Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BGB] Projekt czerwień [KOLEJNY RAZ NA SPRZEDAŻ]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja bym szukal DTM przod

Opublikowano

jak dla mnie DTM w black albo Hoffele.

CO do Hoffele to kpl ze wszystkim kosztował 10.2 na cały samochód.

dokładka DTM do Sline wygląda słabo bo odstaje brzydko.

Opublikowano

to nie dokładka dtm, tylko deval :wink4:

Opublikowano

Tu masz mój 2 samochód ze zderzakiem DTM i grilerm od RS4 i w moim przekonaniu do tego koloru łądniejszego nie ma. NA żywo jeszcze ładniej

40927911.jpg

Opublikowano

OT: Panowie jakie jest w B7 kodowanie sterownika ABS w konfiguracji hamulców przód-321mm, tył-288mm? :mysli::notworthy:

Opublikowano

noweta.jpg

Jeszcze jedno

Opublikowano

ładne felgi :wink4::decayed:

Opublikowano

OT: Panowie jakie jest w B7 kodowanie sterownika ABS w konfiguracji hamulców przód-321mm, tył-288mm? :mysli::notworthy:

ty w każdym temacie musisz robić bałagan i zadawac pytania nie związane z tematem ??

Opublikowano

ty w każdym temacie musisz robić bałagan i zadawac pytania nie związane z tematem ??

przetnijcie mu opony na spocie :D

Opublikowano

przetnijcie mu opony na spocie :D

może być ciekawie :)

Opublikowano

nie powiem - źle by nie wyglądało.. martwi mnie tylko spasownie, bo to zawsze jedna wielka niewiadoma..

są już blendy do zderzaka :naughty:

Opublikowano

ja bym zostawił zderzak przód s-line , ten od eski mi się jakoś nie widzi . Swoją drogą to bym poszedł już fajnie na całość w carbon , ostatnio widziałem gdzieś na jakiejś aukcji gril przód albo rs4 albo s-line zamiast chromowany to carbon. Mi by się to widziało tak: spojler carbon już masz , listwa pod tylną klape carbon , dyfuzor tylne jakby spasować od s4 w carbonie , progi od eski w carbonie , listwy na drzwi, może lusterka w carbon , gril carbon i pod przedni zderzak już bym nic nie dawał :) przy takiej konfiguracji powinno to fajnie wyglądać.

Opublikowano

nie za wiela tego carbonu:D

Opublikowano

nie za wiela tego carbonu:D

carbonu nigdy za wiele :) jak trafie 6 w totka to tak zrobie :)

Tu się mylisz, bardzo łatwo jest przesadzić :cool1:

Opublikowano

Z carbonu są lusterka, lotka na klapie, listwy w środku i przed zimą nic nowego do wyglądu już nie będzie - przynajmniej póki co tak postanowiłem :polew:

Wpadnie jeszcze tylko szpera Quaife na tył i póki co chyba nic więcej nie robię :wink4: Będzie się dobrze jeździło po śniegu :> :>

Jak do wiosny się nie znudzi to w końcu wrzucę gwint, dokładkę carbon na przód do zderzaka s-line i hamulce..

Swoją drogą założył ktoś nakładkę rs'ową na pedał gazu bez jego wyjmowania? Męczyłem się z tym z 15 minut i odpuściłem :wallbash:

Opublikowano

(...)

Swoją drogą założył ktoś nakładkę rs'ową na pedał gazu bez jego wyjmowania? Męczyłem się z tym z 15 minut i odpuściłem :wallbash:

WRCLaguna chyba, ale to w B8

Ale może ten sposób jest uniwersalny?

Opublikowano

Wrzuć do b.gorącej wody to się zrobi miękka jak nie pomoże to dodatkowo umyj pedał i posmaruj silikonem :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...