Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BGB] Projekt czerwień [KOLEJNY RAZ NA SPRZEDAŻ]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NMnP jest 16.01? w czwartek?

15 jest - w sobotę.

Opublikowano

NMnP jest 16.01? w czwartek?

cos Ci sie kalendarz przestawil :decayed:

Opublikowano

tak mam system grudniowy... ku..rde, znowu nie bede jechał, niestety u Szfabów będe.

ehs, pozostaje czekac na luty

Opublikowano

tak mam system grudniowy... ku..rde, znowu nie bede jechał, niestety u Szfabów będe.

ehs, pozostaje czekac na luty

I tak już nie będzie takich warunków jak w grudniu - zapewne dużo lodu powstało już z topniejącego śniegu i będzie ostre łamanie zderzaków :kox:

Opublikowano

jak sie bawic, to sie bawic :kox:

Opublikowano

ale wy sie śmiejcie... macie Q to cicho tam ;p :polew: :polew:

Choć na codzień mi się Q nie przyda, ale tak na torze już by się przydało... a zderzak dziękuje mam ładny, nie planuje robic DTM bo za cięzko dostać :kox:

Opublikowano

dsc5201n.jpg

ehh... by się pojeździło :([br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 08:03_________________________________________________dsc5339q.jpg

Opublikowano

spoko spoko, przyjdzie jeszcze czas, zbieraj kase naletnie gumy które zostawisz na torze :P

leżą już dwa kompleciki i czekają :tongue4:

Opublikowano

Jak wygląda sprawa zapisu i cen jeżeli chodzi o takie upalanie jak tu wyżej wspominacie np tam nad Pilicą ?

Opublikowano

Akurat do Nowego Miasta mozesz jechac w ciemno, miejsc jest zawsze sporo... 200PLN za caly dzien jazdy solo.

Opublikowano

dzięki :)

nie no tam trochę mam za daleko :naughty: trzeba by bardziej w przód wszystko zaplanować. Ale za 2 stówki tyle zabawy.. Na prawdę warto :good:

Opublikowano

Pewnie, że warto. Jedyny minus to miejscami trochę słaba nawierzchnia - można koło urwać na nawrotach :kox:

Jeszcze jedna fotka ;(

dsc5202.jpg

Opublikowano

to juz wiem po co kumpla zabrales :decayed:

Opublikowano

bajk już nie długo ...poczekaj :-)[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 10:10_________________________________________________

to juz wiem po co kumpla zabrales :decayed:

u mnie chciała jechac dziewczyna ze mną... liczyła chyba że jej dam poszaleć na torze :polew: :polew: także bajk wziął fotografa poprostu :-)

Opublikowano

Nie nie - sam pojechałem. Fotki robił typek z srmm.com.pl.[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 13:02_________________________________________________IMGP3290.jpg

chyba po odbiorze samochodu robię wszystko co się da na maksa ciemno :decayed:

Opublikowano

szkoda że auto które tutaj wyżej pokazałeś ma zwykły gril

Tych kratek przy halogenach tylko nie maluj :no:

Dokładka pod zderzaczek może też by nie była najgorsza.. no i na tym zdjęciu wyżej lampy chyba są za ciemno zrobione, pasowało by tak jak miał Petrox w swojej ex b7 :good: :good:

Ale ogólnie czarny do czerwonego pasuje idealnie

Opublikowano

tak jak piszesz szczególnie przedni zderzak od s-line'a by się jej przydał.. lampy wyglądają na pomalowane w środku + same szkło pomalowane, albo oklejone jakimś lamin-x'em..

Opublikowano

trochę dziwnie bo na tym zdjęciu pod akurat takim kątem wygląda jakby to nie był xenon, ale kto wtedy pomalował by odbłyśniki :polew: :polew:

Ale faktycznie zabawa z przyciemnianiem samego klosza nic nie warta

bardziej chodziło mi o różnicę np w aucie Mirona gdzie pomalowany jest praktycznie cały wkład

lampa1.jpg

a autem Petroxa w którym zostawione są odbłyśniki koło soczewki

lampa2.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...