dzieje :naughty: przez dwa dni tyle wiadomosci co przez ostatnie dwa miesiace :evil::kox::hi:

Opublikowano

Hak na te warunki to fajna rzecz!!

Tak probuje oszacowac ile ludzi bedzie i strzelam gdzies w granice 15...

A Wy?

Opublikowano

Bierzecie jakies osoby towarzyszace? :naughty:

Opublikowano

arre to bardzo dobry znak że tyle ludzi zaczyna się interesować :) fajnie by było stworzyć taką silną grupe w Jelonce :naughty:

dogasso myśle że ustrzeliłeś 100% ja dałem znaka 3 osob które jeszcze nie są zarejestrowane ale mają przyjechać :)

raker mysle że osoby towarzyszące mile widziane ale to trzeba zarządu zapytać hahahahahaha :polew:

panowie arre i dogasso co wy na to??? :naughty:

Pozdrawiam panowie :>