Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Mi chodzi przez forum Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka zle zadales pytanie ale lepiej nie kusic zeby znowu pierdolenia nie byloWysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) Czemu zle? Serio pytam. Pierwszego posta zmieniłem by nie było wątpliwości. A pytam bo podwieszony ostatni spot jest z października :/ Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka Edytowane 24 Września 2015 przez Michalos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 to kiedy ktoś coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Spot był pod matexem w tym roku nie pamiętasz Michalos? Będą chętni będzie spot... jak były spoty co miesiąc to 2-3 auta były tylu chętnych było. .. jak dla mnie każda 1 niedziela miesiąca o 17 w czasie jesieni zimy parking podziemny. .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Pamiętam pod Matexem, nawet sporo aut było. Jednak info o nim zaginelo. Pomysł z pierwszą niedziela kiedyś już był, czemu nie ruszyl? Jeśli spoty nie będą regularne to zawsze będzie problem z organizacją. Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) Spot był pod matexem w tym roku nie pamiętasz Michalos? Będą chętni będzie spot... jak były spoty co miesiąc to 2-3 auta były tylu chętnych było. .. jak dla mnie każda 1 niedziela miesiąca o 17 w czasie jesieni zimy parking podziemny. .. tak ci sie tylko wydaje, rzucamy haslo i mamy przynajmniej kilku typa pod reka, co spot kolejna twarz, ale od marca zauwaz trochę minęło... mam na myśli organizowanie tutaj i nie miej prosze pretensji o zjebany facebook ale tam w ciagu jednego dnia mamy kilka chętnych a tu jednego w ciągu kilku dni, owszem chętnie poinformujemy ale miej na uwadze ze umawiamy sie na godzinę w której będzie najwięcej osob a nie pod jedna!!! Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Spot był pod matexem w tym roku nie pamiętasz Michalos? Będą chętni będzie spot... jak były spoty co miesiąc to 2-3 auta były tylu chętnych było. .. Edytowane 24 Września 2015 przez Ĺ�ukasz Anufrowicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Dlatego nic nie szkodzi łączyć jedno z drugim jednak pomysł arre by organizować w 1 niedzielę miesiąca zły nie jest. Pozwala staruszkom posiadającym dzieci (czyt. Mnie [emoji14] ) na organizację czasu oczywiście nikt nie zabrania spotykać się częściej Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 zauważ ze po tych ostatnich spieciach niektórym nie chce sie na forum wchodzić, odpuscili Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Wiem. Jednak tylko zgoda buduje. Wystarczą dwie informacje w dwóch kanałach i każdy będzie poinformowany. Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Moja propozycja była propozycją inne też mile widziane a zdecyduje większość ja wam nic nie mówiłem byś się nie spotykać i nie widzę problemu by coś organizować byle wspólnie razem i o to mi chodziło wystarczyło przeczytać ze zrozumieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 W końcu gadasz jak człowiek Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Jeszcze w maju byl spot przed maturami hehe ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 matury to byly pare lat temu Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 U mnie już 10 Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 gdybym poszedł po gimbazjum od razu do technikum a nie do zawodówki to inna droga całkiem Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 To co Panowie Spocik Sobota wieczór Godziny 20-22 ? Matex - Tesco lub real parking ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Jak wytrzymacie do 24 to wpadnę wcześniej odpadam Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 godzina to tylko propozycja, wszystko mozna zmienić Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 godzina to tylko propozycja, wszystko mozna zmienić Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Czekamy na chętnych niech wszyscy najpierw przeczytają i będziemy działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) Ja jestem chętny o ile poskladam furre Edytowane 24 Września 2015 przez misiek95 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi