mgtan Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 jak dla mnie DTM w black albo Hoffele. CO do Hoffele to kpl ze wszystkim kosztował 10.2 na cały samochód. dokładka DTM do Sline wygląda słabo bo odstaje brzydko.
bajk Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2011 to nie dokładka dtm, tylko deval
Patrox Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Tu masz mój 2 samochód ze zderzakiem DTM i grilerm od RS4 i w moim przekonaniu do tego koloru łądniejszego nie ma. NA żywo jeszcze ładniej
AndyN Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 OT: Panowie jakie jest w B7 kodowanie sterownika ABS w konfiguracji hamulców przód-321mm, tył-288mm?
boberek Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 OT: Panowie jakie jest w B7 kodowanie sterownika ABS w konfiguracji hamulców przód-321mm, tył-288mm? ty w każdym temacie musisz robić bałagan i zadawac pytania nie związane z tematem ??
Flyer Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 OT: Panowie jakie jest w B7 kodowanie sterownika ABS w konfiguracji hamulców przód-321mm, tył-288mm? ty w każdym temacie musisz robić bałagan i zadawac pytania nie związane z tematem ?? przetnijcie mu opony na spocie
boberek Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 OT: Panowie jakie jest w B7 kodowanie sterownika ABS w konfiguracji hamulców przód-321mm, tył-288mm? ty w każdym temacie musisz robić bałagan i zadawac pytania nie związane z tematem ?? przetnijcie mu opony na spocie może być ciekawie
reniek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ja widze w tym aucie hofele na przodzie.
bajk Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2011 nie powiem - źle by nie wyglądało.. martwi mnie tylko spasownie, bo to zawsze jedna wielka niewiadoma.. są już blendy do zderzaka
sienkol007 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 ja bym zostawił zderzak przód s-line , ten od eski mi się jakoś nie widzi . Swoją drogą to bym poszedł już fajnie na całość w carbon , ostatnio widziałem gdzieś na jakiejś aukcji gril przód albo rs4 albo s-line zamiast chromowany to carbon. Mi by się to widziało tak: spojler carbon już masz , listwa pod tylną klape carbon , dyfuzor tylne jakby spasować od s4 w carbonie , progi od eski w carbonie , listwy na drzwi, może lusterka w carbon , gril carbon i pod przedni zderzak już bym nic nie dawał przy takiej konfiguracji powinno to fajnie wyglądać.
sienkol007 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 nie za wiela tego carbonu:D carbonu nigdy za wiele jak trafie 6 w totka to tak zrobie
Młody_drog Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 nie za wiela tego carbonu:D carbonu nigdy za wiele jak trafie 6 w totka to tak zrobie Tu się mylisz, bardzo łatwo jest przesadzić
sienkol007 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 nie wiem jak by to wyglądało , ale myślę że lepiej by wyglądał ten gril na przód niż inny zderzak od s-line http://www.pitlane.bg/osir-audi-a4-8e5-carbon-front-grille-p5096-en
bajk Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Z carbonu są lusterka, lotka na klapie, listwy w środku i przed zimą nic nowego do wyglądu już nie będzie - przynajmniej póki co tak postanowiłem Wpadnie jeszcze tylko szpera Quaife na tył i póki co chyba nic więcej nie robię Będzie się dobrze jeździło po śniegu :> :> Jak do wiosny się nie znudzi to w końcu wrzucę gwint, dokładkę carbon na przód do zderzaka s-line i hamulce.. Swoją drogą założył ktoś nakładkę rs'ową na pedał gazu bez jego wyjmowania? Męczyłem się z tym z 15 minut i odpuściłem
AndyN Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 (...) Swoją drogą założył ktoś nakładkę rs'ową na pedał gazu bez jego wyjmowania? Męczyłem się z tym z 15 minut i odpuściłem WRCLaguna chyba, ale to w B8 Ale może ten sposób jest uniwersalny?
mystic.pl Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Swoją drogą założył ktoś nakładkę rs'ową na pedał gazu bez jego wyjmowania? Męczyłem się z tym z 15 minut i odpuściłem Wrzuć do b.gorącej wody to się zrobi miękka jak nie pomoże to dodatkowo umyj pedał i posmaruj silikonem
Rekomendowane odpowiedzi