szczuraz Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Panowie, kupię oryginalny żarnik Philips D2S. Ktoś, coś? Bierz vertexy. 45pln Za sztukę i działają z ori przetwornicami. Gość z ulicy rogowskiej we Wro robi wysyłki. Wysłane przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielhelman Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Witam. Jestem Daniel. Od niedawna mieszkam w Jeleniej Górze. Są jakieś spoty czy coś w tym stylu? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ĺ�ukasz Anufrowicz Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 po więcej info serdecznie zapraszamy na fb audi familia, 2 miejsca w których sa informacje czyli forum oraz portal społecznościowy Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mas0n Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Witam. Jestem Daniel. Od niedawna mieszkam w Jeleniej Górze. Są jakieś spoty czy coś w tym stylu? Pozdrawiam W sumie to co dwa tygodnie pod Matex (koło tesco). Ostatni był w ostatnią sobotę, tzn. 31.10. Ostatnio inne grupy (inne auta) też się pojawiają w tym samym czasie i tej samej godzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Zyje tu ktos czasem? Michalos co tam za spedy teraz macie? wszystko co ma silnik i kola? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Ja regularnie tu zaglądam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Ja regularnie tu zaglądam Wiem bo ja tak samo u Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewan91 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 arre co tam sie z Toba dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 siema siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 arre co tam sie z Toba dzieje? A co sie ma dziac? wsio ok nie odzywasz sie to co ja mam sie odzywac ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewan91 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 tez mozesz sie odezwac czasami:D za niedlugo bedzie organizowana rozgrywka:D do sprzedania wszystkie czesci 2,5 tdi polift kolor lz5l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 w jakim stanie wałki? miski i pokrywy suche? zastanawiam sie czy by sobie magazynu części nie zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewan91 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Siemka nie rozkrecalem jeszcze jutro mogę Ci zdjęcia porobić Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 21 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Siemka nie rozkrecalem jeszcze jutro mogę Ci zdjęcia porobić Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka ile pipko chcesz za silnik scieraczki tylnej? co tam ma w srodku ciekawego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewan91 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Dzwon jutro dogadamy sie Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 21 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Dzwon jutro dogadamy sie Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka oka zadzwonie bo ze dwa glosniki z drzwi bym jeszcze wytargal i tempomat jak ma zreszta zadzwonie to pogadamy w jakim stanie wałki? miski i pokrywy suche? zastanawiam sie czy by sobie magazynu części nie zrobić targaj caly piec na zapas jak do sedana wlezie to tani transport CI zalatwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Tak sie właśnie zastanawiam czy zrobić sobie zapas części czy wladowac 1.9 a może osrac i jeździć jak jest tylko uszczelkę pod miska olejowa wymienić. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewan91 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 szczuraz zadzwoń później to może dogadamy się żebyś cały silnik wziął ;-) Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 24 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Spokojnych i wesołych Świat Panowie zycze entuzjasta fb rowniez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Wzajemnie !! A Teraz Czas Na Spot !!!! JUTRO godzina 21:00 Matex Jelenia Góra Zapraszamy ! Najlepszego w nowym Roku panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi