bajk Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2010 jeszcze nic nie wiadomo - póki co wziąłem sobie z assistance samochód na 3 dni :gwizdanie:
PIXI Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Wiziałem dziś w garage ..... nie jest tak źle - przynajmniej jak stoi wyjmij hak .... bo Ci ktoś pindolnie i będzie
bajk Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2010 Wiziałem dziś w garage ..... nie jest tak źle - przynajmniej jak stoi wyjmij hak .... bo Ci ktoś pindolnie i będzie Mam nadzieję, że nic tam poważnego się nie stało Jutro w końcu przyjeżdża rzeczoznawca od ubezpieczyciela.. Ciekawe ile czasu będę miał unieruchomiony samochód - stawiam na conajmniej miesiąc Jutro w sumie wykręcę ten hak bo może i masz rację, że jeszcze ktoś zaczepi :gwizdanie:
mgtan Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 miesiąc? a ty nie masz AC? wstawiasz do ASO i jedziesz... nie weim jak tobie, ale kumpel kiedyś VW rzeźbił w AutoVivie to potrwało to chyba tydzień (robocizna z częściami), blacharstwo robi im ta sama firma co w Audi...
bajk Opublikowano 22 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2010 miesiąc? a ty nie masz AC? wstawiasz do ASO i jedziesz... nie weim jak tobie, ale kumpel kiedyś VW rzeźbił w AutoVivie to potrwało to chyba tydzień (robocizna z częściami), blacharstwo robi im ta sama firma co w Audi... Mam, tylko weź pod uwagę, że jest okres świąteczny - do tego zima, więc pewnie każdy warsztat ma dużo roboty.. Dodatkowo ubezpieczony jestem w MTU, a z tego co widziałem oni potrafią się długo wozić z wypłatą odszkodowania..
Bieniek Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Jesli MTU to cos podobnego do PTU,to wspolczuje
mgtan Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 ciebie wypłata nie interesuje i co i jak oni robią, podpisałes i m upowazneinie i tyle. ty oddajesz kluczyki, bierzesz zastepcze, odbierasz kluczyki ,podpisujesz i tyle. tak to u mnie wyglądało, tyle że w VW AutoViva. Zero problemów, a jeszcze zwrot kosztów badania technicznego dostałem, bo trzeba zrobic jak naprawa jhest wyższa niż chyba 2000 PLN
bajk Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 zastępcze dostałeś w auto vivie? chyba z OC sprawcy - ja niestety z AC robie.. ciągle nie podjąłem decyzji gdzie wstawić
mgtan Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 ak w AutoVivie, oddawałem Golfa i takiego samego modelowo dostałem jako zastepczego. Uzywałem AC. :=)
bajk Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2010 A to bardzo dziwne - mi koleś w auto vivie powiedział, że nie dają zastępczych.. VW daje, a Audi nie?
mgtan Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 daja zastepcze!! co za bałwany śnieżne. ..ale to nie AutoViva daje zastepcze na swój koszt, a twój ubezpieczyciel im za to płaci :-), Autoviva daje swój samochód za pieniądze ubezpieczyciela.
bajk Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2010 No widzisz - tutaj akurat wszystko zależy od polisy - w MTU nie dają.
mgtan Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 aaa... taki myk... no to żeś niepotrzebnie przyoszczędził :-)
Nosfer Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 aaa... taki myk... no to żeś niepotrzebnie przyoszczędził :-) Przyoszczędził :gwizdanie: :gwizdanie:
bajk Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Przyoszczędził :gwizdanie: :gwizdanie: przyoszczędzę dopiero przy kupnie kolejnego ubezpieczenia :gwizdanie: jutro leci do szewczyka - ciekawe ile tam postoi w sumie jeśli dobrze pójdzie to niedługo czerwonka zostanie oddana w ręce mojej luby, a ja przesiądę się w coś innego
Nosfer Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Przyoszczędził :gwizdanie: :gwizdanie: przyoszczędzę dopiero przy kupnie kolejnego ubezpieczenia :gwizdanie: Wiem o tym dlatego napisałe "przyoszczczędził :gwizdanie: Po pierwszym ubezpieczenie nie powinieneś płacić przez 6 lat ~ Ja w tym roku cudem uniknąłem twojej historii :gwizdanie: Okazało się, że mam w rodzinie wtyki I poszło za 1.900zł zamiast za ****,**
bajk Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Przyoszczędził :gwizdanie: :gwizdanie: przyoszczędzę dopiero przy kupnie kolejnego ubezpieczenia :gwizdanie: Wiem o tym dlatego napisałe "przyoszczczędził :gwizdanie: Po pierwszym ubezpieczenie nie powinieneś płacić przez 6 lat ~ Ja w tym roku cudem uniknąłem twojej historii :gwizdanie: Okazało się, że mam w rodzinie wtyki I poszło za 1.900zł zamiast za ****,** O to wiem już do kogo uderzać
Flyer Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 a ja w tym roku zaplacilem za OC/AC/NW 1050 PLN i nie w zadnym MTU/PTU
Rekomendowane odpowiedzi