bania Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Moge tylko brak czasu ale przypadek ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oca69 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Panowie nie ma ktoś z was kierunków do lamp Boscha ? potrzebował bym ori bo mam zamienniki i mnie wkur... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Panowie nie ma ktoś z was kierunków do lamp Boscha ? potrzebował bym ori bo mam zamienniki i mnie wkur... przypomnij mi jutro na pw o 17 mam cale lapky dzielone w szafie z b5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 ja mam białe kierunki Bosha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oca69 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 ja mam białe kierunki Bosha Cale ? Ori? Ile cenisz z kw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Ogólnie całe, jeden ma delikatnie ułamany plastik z tyłu ale nie wpływa to w żaden sposób na umocowanie ani funkcjonowanie. Mogę zrobić foto. Cena??? Hmmmm 60zł z wysyłką? Ewentualnie podam szwagrowi to odbierzesz osobiście we Wro jak będziesz miał możliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oca69 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Ogólnie całe, jeden ma delikatnie ułamany plastik z tyłu ale nie wpływa to w żaden sposób na umocowanie ani funkcjonowanie. Mogę zrobić foto. Cena??? Hmmmm 60zł z wysyłką? Ewentualnie podam szwagrowi to odbierzesz osobiście we Wro jak będziesz miał możliwość. Spokojnie narazie nie ma ciśnienia bo czekam na kase , niestety nasz zus marnie placi. Jak cos daj pare fotek na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TzeT Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Witam, po sprzedaniu swojej a3 szukam a4 b6, w sedanie 1.8t lub 2.0benzyna. Gdyby coś ktoś widział fajnego prosiłbym o info Ciężko znaleźć.. ale jak nic na dolnymśląsku nie będzie to zacznę szukać po całej Polsce. W Szprotawie taka stoi Audi A4 21899.00 PLN. Pasterzowice - otoMoto.pl może podjade w poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Witam, po sprzedaniu swojej a3 szukam a4 b6, w sedanie 1.8t lub 2.0benzyna. Gdyby coś ktoś widział fajnego prosiłbym o info Ciężko znaleźć.. ale jak nic na dolnymśląsku nie będzie to zacznę szukać po całej Polsce. W Szprotawie taka stoi Audi A4 21899.00 PLN. Pasterzowice - otoMoto.pl może podjade w poniedziałek tylko 2.0 nie kupuj... poczytaj lepiej o tym piecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewan91 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 jak cos moge wspomoc vagiem jak Arre pozwoli wziasc kabel:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 arre po co wozisz bata na dachu jak radia nie włączasz? mijałem Cie wczoraj przed Wojcieszycami i chciałem zapytać co tak się spieszysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 arre po co wozisz bata na dachu jak radia nie włączasz? mijałem Cie wczoraj przed Wojcieszycami i chciałem zapytać co tak się spieszysz? radio mam wlaczone po zaplonie... tyle ze muza chyba byla ciut glosniej cos tam przeczalo ale nie zwrocilem uwagi a spieszyc sie nie spieszylem tak jezdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 arre nic sie nie chwaliłes ze skaczesz ---------- Post dopisany at 17:19 ---------- Poprzedni post napisany at 17:18 ---------- my tutaj gadu gadu a on na nartach lata:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 To tam sie tak spieszył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 arre nic sie nie chwaliłes ze skaczesz http://www.up.programosy.pl/foto/arre_min.jpg---------- Post dopisany at 17:19 ---------- Poprzedni post napisany at 17:18 ---------- my tutaj gadu gadu a on na nartach lata:) :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 hehe chial bym my tu gadu gadu a snieg napierdola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 deszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 do jutra pewnie stopnieje:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Ferajna spi? mlody pucuj sie polerujesz gnoja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Skąd ty to wiesz? wczoraj walczylem z wyciekami z egr a dzisiaj jazda z lakierem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi