Michalos Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 zielono jakies chyba czesto stoi w sobieszowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 zielono jakies chyba czesto stoi w sobieszowie dokladnie to... po pupie chyba dostalo bo klape ma w innym kolorze z tego co pamietam... a i zderzak z przodu oberwal ciut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Powiem Wam ze wraz ze sprezynami -30 rośnie prędkość w zakrętach teraz trzeba siedziska zmienić bo placki nie trzymają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Recaro szukaj, kubly też nie trzymają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Nie stać mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Recaro szukaj, kubly też nie trzymają chyba Twoje:grin: ja sie z moich wyczolgac nie raz nie moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Bo stary już jesteś, w krzyżu łupie w a3 lepiej kubly trzymają. Michalos jak chcesz żeby trzymalo to szukaj kublow w materiale, bo skóra sliska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Bo stary już jesteś, w krzyżu łupie w a3 lepiej kubly trzymają. Michalos jak chcesz żeby trzymalo to szukaj kublow w materiale, bo skóra sliska stary to bede po 50 jak bedziesz mial tyle doswiadczenia jak ja to pogadamy narazie to lepiej z krzyza spusc bo cos za malo zadan masz u Stacha chyba... musze z nim pogadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 w materiale w materiale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Bo stary już jesteś, w krzyżu łupie w a3 lepiej kubly trzymają. Michalos jak chcesz żeby trzymalo to szukaj kublow w materiale, bo skóra sliska stary to bede po 50 jak bedziesz mial tyle doswiadczenia jak ja to pogadamy narazie to lepiej z krzyza spusc bo cos za malo zadan masz u Stacha chyba... musze z nim pogadac O separatorze masy miałem przypomnieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 jeszcze pamietam... a co jutro to nie wiem ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bania Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Podziękowania dla miśka za pomoc przy kodowaniu fis-a Teraz jeszcze manetka i gitara Radość przedwczesna auto po paru paru odpaleniach po postoju blokuje immo jak to możliwe musiałem wstawić stary licznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Może pętla kończy życie i poruszyliscie ja wyciągając licznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Sprawdź te 2 błędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 trzeba bylo je kill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bania Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 PO włożeniu starego licznika auto jeździ więc to nie pętla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oca69 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 PO włożeniu starego licznika auto jeździ więc to nie pętla Masz tak jak u mnie bylo . Po prostu w naszym roczniku immo jest juz w zegarach . Cwiara u mnie zakodowal i hulaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 PO włożeniu starego licznika auto jeździ więc to nie pętla Masz tak jak u mnie bylo . Po prostu w naszym roczniku immo jest juz w zegarach . Cwiara u mnie zakodowal i hulaja Karol Tyle ze misiek mu kodowal immo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oca69 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 PO włożeniu starego licznika auto jeździ więc to nie pętla Masz tak jak u mnie bylo . Po prostu w naszym roczniku immo jest juz w zegarach . Cwiara u mnie zakodowal i hulaja Karol Tyle ze misiek mu kodowal immo... A to przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Auto odpalilo i pojechalo pin jest wyjety, wiec Bania może dalej walczyć chociażby vagiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi