arre Opublikowano 23 Września 2013 Autor Opublikowano 23 Września 2013 w siedlecinie to kolko rolnicze cuda robi nawet w Jg to nowak w sobieszowie....
arre Opublikowano 24 Września 2013 Autor Opublikowano 24 Września 2013 narazie nie ma co aczy pokazywac bo duzo jeszcze do ogarniecia ale niech strace takie male spy foto z rodzinnego albuma
burus2 Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 że ty ładny nie jesteś to wiedziałem, ale że aż tak
matyss___ Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 misiek na PW masz numer .. arre jaki motor ile koników i kiedy sie próbujemy;P (ja teraz na 0.95 bara dmucham i jest elegancko) ---------- Post dopisany at 20:03 ---------- Poprzedni post napisany at 20:02 ---------- jakby żóltek hehe
arre Opublikowano 24 Września 2013 Autor Opublikowano 24 Września 2013 a co sie bede swoja przepita morda chwalil Matys ogarnac trzeba to i owo narazie... jak to jaki 1.8 zreszta przy tej pogodzie szans nie masz
mas0n Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Widzę że zbyt często nie ma spotów A przecież to chyba najczęściej występująca tu marka
arre Opublikowano 25 Września 2013 Autor Opublikowano 25 Września 2013 No niestety chetnych brak... jak spot jest to kazdy ma tysiac wymowek... trzeba by bylo nad tym podzialac tylko nie ma za bardzo z kim :/
matyss___ Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 no na deszczu to ciezko bardzo powyzej 4 tys ....arre mam cała a3 po lifcie na zcesci jak cos chchesz walnieta w strone /przód,bok - pasazera...ale silniczek 190 koników w dieslu tam siedzi
arre Opublikowano 25 Września 2013 Autor Opublikowano 25 Września 2013 Przekrece pozniej Matys to pogadamy bo moze i cos sie przyda
matyss___ Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 ja mam pomysł ..przetnij wał i wsadzaj na tył silnik ode mnie ..na przód koło 180 koników , na tył 190 ciekawe jakby to jechało ehhehe ..która strona była by mocniejsza...no wg NM to Dieslowska i to wciul ;P
mas0n Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 ja mam pomysł ..przetnij wał i wsadzaj na tył silnik ode mnie ..na przód koło 180 koników , na tył 190 ciekawe jakby to jechało ehhehe ..która strona była by mocniejsza...no wg NM to Dieslowska i to wciul ;P Tu był podobny pomysł
arre Opublikowano 27 Września 2013 Autor Opublikowano 27 Września 2013 ja mam pomysł ..przetnij wał i wsadzaj na tył silnik ode mnie ..na przód koło 180 koników , na tył 190 ciekawe jakby to jechało ehhehe ..która strona była by mocniejsza...no wg NM to Dieslowska i to wciul ;P hehe sam sobie wloz ten silnik do asteroidy bedziesz mial 2 w jednym
Michalos Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 takie pytanko, czy ktorys z naszych forumowiczow posiada czarna b5 w sedanie?? (z przerobiona maska, nachodzaca na swiatla)
arre Opublikowano 3 Października 2013 Autor Opublikowano 3 Października 2013 dwie takie b5 w sedanie znam tylko nie pamietam czy obie czarne jedna taki mlody chlopaczek jezdzi i chyba ona ma maske naciagnieta - cos ala brewki a w czym problem? osobiscie goscia nie znam ale wiem gdzie go zlapac
Michalos Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 problem zaden ale podoba mi sie ta maska i swiatla, i chcialem zapytac, czy to jakies hidy czy zarowki blue vision. chce swoje zwykle swiatla zamienic i sie zastanawiam czy wkladac polifty czy moze Audi A4 B5 WZOR XENON H7 CHROM ( 94-00) - Net-Cars
arre Opublikowano 3 Października 2013 Autor Opublikowano 3 Października 2013 maska mi sie osobiscie nie podoba... swiatla pewnie hidy bo xenon na 100% zadne bluvision takiego swiatla nie daja co do lamp lepiej na bank wstawic polifty niz jakies chinole
Michalos Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 czytajac forum, wlasnie zdania sa podzielone, ori to wiadomo, jednak nowe to majatek a uzywane czesto maja jakies defekty, a "chinole" ponoc ostatnio sie polepszyly gdyz wprowadzili standaryzacje jakosci i teraz ponoc na prawde warto to kupic. jeszcze za chinolami przamawia to, ze podejda bez przerobek, a przy poliftach bedzie troche dlubania. na razie probuje podjac jakas decyzje, bo chcialbym na wiosne juz miec nowe "oczy" a maska chyba rzecz gustu, jednak jak dla mnie duzo lepiej wyglada niz te brewki naklejane.
burus2 Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 te lampy co wrzuciłeś wiocha mogą być chinole ale zespolone, a mnie tam badlook sie podoba
arre Opublikowano 4 Października 2013 Autor Opublikowano 4 Października 2013 Rebaczu spac nie mozesz? spawarke grzej W poliftach dlubanie jest takie ze podcinasz ranty blotnikow i zmieniasz kostki - cala operacja max 3h da sie kupic uzywki dobre - szukasz po szrotach rozbieraczach okolicznych - organoleptycznie badasz produkt ja jak widze 12-16 letnie auto i ma diody jak nowe auta w chinskich lampkach to mnie zbiera na wymioty jak juz chcesz porzadne lampy to zagadaj tu na forum z gosciem pod nickiem Gwerty ma gotowe i pod xenon i bixy i porzadnie robi i Klubowicz
Rekomendowane odpowiedzi