Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BGB] Projekt czerwień [KOLEJNY RAZ NA SPRZEDAŻ]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yes :pleasantry: dzięki

Opublikowano

spox , dostales w promocji bo tam gdzie zamawialem kosztuje przy naj mniej dwa razy tyle :wink4:

Opublikowano
:pociesz:
Opublikowano

jezdzilem sporo TDI na jednomasie - bardzo fajnie sie biegami operuje...

Z tego co pamiętam ten golfino co go logowaliśmy był na jednomasie :mysli:

Opublikowano

Tak :)

Opublikowano

auto odstawione do Adama - do zrobienia dzisiaj - klocki, świece, filtr paliwa, jednomas i wzmocnienie sprzęgła - ciekawy jestem co mi tam Radzikowski zrobi :rolleyes:

Opublikowano

Fotę zegarów zrobiłeś :decayed:

Opublikowano

spojrzałem na licznik - w każdym bądź razie oni i tak muszą zrobić jazdę testową..

Opublikowano

Przasnyska? Oni nie bawia sie w takie akcje :wink4:

auto odstawione do Adama - do zrobienia dzisiaj - klocki, świece, filtr paliwa, jednomas i wzmocnienie sprzęgła - ciekawy jestem co mi tam Radzikowski zrobi :rolleyes:

cwicz juz lydke :decayed:

Opublikowano
:polew:[br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 10:48_________________________________________________no i d*pa, Radzikowski powiedział, że mojego docisku nie wzmocni, może co najwyżej okładziny wymienić :angry:
Opublikowano

Czyli co? Odpieli skrzynie, wyjeli sprzeglo, a Radzik powiedzial, ze nic nie zrobi? :kox:

Opublikowano

mniej więcej.. może co najwyżej doprowadzić je do normalności, ale nie wzmocni nic.. założę chociaż jednomasa..

Opublikowano

zamow nowe poprostu... i jutro Ci wsadza.

Opublikowano

niby jakie?

Opublikowano

seryjne, lepsze nowe seryjne niz jakies eksperymenty ze wzmacnianiem samej tarczy chyba...

moze wytrzymac sporo, nie wiesz jak jezdzila ta laska wczesniej, moze pilowala strasznie sprzeglo :kox:

Opublikowano

dam szansę Radzikowskiemu - jak się rozpadnie to wciągnę jakiegoś clutch mastersa... [br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 15:24_________________________________________________(mam nadzieję, że nie rozpadnie się w drodze do Bukowiny) :polew:

Opublikowano

A powiedział dlaczego nie wzmocni?

Opublikowano

podobno docisku, który jest w moim sprzęgle on nie rusza.. :no:

Opublikowano

nie no, póki co plan jest taki, żeby wsadzić serię sprzęgło z nową okładziną i Twoim jednomasem - jeśli to się rozleci to wrócę do pomysłu z clutch mastersem..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...