arre Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Opublikowano 7 Maja 2015 misiek ja Ci zrobie:P Misiek miales juz nie inwestowac w tym roku
strzelba Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Wyrzeźbi mi ktoś taki myk żeby tylne przeciwmgielne można było włączyć osobno? Bo u nas to jest niestety tak, że włączasz tylne to przednie z automatu się włączają i tylko te przednie można włączyć osobno...
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 tak jest w lift? Tapnięte z LG G3
needspoon Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Siemanko, jakis spocik w ten week w JG????
szczuraz Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Wyrzeźbi mi ktoś taki myk żeby tylne przeciwmgielne można było włączyć osobno? Bo u nas to jest niestety tak, że włączasz tylne to przednie z automatu się włączają i tylko te przednie można włączyć osobno... upierdziel mostek z tylnych do przednich na przełącznikach
arre Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Opublikowano 8 Maja 2015 Wyrzeźbi mi ktoś taki myk żeby tylne przeciwmgielne można było włączyć osobno? Bo u nas to jest niestety tak, że włączasz tylne to przednie z automatu się włączają i tylko te przednie można włączyć osobno... upierdziel mostek z tylnych do przednich na przełącznikach dobrze goda
strzelba Opublikowano 8 Maja 2015 Opublikowano 8 Maja 2015 Dlatego właśnie pytam czy ktoś mi to ogarnie, bo ja się kompletnie nie znam
arre Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Opublikowano 8 Maja 2015 Dlatego właśnie pytam czy ktoś mi to ogarnie, bo ja się kompletnie nie znam a co tu sie znac? wyjmujesz oba przyciski i patrzysz czym sa polaczone i upierdzielasz polaczenie miedzy przyciskami pamietajac by do obu przyciskow dochodzily po dwa kabelki ( tych nie upierdzielasz )
strzelba Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Wydaje się proste Dzisiaj odebrałem auto od mechanikaKlima była zmasakrowana, ale już działa. Szkoda tylko, że coś popieprzyli i nie załącza się turbo. Gamonie. Jutro mi to poprawiają, także nie ma tragediiSpasy po złożeniu auta dramat. Zderzak po prawej stronie schowany pod lampę, a prawa lampa to chyba latała po całym warsztacie. Wkład przesunięty do tyłu... Jak?NIE POLECAM
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 jedz tam i się domagaj swojego! Tapnięte z LG G3
misiek95 Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Wydaje się proste Dzisiaj odebrałem auto od mechanika Klima była zmasakrowana, ale już działa. Szkoda tylko, że coś popieprzyli i nie załącza się turbo. Gamonie. Jutro mi to poprawiają, także nie ma tragedii Spasy po złożeniu auta dramat. Zderzak po prawej stronie schowany pod lampę, a prawa lampa to chyba latała po całym warsztacie. Wkład przesunięty do tyłu... Jak? NIE POLECAM kase dałeś? jak tak to po jabłkach
strzelba Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Jutro jadę i mi ogarną turbo, bo niby to przez jakiś wężyk który idzie od ic . Już dogadane poprawki
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 takie ratalne roboty... Tapnięte z LG G3
strzelba Opublikowano 16 Maja 2015 Opublikowano 16 Maja 2015 Moc wróciła . Zderzak jest ok. Wcześniej był tylko nałożony bez żadnej śrubki, teraz połapany po bokach. Tylko lampa troche wysunęła się do przodu przez to, ale nie idzie jej odkręcić. Tak jakby ktoś śrubki przykleił... Rzeźba na rzeźbie ten mój składak
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 16 Maja 2015 Opublikowano 16 Maja 2015 a ja mam zalozone nowki sprężyny, te oslony z balwankiem bo moje to juz prehistoria, stoi jakby wyżej ale sie ułoży, wkońcu nie dzwoni, nie trze nic, cisza i komfort, doceniam taka cisze Tapnięte z LG G3
szczuraz Opublikowano 16 Maja 2015 Opublikowano 16 Maja 2015 Jakby ktoś szukał hebli 321 na przód to mam do pogonienia. Tapniete z HGW 2
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 16 Maja 2015 Opublikowano 16 Maja 2015 a masz pan głośniki seria z tylnej polki? bo u mnie taka bieda ze hej Tapnięte z LG G3
Rekomendowane odpowiedzi