misiek95 Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 W sumie można by coś zaplanować na święta
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 pasterka motoryzacyjna moze Tapnięte z LG G3
arre Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Opublikowano 19 Listopada 2014 mysle ze lepiej bedzie cos wykrecic za tydzien lub za dwa w swieta kazdy bedzie mial w d... bo rodzina itepe
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 ja mam lipe bo odrabiam weekendy w robocie żeby mieć długie wolne od świąt waterproof xperia Z
marzol Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 Panowie potrzebuję jakiegoś dobrego mechanika w JG, który zdiagnozuje mi stukanie z przodu. Szarpaki były trzy razy i nic, wahacze niby dobre. Wymieniłem końcówki drążków i też nie pomogło. Niestety nie mam tutaj możliwości, żeby samemu się tym zająć
arre Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Opublikowano 20 Listopada 2014 Panowie potrzebuję jakiegoś dobrego mechanika w JG, który zdiagnozuje mi stukanie z przodu. Szarpaki były trzy razy i nic, wahacze niby dobre. Wymieniłem końcówki drążków i też nie pomogło. Niestety nie mam tutaj możliwości, żeby samemu się tym zająć jak na moje to magiel... na szarpakach nie wyjdzie a stukac bedzie jak wyjechany
Michalos Opublikowano 20 Listopada 2014 Opublikowano 20 Listopada 2014 aleeeee tu ruch za tydzien andrzejki to spot nie bardzo :Pale ogolnie mozna by cos zrobic, tyle ldzi ze az sie chce
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 cały boży tydzień maluje cały czas 3 elementy 3 kolorami... szału idzie dostać od tej monotonii... BTW można ten dział traktować jako "pogawędki"? waterproof xperia Z
arre Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Opublikowano 21 Listopada 2014 cały boży tydzień maluje cały czas 3 elementy 3 kolorami... szału idzie dostać od tej monotonii... BTW można ten dział traktować jako "pogawędki"? waterproof xperia Z tak jak najbardziej... to rozmawiamy pytamy zartujemy itepe Michalos pamietam czasy jak tu tak bylo non stop
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 jest tu moze jakis konsolowiec? Tapnięte z LG G3
misiek95 Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 Ja swego czasu grałem dużo, x360
Lewan91 Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 ja mam 2 x PS3 a dlaczego Łukasz pytasz?
misiek95 Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 haa dopadłem poliftowy zderzak ze spryskami
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 pytam bo niestety nie mam zadnego znajomego z ps4 ... mam ps3 ale ci co maja to graja tylko w fife nic wiecej...mam pare gier (ok 30) pudelkowe i cyfrowe,chetnie pozycze i wezme cos w zmanian:) Tapnięte z LG G3
Lewan91 Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 misiek od alana? Łukasz ja mam tylko 1 originala GTA V i w to teraz praktycznie gram, na 2 konsoli mam o tyle dobrze ze nie potrzebuje ori zeby grac wystarcza torenty:P
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 gta v chciałbym na ps4,ale ten tydzień mnie męczy, non stop elementy podkładem i brokatem pod jednorękich bandytów...jakby co zwracajcoe się do mnie "Antek" albo "Johnny Blaze", nawet w domu po imieniu do mnie nie mówią waterproof xperia Z
oca69 Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 gta v chciałbym na ps4,ale ten tydzień mnie męczy, non stop elementy podkładem i brokatem pod jednorękich bandytów...jakby co zwracajcoe się do mnie "Antek" albo "Johnny Blaze", nawet w domu po imieniu do mnie nie mówią waterproof xperia Z Widzę macie ghost ridera na dzielni
arre Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Opublikowano 23 Listopada 2014 gta v chciałbym na ps4,ale ten tydzień mnie męczy, non stop elementy podkładem i brokatem pod jednorękich bandytów...jakby co zwracajcoe się do mnie "Antek" albo "Johnny Blaze", nawet w domu po imieniu do mnie nie mówią waterproof xperia Z w promaticu pracujesz?
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) siemka, pracuje w duro i malujemy dla promatic,lbf itp, tak jest Ghost Rider z audi Tapnięte z LG G3 Edytowane 23 Listopada 2014 przez Ĺ�ukasz Anufrowicz
Rekomendowane odpowiedzi