matyss___ Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 mi pasuje 21 go o 17stej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 To jak Arka nie będzie to może w piątek zrobimy? Mi pasuje i w piątek i w sobotę także czekam na propozycje do wtorku żeby sie jakoś określić!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raker Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Mi bardziej w piątek pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 to narazie jest 2 do 1 na piątek... Ja piszę się i tu i tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 tez moge byc w piatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Dobra to robimy w piątek o 19 na parkingu koło Mercurego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raker Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Mam nadzieje że śniegiem nie sypnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 a gdzie dokłądnie mamy byc? bede jeszxce z kumplem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Dokładnie to parking na przeciwko cmentarza ul. Sudecka. Przed światłami gdzie jest wejście na ten cmentarz w lewo jadąc od centrum. Chyba wszystko jasne :-) To do zobaczenia Panowie!! Jeszcze jakby troche starych się odezwało to też bym zły nie był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Moze sie Karl28 angolem przyczlapie... i dudziu w koncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burus2 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 też podjade, i też pocukruje prezesowi podziękowania za wmontowanie do mojej furki od roku kurzącego sie na półce tempomatu,jeszcze fis i będe w pełni szczęśliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 spox jeszcze godzina;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudziu Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 dudziu w piątek obecny:) bo qw sobote na ELMOT chcę lecieć więc piątek jak najbatrdzie za:) kuropatkin 07 zgłoś się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 SPOT JEST W TEN PIATEK 20.04 PARKING UL. SUDECKA - NA PRZECIWKO STAREGO CMENTARZA - OBOK HOTELU MERCURY !!!!GODZINA 19!!!! Burus => ja ci pocukruje jeczydupku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudziu Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 arre to żeś k..wa kolor dobrał hehehe.... zmień bo razi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 wedle zyczenia SPOT JEST W TEN PIATEK 20.04 PARKING UL. SUDECKA - NA PRZECIWKO STAREGO CMENTARZA - OBOK HOTELU MERCURY !!!!GODZINA 19!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 i wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 To kto ma byC?? -Raker -Dudziu -Arre -Burus -Matys z kolegą -niby ja ;P a reszta? Kuropatkin, dykan, karl i inni?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewan91 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Matys ze mna;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi