arre Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 No to dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Jakieś 3 a3 były ostatnio na polerce w AutoSpa. Jedna miała 364 kunie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Jakieś 3 a3 były ostatnio na polerce w AutoSpa. Jedna miała 364 kunie:) to pewnie Es mlodego z widoku... znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 To czemu na spota nie zaprosisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 To czemu na spota nie zaprosisz? znam z widzenia... poza tym mam malo czasu na tworzenie "silnej grupy" ale mysle nad tym intensywnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bania Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Chopy kto ma vaga tacho ? albo inne ustrojstwo bo muszem licznik podmienić a mam immo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 do mnie właśnie jedzie chiński kabelek do commandera, jakoś w tygodniu powinien być a do tego czasu to gadaj z arre, on Ci ogarnie może:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bania Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 ja bym sobie sam ogarną a twój kabelek miałby okazję zarobić parę piw A jakby ktoś coś potrzebował mam launcha diaguna na pokładzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Będę miał kabel to się odezwę na PW i się dogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 jak pilne to latwo mnie znalezc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Płonęło auto nieopodal straży pożarnej - Jelenia Góra - Jelonka.com - Aktualności - Niedziela, 9 marca 2014, 08:03 ..Arree.....masz jakiegos podpalacza w okolicy....ciekawe jak dlugo jechali i czy na sygnale Ty coś wiecej powinienes wiedziec na ten temat:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Płonęło auto nieopodal straży pożarnej - Jelenia Góra - Jelonka.com - Aktualności - Niedziela, 9 marca 2014, 08:03 ..Arree.....masz jakiegos podpalacza w okolicy....ciekawe jak dlugo jechali i czy na sygnale Ty coś wiecej powinienes wiedziec na ten temat:) Siemka oj Matys trzyma Cie jeszcze po sobocie chyba... nie doczytales ze na Wolnosci w CENTRUM czyli przy Bankowej itp a tam tez jest jednostka na SUDECKIEJ jak bys nie pamietal dla Twojego info w nocy straz nie jezdzi na sygnale - nie ma takiej potrzeby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Arre, potrzebuje 2 opony letnie 205/55/16 nie stare i nie łyse. Zapytasz chłopaków czy coś nie mają w dobrej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Co to znaczy dobra cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Arre, potrzebuje 2 opony letnie 205/55/16 nie stare i nie łyse. Zapytasz chłopaków czy coś nie mają w dobrej cenie? cos sie znajdzie jaki budzet? jak tam ringi? na aucie juz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Co to znaczy dobra cena? pytam bo mogę pogonić opony ze starych felg, bo chce na nie zimówki założyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Arre, potrzebuje 2 opony letnie 205/55/16 nie stare i nie łyse. Zapytasz chłopaków czy coś nie mają w dobrej cenie? cos sie znajdzie jaki budzet? jak tam ringi? na aucie juz? Budżet się dostosuje, to dla ojca:decayed: ringi na aucie, szybka wypolerowana ale będę musiał je przełożyć do swojej obudowy, bo ładniejsza Co to znaczy dobra cena? pytam bo mogę pogonić opony ze starych felg, bo chce na nie zimówki założyć Tyle że ja bym 2 sztuki zabrał.. Jak Ci to nie przeszkadza to podrzuc jakąś cenę na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Arre, potrzebuje 2 opony letnie 205/55/16 nie stare i nie łyse. Zapytasz chłopaków czy coś nie mają w dobrej cenie? cos sie znajdzie jaki budzet? jak tam ringi? na aucie juz? Budżet się dostosuje, to dla ojca:decayed: ringi na aucie, szybka wypolerowana ale będę musiał je przełożyć do swojej obudowy, bo ładniejsza Co to znaczy dobra cena? pytam bo mogę pogonić opony ze starych felg, bo chce na nie zimówki założyć Tyle że ja bym 2 sztuki zabrał.. Jak Ci to nie przeszkadza to podrzuc jakąś cenę na pw z Ta obudowa to bym sie zastanawial bo to nie taka prosta sprawa popytam co tam kto ma i dam znac jak bede wiedzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Nie szukaj, już ojciec 2 chinole kupił 1 sezon muszą wytrzymać. Dzieki Michalos za linka ---------- Post dopisany at 08:43 ---------- Poprzedni post napisany at 08:00 ---------- Widzieliście to b5 zielone z laminatowym body co jeździ po Jeleniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 bylo kiedys jeszcze przed stluczkami to zielone na ktoryms spocie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi