Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BGB] Projekt czerwień [KOLEJNY RAZ NA SPRZEDAŻ]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeszcze nic nie wiadomo - póki co wziąłem sobie z assistance samochód na 3 dni :gwizdanie:

Opublikowano

Wiziałem :audi: dziś w garage ..... nie jest tak źle - przynajmniej jak stoi :naughty:

wyjmij hak .... bo Ci ktoś pindolnie i będzie :thumbdown:

Opublikowano

Wiziałem :audi: dziś w garage ..... nie jest tak źle - przynajmniej jak stoi :naughty:

wyjmij hak .... bo Ci ktoś pindolnie i będzie :thumbdown:

Mam nadzieję, że nic tam poważnego się nie stało :confused4:

Jutro w końcu przyjeżdża rzeczoznawca od ubezpieczyciela.. Ciekawe ile czasu będę miał unieruchomiony samochód - stawiam na conajmniej miesiąc :kwasny::disgust::angry:

Jutro w sumie wykręcę ten hak bo może i masz rację, że jeszcze ktoś zaczepi :gwizdanie:

Opublikowano

miesiąc? a ty nie masz AC? wstawiasz do ASO i jedziesz... nie weim jak tobie, ale kumpel kiedyś VW rzeźbił w AutoVivie to potrwało to chyba tydzień (robocizna z częściami), blacharstwo robi im ta sama firma co w Audi...

Opublikowano

miesiąc? a ty nie masz AC? wstawiasz do ASO i jedziesz... nie weim jak tobie, ale kumpel kiedyś VW rzeźbił w AutoVivie to potrwało to chyba tydzień (robocizna z częściami), blacharstwo robi im ta sama firma co w Audi...

Mam, tylko weź pod uwagę, że jest okres świąteczny - do tego zima, więc pewnie każdy warsztat ma dużo roboty.. Dodatkowo ubezpieczony jestem w MTU, a z tego co widziałem oni potrafią się długo wozić z wypłatą odszkodowania..

Opublikowano

Jesli MTU to cos podobnego do PTU,to wspolczuje :confused4:

Opublikowano

ciebie wypłata nie interesuje i co i jak oni robią, podpisałes i m upowazneinie i tyle. ty oddajesz kluczyki, bierzesz zastepcze, odbierasz kluczyki ,podpisujesz i tyle.

tak to u mnie wyglądało, tyle że w VW AutoViva. Zero problemów, a jeszcze zwrot kosztów badania technicznego dostałem, bo trzeba zrobic jak naprawa jhest wyższa niż chyba 2000 PLN

Opublikowano

zastępcze dostałeś w auto vivie? chyba z OC sprawcy - ja niestety z AC robie.. ciągle nie podjąłem decyzji gdzie wstawić :kwasny:

Opublikowano

A to bardzo dziwne - mi koleś w auto vivie powiedział, że nie dają zastępczych.. VW daje, a Audi nie? :angry:

Opublikowano

daja zastepcze!! co za bałwany śnieżne.

..ale to nie AutoViva daje zastepcze na swój koszt, a twój ubezpieczyciel im za to płaci :-), Autoviva daje swój samochód za pieniądze ubezpieczyciela.

Opublikowano

No widzisz - tutaj akurat wszystko zależy od polisy - w MTU nie dają.

Opublikowano

aaa... taki myk... no to żeś niepotrzebnie przyoszczędził :-)

Przyoszczędził :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

:tongue4:

przyoszczędzę dopiero przy kupnie kolejnego ubezpieczenia :gwizdanie:

jutro leci do szewczyka - ciekawe ile tam postoi :disgust:

w sumie jeśli dobrze pójdzie to niedługo czerwonka zostanie oddana w ręce mojej luby, a ja przesiądę się w coś innego :kox:

Opublikowano

Wiem o tym dlatego napisałe "przyoszczczędził :gwizdanie:

Po pierwszym ubezpieczenie nie powinieneś płacić przez 6 lat :D

~ Ja w tym roku cudem uniknąłem twojej historii :gwizdanie:

Okazało się, że mam w rodzinie wtyki :naughty: I poszło za 1.900zł zamiast za ****,** :kox:

Opublikowano

Wiem o tym dlatego napisałe "przyoszczczędził :gwizdanie:

Po pierwszym ubezpieczenie nie powinieneś płacić przez 6 lat :D

~ Ja w tym roku cudem uniknąłem twojej historii :gwizdanie:

Okazało się, że mam w rodzinie wtyki :naughty: I poszło za 1.900zł zamiast za ****,** :kox:

O to wiem już do kogo uderzać :decayed:

Opublikowano

jednak ASO?

Opublikowano

jednak ASO?

Tak..

Opublikowano

a ja w tym roku zaplacilem za OC/AC/NW 1050 PLN :decayed: i nie w zadnym MTU/PTU :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...