Kamil 87 Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 Patrząc na pogodę to chyba na podziemnym
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Michalos Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 Fajnie było Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 nie dlugo powtorzymy panie Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Michalos Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 Pany czy ktoś się orientuje czy klimatronika można naprawić gdzieś? Zepsuł mi się w Galaxie i ni cholery znaleźć nie mogę o moich numerach :/ Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 opisz o co z nim kaman Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Michalos Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 Nie załącza klimatyzacji. Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 a masz wogole czynnik? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Michalos Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 Tak czynnik był, Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 mozesz podjechac do mojego ojca on sie zajmuje klimami, sprawdzi szczelnosc itp, zaraz dostaniesz namiary Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Michalos Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 Usterkę stwierdził warsztat klimatyzacji. Na tej ich maszynie wyszło ze właśnie klimatronik nie załącza wentylatorów i jakiś tam parametr strasznie rośnie Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 pany masz na priv wszystko, ja musze spadac malowac bo w robocie jestem, pisz mi jak cos czy cos sie udalo Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Michalos Opublikowano 7 Września 2015 Opublikowano 7 Września 2015 Dzięki podjade zapytam Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
moglaj80 Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 arre jak dalej bedziesz tak organizowal spoty to nigdy nikt sie nie spotka . alkospoty poniewaz tylko na to pytanie dostaje sie odpowiedz jak ktos cos to nawet nikt nie napisze nie znam sie , nie wiem. wez sie w garsc kolego powiedz ze dales plame a nawet na fb beda pisac kiedy spot i bedzie kupa ludzi
arre Opublikowano 9 Września 2015 Autor Opublikowano 9 Września 2015 arre jak dalej bedziesz tak organizowal spoty to nigdy nikt sie nie spotka . alkospoty poniewaz tylko na to pytanie dostaje sie odpowiedz jak ktos cos to nawet nikt nie napisze nie znam sie , nie wiem. wez sie w garsc kolego powiedz ze dales plame a nawet na fb beda pisac kiedy spot i bedzie kupa ludzi Ale o co Ty do mnie pijesz? Ja nic nie organizuje jestem tylko wlascicielem watku i tyle nikogo nie zmusze do przyjazdu na spoty tym bardziej do pisania tutaj chca pisac na FB niech sobie pisza By spoty organizowac trzeba tutaj pisac a nie na FB czy innych By spoty byly musi byc kilku chetnych ktorzy beda na nie przyjezdzac Kazdy tu moze pisac kazdy moze odpowiadac Alkospoty? byl moze jeden... a ze mu w kilka osob sie kumplujemy i spotykamy to co reszcie do tego?
Michalos Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Myślę że dyskusja do niczego nie prowadzi. Proponuję, by tutaj też się zgadywać jak i na FB, w końcu faktycznie nie każdy może mieć FB. Arre Ciebie proszę o podwieszanie ewentualnych spotów Dwa kanały informacyjne na pewno nie zaszkodza Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
arre Opublikowano 9 Września 2015 Autor Opublikowano 9 Września 2015 Na fb jest dogadane i tyle. To, że mamy Audi, nie znaczy, że mamy wszystko organizować przez to forum. Ja wolę napisać na fb, bo zawsze ktoś coś odpowie, a tu? Bieda jak siema. Nie pasuje komuś godzina to niech przyjedzie później/wcale btw. ktoś zapytał tu, czy są chętni, aby dołączyć się do spota omawianego na fb. Więc nic w tej chwili nie jest organizowane TUTAJ tylko TAM. 5! Wychodzac z zalozenia ze to ze mamy audi nie znaczy ze musimy pisac na tym forum... zgadza sie mozemy pisac i na forum BMW i VW jezdzic tez mozna na spoty BMW to wolny kraj nikt nikogo do niczego nie zmusi NIkomu tu nigdy nic nie zabronilem wrecz przeciwnie pomoglem wielu osoba wedle swojej wiedzy i znajomosci a ze wielu woli pisac na FB Rozlam na FB czy inne nikomu nie pomoze wiele osob FB nie ma i do tego pije To ze malo sie tu dzieje nie jest moja zasluga a tych co tu nie pisza bo wygodniej na FB lub wcale wiec w czym macie problem? piszcie tu a bedzie sie dzialo a jak nie to zamkne ten watek i bedzie po klopocie Myślę że dyskusja do niczego nie prowadzi. Proponuję, by tutaj też się zgadywać jak i na FB, w końcu faktycznie nie każdy może mieć FB. Arre Ciebie proszę o podwieszanie ewentualnych spotów Dwa kanały informacyjne na pewno nie zaszkodza Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka Dlaczego dyskusja nie prowadzi? wrecz przeciwnie prowadzi wg mnie kanal informacyjny powinien byc dostepny dla wszystkich FB takim kanalem nie jest jest gro chetnych zgadywac sie na FB droga wolna Jezeli spoty beda uzgadniane wspolnie bardzo chetnie bede je podwieszal Nie bede podwieszal uzgodnien z FB nie ustalonych tutaj
Michalos Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 ... Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Myślę że dyskusja do niczego nie prowadzi. Proponuję, by tutaj też się zgadywać jak i na FB, w końcu faktycznie nie każdy może mieć FB. Arre Ciebie proszę o podwieszanie ewentualnych spotów Dwa kanały informacyjne na pewno nie zaszkodza Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka pomyśleć ze wszystko narodzilo się w momencie kiedy kilku ludzi znudzonych ciagla cisza na pytania znalazło alternatywne źródło które okazalo się byc konkretnym strzałem... Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Michalos Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Dlatego napisałem że dwa kanały informacyjne na pewno nie zaszkodza. A że fb ma lepszy zasięg to popieram tym bardziej że można spotkać też inne modele OOOO Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi