arre Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2013 He he ja tam juz wypadow zimowych mam dosc... wolal bym juz wiosne do tej pory z absem walcze Moze Dominik sie wypowie bo chyba gwint regenerowal chociaz nie wiadomo czy czas znajdzie bo pewnie caly czas narzeczona zajety
burus2 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 dominik chyba na nowy wymieniał a nie regenerował
bania Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 He he ja tam juz wypadow zimowych mam dosc... wolal bym juz wiosne do tej pory z absem walcze Moze Dominik sie wypowie bo chyba gwint regenerowal chociaz nie wiadomo czy czas znajdzie bo pewnie caly czas narzeczona zajety Co ci z tym Abs-em sie dzieje ? temat mam dość obcykany
arre Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2013 hmm dzieje sie ze padl sterownik norma w c5 sterownik na stole ale tam taka technologia ze druciki ciensze jak wlosy i bez mikroskopu i jakiejs super lotownicy nie poradzisz
bania Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 C5 maja inna pompę i sterownik niż a4 ? nie dawno sprzedałem jeden z a4 ...
matyss___ Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 bania znam gościa co regeneruje amorki......jest z naszego rejonu ---------- Post dopisany at 20:07 ---------- Poprzedni post napisany at 20:04 ---------- Jesli ktos by mial pytania do mnie (moge doradzic w sprawie opon) dzwonic smialo byle nie w nocy 600 043 141 Najblizszy spot ???????.2012 arre tam na koncu coś sie nie zgadza
matyss___ Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 jutro Ci podam ...Lewan ma numer a dopiero jutro w robocie go bede widział....ten gościu co robi jest z okolic Starej Kamienicy
Lewan91 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 bania masz tu numer 883 566 566 gosciu ma na imie Wojtek mi amory robil i zadowlony jestem jak narazie
arre Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2013 CO sie Matyss nie zgadza? ze nie ma daty? nie odzywacie sie to nie ma Bania pompy w c5 i b5 sa generalnie te same tyle ze rozne nr i pomp i sterownikow a musza byc te same jak sie podmienia
matyss___ Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 a nie odzywam sie bo wy cicho siedzicie moze jakiś spontan dzisiaj gdzies?
arre Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2013 spontan? Burek do mnie dzwonil dzisiaj by na piwo wpadac a ja mam robote na chacie :/ wszystkim wam sie nudzi w niedziele?
matyss___ Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 to jak? 18? gdzie? nie no bez piwa przy coli ---------- Post dopisany at 17:29 ---------- Poprzedni post napisany at 17:28 ---------- w niedziele sie nie pracuje
arre Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2013 a mam fuche za 30E wiec dlubie ;P
matyss___ Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 no nic to jade sam ..sie przejechac...no chyba ze grzebiesz w garazu to zajade zobaczyc co i jak tylko gdzie grzebiesz z ta
arre Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2013 nie no wlasnie nie w garazu pisze na kompie pierdoly ale na jutro musze napisac bo obiecalem a odkladam to juz od piatku
matyss___ Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 POM był ..czasu troche poszło i dobrze ...
Lewan91 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 w tygodniu mozna sie umowic na jakies piwko;p
Rekomendowane odpowiedzi