dogasso Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Dominik nie ogladaj takich filmow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Musze jakoś sobie zrekompensowac brak Quattro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Nie martw sie spadnie snieg to Cie przewioze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 no panowie pomalutku człowiek zaczyna trzeźwieć a u was jak? hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dykan Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 A no powoli. Jak macie kogoś kto byłby zainteresowany moim autkiem to informować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ja jestem obecnie zainteresowany tylko mocnym Quattro ---------- Post dopisany at 12:19 ---------- Poprzedni post napisany at 12:18 ---------- ..... i jak sie wstawia te głupie emoty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 emoty musisz sobie wlaczyc w opcjach a mocne Q to tylko v6 najlepiej BiT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Najpierw prosze mi powiedzieć czy przy wymianie pompy paliwa dużo roboty? Bo własnie mi siadła!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 hehe tego to ja nie wiem bo swojej nie ruszalem i nie zamierzam napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karl28 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Raczej mało...pod kanapą odkręcasz dekieleki i po robocie...pozdrawiam-najprawdopodobniej ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Karl to Ty zyjesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal222 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 ja odkrecalem, kanapa na zewnatrz,bodajrze 3 srubki na krzyzaka,,obracasz ja w prawo i wyjdzie cala do gory ,moja rzezila i smierdziala bajura i okazalo ze stamtad siapi ,uwarzaj na uszczelke ,bo od polskich paliw moze troche zwiekszyc swoje wymiary i bedziesz musial ja rezac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Tak dla jasności to pompa w 1.8T B5 jest w bagażniku a nie pod fotelami. Faktycznie 3 śrubki ją trzymają. Odkręcam i już jest pompa na wierzchu. Zamówiłem nowy zamiennik 183zł. Bo ORI Bosch to ok 550... Jutro będzie. Roboty samej to raptem 10min wyjęcie i 10min włożenie więc filozofia żadna. Ale stresa miałem że nagle przestał motor gadać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal222 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Tak dla jasności to pompa w 1.8T B5 jest w bagażniku a nie pod fotelami. Faktycznie 3 śrubki ją trzymają. Odkręcam i już jest pompa na wierzchu. Zamówiłem nowy zamiennik 183zł. Bo ORI Bosch to ok 550... Jutro będzie. Roboty samej to raptem 10min wyjęcie i 10min włożenie więc filozofia żadna. Ale stresa miałem że nagle przestał motor gadać... ja mam b6 dlatego wystapilo drobne nieporozumienie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 nie baw sie w zamienniki...kup lepiej sprawna uzywke ale ori a nie zamiennik.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 co do zamiennikow tez nie jestem przekonany - przeplywka master sport padla, czujnik oleju topran dziala tak samo jak ori czyli nie dziala... wg mnie zamienniki to krotka oszczednosc ale z uzywka tez roznie bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dogasso Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Pany drogie! Większość części jakie wymieniam daje dobre zamienniki. Pompa wspomagania TOPRAN chodzi 4 lata ( co prawda troche głośnawo ale kręci się normalnie), pompa oleju TOPRAN chodzi 4 lata, teraz wrzucę pompę paliwa TOPRANa i mam nadzieje że też troche pochodzi. Póki co jestem zadowolony z tych zamienników. Tym bardziej mój portfel. Jakoś nie widzę sensu kupować zawiechy Lamfordera czy innych powyżej 1000zł bo kupuję MS za 500 i jeżdżę cały rok, a obecnie już 15miesiąc leci i nic nie stuka ( w lecie gwint skręcony, w zimie w górze) także jak dla mnie bez sensu...A poza tym kasa obecnie potrzebna bo zbieram na wesele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyss___ Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 wesele?? ehhe mam to za soba ...szykuj 30tys min;P to tak na pocieszenie (u mnie na 85 osób tak wyniosło w sierpniu 2012 roku) ja wsadziłem lemfordera i na pełnej taczce juz latam z 8 miesiecy i cisza a K&W jest bezlitosne jesli chodzi o twardośc ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal222 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 a ja kupilem 3 cewki beru i jedna toprana, i topran padl po 2 miesiacach ,a beru dalej lata ,wiec albo wada ,albo cewki maja niezbyt udane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi