Rek1n Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 arre wlanie bardziej mi zalezy na piecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudziu Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 burus u Agnieszki na wolności zobacz panowie jakaś akcja ulotkowa przed spotem??? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Ulotek chyba póki co starczy. I tak jest nas dużo. Wiadomo że im więcej tym lepiej ale może jeszcze ten spot zrobimy po staremu a na następny coś zorganizujemy? Zresztą trzeba pare spraw obgadać. Tj kiedy następny spot, kiedy coś pijemy i dużo innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burus2 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 co jest nie masz co robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Tia narazie akcje ulotkowa trzeba wstrzymac pogadamy na spocie co i jak z tym drugim spotem bo moze nowa ulotke sie trzasnie Pogadamy zobaczymy co jest nie masz co robić Nie pij tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burus2 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 widze tylko że sie szwędasz po tych samych tematach wchodze sprzedam arre wchodze tu arre a nie pije tyle pije jak zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 bo widzisz Burus2... bo ja to jestem wszedzie i nigdzie jednoczesnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Taki cichociemny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubasek21 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Chlopaki mam na sprzedaz swoje a4 avant http://moto.allegro.pl/audi-a4-1-8t-s-line-lift-german-tuning-i1556611585.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karl28 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Elo Dogas,ile wyrwę z Ergo Hestii za porysowany przedni zderzak?(a raczej ile mam im krzyczeć) Bo mi "baba" porysowała. Sama policję wezwała uważała,że źle stałem i to moja wina Najlepsze że to jakaś szycha z BGŻ- pewnie przed nazwiskiem mgr... a taka głupia i uparta Jak obraziłem czyjąś matkę to :gwizdanie: kij mu w oko bo pewnie głupotę po mamusi odziedziczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Karl priv poszedł :gwizdanie: Grubasek a ile sobie to cenisz? A czy np same felgi byś chciał sprzedać? Jak tak to za ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burus2 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 już chłopowi fure na części rozbierają, ja chce boczki tył i zacisk lewy :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 to ja biore fotele :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubasek21 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Dogasso Felg raczej samych nie sprzedam a Audi za 12.500 oddam jak by ktos chcial . Chyba ze kupiec bedzie chcial bez felg to wtedy wstawie na sprzedaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Chyba że pozamieniamy się... :gwizdanie: Jak są w dobrym stanie to coś tam dopłace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dykan Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Witam wszystkich, widze ze forum zyje . Ale jakoś nie widze fotek po ostatnim spocie. czy wogole były ?? Pytanko mam , kto ze znawców aut itd wybrałby sie w sobote albo w piątek popołudniu do legnicy na ogledziny autka jak poniżej: http://otomoto.pl/audi-a4-chrom-s-line-serwis-2002-model-C18471436.html Generalnie wczoraj miałem oferte od Komisu carat z maciejowej , który sprowadza exklusywne autka. rzuciłem im cene za audi 2002-2003 30 tys do opłat . No i po 20 minutkach wysłali mi oferte ale rzucili kwote 35 500 po wszystkich opłatach za autko z 2003 roku . Generalnie jak bym tyle kasy miał to bym wzioł autko , wiec grzecznie podziękowałem i poprosiłem aby szukali mi autka w cenie , która im podałem czyli max 32 ty po opłatach, mają szukać. Arre tylko mnie nie zabijaj ze schabowego odkopałem:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Dykan zabijac nie bede... szukasz to szukaj moze znajdziesz w koncu ja trzymam kciuki a i rameczki sie kurza i naklejki Twoje :gwizdanie: CO do piatku to spot w piatek jest a w sobote ja mam zajeta wiec nie pomoge.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 W piątek po spocie jade do Legnicy. Ale tam zostaje na noc bo w sobote rano jade od razu do Rothenburga. Jak chcesz to zawieźć mogę ale powrót to trza se zalatwić a poza tym to już ciemno będzie więc pod względem lakierniczym średnio... A co do tego autka to powiem to co kiedyś ktos powiedzial na forum. Jak bedziemy się czepiać wszystkiego to nigdy nie znajdziemy auta dla Ciebie w tej kasie. Dlatego jak buda będzie cała a silnik zdrowy to bierz. Oczywiście można szukać młodszego, tańszego i z innym wyposażeniem...Ale czy jest sens? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudziu Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Panowie pogoda znowu nie dopisuje nam na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Dudziu pozyjemy zobaczymy od jutra ma sie poprawiac podobno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi