arre Opublikowano 16 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Ja naprawiam w Cieplicach przy warsztatach. Taki bordowy budynek. Jest solidny i tani Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka CO tam takiego ciekawego robicie na spotach ze prawko na pol roku zabieraja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 koniec ķłótni spot jutro tj sobota 17 godzina 22 miejscówka : matex Jana Pawła koło Tesco kto chce ten będzie a zabrali komuś ?? właśnie jak wpadniesz się dowiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 16 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 koniec ķłótni spot jutro tj sobota 17 godzina 22 miejscówka : matex Jana Pawła koło Tesco kto chce ten będzie a zabrali komuś ?? właśnie jak wpadniesz się dowiesz a ktos sie kluci? nie wpadne z dwoch powodow: mam co robic w sobotnie popoludnia i wieczory drugi znaja CI co znaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Poświęć się raz i wytrzeźwiej w sobotę [emoji2] Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 ja tylko mówię ze jest spot ^^ jak ktoś chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 17 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Poświęć się raz i wytrzeźwiej w sobotę [emoji2] Wysłane przez Tapatalk he he tu nie chodzi o trzezwienie mi taki termin nie pasuje i tyle z reszta wiesz... trudno znalezc kierownika w sobote o 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Wiem wiem... Cisnę Ci dla zasady. [emoji2] Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 17 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Wiem wiem... Cisnę Ci dla zasady. [emoji2] Wysłane przez Tapatalk dobry humor to podstawa btw kiedys sie musimy w koncu zgadac na wro najlepiej z cwiartakiem kajakiem itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 spot 22 wpadamy nie pijemy arre kiedy wkoncu Cię zobaczę na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Zróbcie zrzutę dla Arka na rower. [emoji2] Arku Ja jestem zawsze otwarty. Jakbyś szwagra odwiedzał to możesz zajechać. [emoji6] Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 18 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) Zróbcie zrzutę dla Arka na rower. [emoji2] Arku Ja jestem zawsze otwarty. Jakbyś szwagra odwiedzał to możesz zajechać. [emoji6] Wysłane przez Tapatalk rower mam wiec nie trzeba hehe myslimy nad tym zeby na wro uderzyc ekipa to sie zgadamy wczesniej co i jak spot 22 wpadamy nie pijemy arre kiedy wkoncu Cię zobaczę na spocie a co ode mnie chcesz? sa spoty beze mnie i jest dobrze wiec moja obecnosc jest nie potrzebna Edytowane 18 Października 2015 przez arre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzol Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Panowie, kupię oryginalny żarnik Philips D2S. Ktoś, coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Chyba mam. Uzywke potrzebujesz, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michalos Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Ehh mi też jeden pada :/ tylko d4s Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzol Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Chyba mam. Uzywke potrzebujesz, nie? Tak, używkę potrzebuję. Ile chcesz za nią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Chyba mam. Uzywke potrzebujesz, nie? Tak, używkę potrzebuję. Ile chcesz za nią? Podeslij mi numer na pw zadzwonie później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Panowie szukam kogos kto mi odbierze czesc ( przyciski ) z Jeleniej Gory Dokładnie ul. wiejska 2D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Panowie szukam kogos kto mi odbierze czesc ( przyciski ) z Jeleniej Gory Dokładnie ul. wiejska 2D To jakis sklep czy prywatna osoba? w jakich godzinach trzeba to odebrac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 gosc handluje gratami FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA ŁUKASZ KABATA WIEJSKA 2D 58-500 JELENIA GÓRA600 412 142 dokładnie tohttp://allegro.pl/audi-q5-homelink-wlacznik-przycisk-bramy-8k0959719-i5684886611.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 gosc handluje gratami FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA ŁUKASZ KABATA WIEJSKA 2D 58-500 JELENIA GÓRA 600 412 142 dokładnie to http://allegro.pl/audi-q5-homelink-wlacznik-przycisk-bramy-8k0959719-i5684886611.html w poniedzialek postaramm sie podjechac po robocie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi