Michalos Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 Już tak Chłopaki ogarnie mi ktoś dodanie kluczyka? Mam drugi, którym mogę otwierać i zamykać auto, ale nie mogę odpalić bo immo się świeci.
arre Opublikowano 5 Września 2014 Autor Opublikowano 5 Września 2014 vag na lapku i zwykly kabel i ebdzie odpalac
misiek95 Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 Ja mogę wziąć lapka i vaga tylko nie wiem jeszcze czy znowu nie przyjade pastuchem bo audi się maluje.. Dobra, juz odebrane
arre Opublikowano 7 Września 2014 Autor Opublikowano 7 Września 2014 Ty ojciec nie za szybko po tej wolnosci? ;P
misiek95 Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Ty ojciec nie za szybko po tej wolnosci? ;P Nie mów, że Cie objechał Jak wracałem to zaczeło mi sie ślizgać sprzyngło delikatnie więc pewnie wpadnie komplet z AWXa a to oznacza że jednak wpadnie t awx i potem program dopiero tylko nie wiem jeszcze kiedy bo wiadomo sprzeglo tez wydatek nie mały
arre Opublikowano 7 Września 2014 Autor Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) Objechać to nie ale odwagę ma Bo było 3x50 ponad ;P Edytowane 7 Września 2014 przez arre
Michalos Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 szkoda tylko ze swiatel nie bylo ciekaw jestem jak sie ma to 1.8T do mojej 2.4 . misiek jechal pierwszy bo mniejszy
arre Opublikowano 7 Września 2014 Autor Opublikowano 7 Września 2014 Chcesz sie ustawic na swiatelka nie ma problemu... wynik znam ciekawe czy tak odwaznie pierwszy jezdzisz 170 po wolnosci ;P
Michalos Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Prawo jazdy mi miłe na światełka się zmowimy
arre Opublikowano 7 Września 2014 Autor Opublikowano 7 Września 2014 przy 150+ jak by ci wyskoczyl z lizakiem to i tak nie ma sie co zatrzymywac swiatelka zaden problem... mam przewage mocy napedu i masy z reszta Dogas swego czasu stawal ze mna kilka razy na swiatelkach gdzie mial wiecej km ale oske... wynik byl taki ze do 100 oska lanie dostaje pozniej roznice sie zacieraja
matyss___ Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 170km/h po wolnosci? coś tutaj krecicie panowie...wszyscy:)dawać na obwodnice to zobaczymy który 200 zobaczy:)
arre Opublikowano 8 Września 2014 Autor Opublikowano 8 Września 2014 Nigdy 170 po wolnosci nie jechales? i na spocie miales byc
Michalos Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 przy 150+ jak by ci wyskoczyl z lizakiem to i tak nie ma sie co zatrzymywac swiatelka zaden problem... mam przewage mocy napedu i masy z reszta Dogas swego czasu stawal ze mna kilka razy na swiatelkach gdzie mial wiecej km ale oske... wynik byl taki ze do 100 oska lanie dostaje pozniej roznice sie zacieraja Ty od miejsca gdzie zazwyczaj stoja masz kawalek, to nawet nie zdaza do auta dobrze wsiasc jak juz bedziesz wysiadal p.s. jak teraz zdjecie tu dodac?
arre Opublikowano 8 Września 2014 Autor Opublikowano 8 Września 2014 To bez roznicy czy blisko mieszkasz czy nie... jak przesmigniesz obok takim ogniem to zjezdzasz na najbliszy parking zostawiasz auto i z buta jak piszesz posta masz obok "napisz" przycisk "wiecej opcji" klikasz na niego i nadole po lewej jest loader fot tam wgrywasz i dziala Misiek dobrze tam kukasz w nowych... werbuj werbuj ja tez poszukam jak bede mial chwile
misiek95 Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 a no jak mi sie cos rzuci w oczy to zawsze sie odzywam btw co najmniej 2 moich kumpli tak na poważnie już szuka audi więc na pewno ich przyciągne na spota za jakiś czas
Michalos Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Izi takie 16 mam tylko bez dekli tak jak mowilem tylko fajnie jakbys sie okreslil bo zamierzalem je na zimowki przeznaczyc
arre Opublikowano 8 Września 2014 Autor Opublikowano 8 Września 2014 Michal przelot po wolnosci tak jak wczoraj na mokrym? a moze swiatelka na mokrym?
Rekomendowane odpowiedzi