arre Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Opublikowano 3 Lipca 2014 Ooooo na takich teraz stoi z ceną można ponegocjowac? Np za 300? taaa 150 dla Ciebie gosc doplaci i nozki umyje i wycaluje
arre Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Opublikowano 3 Lipca 2014 Pytam tylko zalezy... to moj znajomy z wulkanizacji... z reszta wiekszosc chlopakow brala od niego i kazdy zadowolony bedziesz chcial gume do tego jeszcze to napewno sie dogadasz
Michalos Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Gdzie mogę podjechac i zobaczyć te fele?
arre Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Opublikowano 3 Lipca 2014 Gdzie mogę podjechac i zobaczyć te fele? wulkanizacja obok malego tesco czyli kolo mojej roboty - kubex tam z tylu byl to tam od zawsze jest wulkanizacja... najlepiej przekrec do mnie jutro
Michalos Opublikowano 3 Lipca 2014 Opublikowano 3 Lipca 2014 Ok będę rano jechał na zakupy to podjade
Michalos Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 A co tu taki ruch? a coooo jak szaleć to szaleć oponki zamówione, ale za założenie i tak policzył
arre Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Opublikowano 4 Lipca 2014 A co tu taki ruch? a co kontrola ruchu? Michalos taniej masz jak na oponeo wiec chyba krzywdy nie ma
Michalos Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Dokładnie dlatego wziąłem ale w końcu Polak jestem więc pomarudzić mogę
arre Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Opublikowano 4 Lipca 2014 Dokładnie dlatego wziąłem ale w końcu Polak jestem więc pomarudzić mogę bys ode mnie nie byl to bys inne ceny uslyszal ale czego sie nie robi dla kolegow
Michalos Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Oj jaki Ty dobry browarka na spocie dostaniesz
arre Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Opublikowano 4 Lipca 2014 jakiegos spota piwnego bysmy wykrecili
Gość cwiara Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 jakiegos spota piwnego bysmy wykrecili Noo
arre Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Opublikowano 4 Lipca 2014 jakiegos spota piwnego bysmy wykrecili Noo Ty Ty Ty bo jak sie wybiore w koncu do wro to bedziesz jeszcze w srode umieral
Gość cwiara Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 jakiegos spota piwnego bysmy wykrecili Noo Ty Ty Ty bo jak sie wybiore w koncu do wro to bedziesz jeszcze w srode umieral Musisz przyjechac w koncu na nasz alkowyzerkospot. Ostatni byl az ze 3 tyg temu. Trzeba w koncu powtorzyc
arre Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Opublikowano 4 Lipca 2014 jakiegos spota piwnego bysmy wykrecili Noo Ty Ty Ty bo jak sie wybiore w koncu do wro to bedziesz jeszcze w srode umieral Musisz przyjechac w koncu na nasz alkowyzerkospot. Ostatni byl az ze 3 tyg temu. Trzeba w koncu powtorzyc moze tak byc ze 19 bede urodziny we wro opijal
Michalos Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Nie ma to jak pojechać na odwołany drift :/
Rekomendowane odpowiedzi