Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Strzelba mowil ze misiek95 kuma sie w tego typu sprawach, jak mialem pod opieka paska ojca b5fl 1.9tdi podniesiony do 140kunia to średnie spalanie na sto przy uszkodzonym termostacie a golfem takie ) Tapnięte z LG G3
Michalos Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 gratulacje tatuski ty nie licznik tylko kombi szukaj
misiek95 Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Zakladalem fisa tyle ze do polifta ktory juz mial polfisa. No ale mysle ze temat do ogarnięcia. Skoncze matury bedziemy działać
arre Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Opublikowano 5 Maja 2015 ...koledzy powiedzcie w jakie koszta musze sie ubrac przy zmianie licznika na duzy fis(zegarek analogowy) z calym osprzetem + robocizna?? zastanawia mnie ta opcja bo chce odświeżyć wnętrze w kazdym możliwym miejscu z kazdym detalem a od licznikow mysle ze chce zacząć Tapnięte z LG G3 1 musisz miec sprawny licznik - ceny rozne od ok 100 do 300 za taki z ladnym wyswietlaczem 2. manetke pod fis... 50-80zl 3 kabelki mozna dorezac robocizna to zalezy od tego czy masz przedlifta a pamietam ze chyba tak wtedy to jakies 3h roboty lacznie jak dobrze poszukasz w 500 zl powinienes sie zamknac Z reszta jak Misiek wczesniej napisal ogarnia temat wiec wal do niego... a jak cos sknoci to ja mu pomoge
misiek95 Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Jeszcze czujnik w miche albo emulator no i nie wiem czy dobrze pamiętam ale w przedlifcie czujnik do plynu spryskow potrzebny
arre Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Opublikowano 5 Maja 2015 Jeszcze czujnik w miche albo emulator no i nie wiem czy dobrze pamiętam ale w przedlifcie czujnik do plynu spryskow potrzebny to zalezy czujnik to smiech nie kasa - ok 30 zl bo przedlifotowy ma 1 pin tylko i w przedlifcie nie ma czujnika spryskow - ja podlaczylem i p&p bylo albo masowalem najwiecej jazdy jest jak sie pakuje polifta do przedlifta wtedy czujnik w miske zmiana czujnika spryskow itp...
moglaj80 Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 tez tak mam jak widze 33 to odrazu noga z gazu a powiedzcie mi czy ktos w jeleniej podlaczy mi fotochromy zewnetrzne jak mam juz wszystko przygotowane razem z instalacja ? srodkowe mam z fabryki (fotochrom) kable schodza do slupka a i tam koniec , dorezalem dwa kable do sterownika w drzwiach po obu stronach i i kabel z lewej na prawa ? ktos by sie tego podjal? ktos pomoze?
strzelba Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Antek Ty obniżaj puki możesz tylko nie za twardo. Da się z tym spokojnie jeździć z maluchem w środku. Co do czujników to można chyba sobie stopniowo dokładać, tutaj pewnie głównie chodzi o to, żeby spalanie pokazywał Moglaj w Sobieszowie za pętlą jest elektromechanik - Cichoń. Tam zapytaj czy Ci coś wyrzeźbi
moglaj80 Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Antek Ty obniżaj puki możesz tylko nie za twardo. Da się z tym spokojnie jeździć z maluchem w środku. Co do czujników to można chyba sobie stopniowo dokładać, tutaj pewnie głównie chodzi o to, żeby spalanie pokazywał Moglaj w Sobieszowie za pętlą jest elektromechanik - Cichoń. Tam zapytaj czy Ci coś wyrzeźbi
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 strzelba uwalilem w ciagu 2lat od kiedy jezdze przez cudowne wiochy do pracy 2 zawieszenia... tam jest taka lipa ze juz jezdze max 30km/h... Tapnięte z LG G3
moglaj80 Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) masakra panowie z drogami ja jak bylem 2 tygodnie rozwalilem czujnik poziomowania xenony bo wpadlem w dziure , a w niemczech auto ma 9 lat i zawiecho org i nic nie stuka jeszcze , bo nie widzialo polskich drog. Edytowane 5 Maja 2015 przez moglaj80
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 wlasnie dlatego jeszcze nic nie robie, jeszcze droga git jak chocby jezdze do rodziców do starej kamienicy czy latam po zabobrzu, ale do roboty jezdze dzien w dzien wiec wiem jakie to jest katowanie zawiechy, zawieszenia w golfie mi nie bylo szkoda ale gleba byla w nim syta, poki co stawiam na komfort i spokoj Tapnięte z LG G3
arre Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Opublikowano 5 Maja 2015 tez tak mam jak widze 33 to odrazu noga z gazu a powiedzcie mi czy ktos w jeleniej podlaczy mi fotochromy zewnetrzne jak mam juz wszystko przygotowane razem z instalacja ? srodkowe mam z fabryki (fotochrom) kable schodza do slupka a i tam koniec , dorezalem dwa kable do sterownika w drzwiach po obu stronach i i kabel z lewej na prawa ? ktos by sie tego podjal? ktos pomoze? jezeli jest tak jak w b5 to te kable co juz pusciles przeciagasz przez drzwi pod lustra i tyle tak naprawde ale czy w b7 tak jest to nie wiem
strzelba Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 Łukasz, coś za coś niestety. Ale fakt - ograniczaj koszta
moglaj80 Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 tez tak mam jak widze 33 to odrazu noga z gazu a powiedzcie mi czy ktos w jeleniej podlaczy mi fotochromy zewnetrzne jak mam juz wszystko przygotowane razem z instalacja ? srodkowe mam z fabryki (fotochrom) kable schodza do slupka a i tam koniec , dorezalem dwa kable do sterownika w drzwiach po obu stronach i i kabel z lewej na prawa ? ktos by sie tego podjal? ktos pomoze? jezeli jest tak jak w b5 to te kable co juz pusciles przeciagasz przez drzwi pod lustra i tyle tak naprawde ale czy w b7 tak jest to nie wiem w lusterkach mam org wiazke ktora idzie do sterownika a kable juz tez przeciagnalem do drzwi wiec to kwestia podlaczenia , na moje wystarczy polaczyc kable ( probowalem ale jakos nie dziala ) wystarczy polaczyc kabelki ale ja tego nie zrobie sam dlatego pytam moze ktorys z kolegow tutaj tego by sie podjal?
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 poki co strzelba mam w bagolu ori sprężyny na tyl, wczoraj wzialem w auto partner (czy jakos tak) Tapnięte z LG G3
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 no i to jest najważniejsze, dzis sciaganie szwow... Tapnięte z LG G3
misiek95 Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 jest w okolicach ktoś poza Rep Tune kto ogarnie softa w 1.9?
Rekomendowane odpowiedzi