bajk Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2011 :slina: :slina: [br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 20:27_________________________________________________jeszcze trochępowrzucam, bo Piotrek odwalił kawał dobrej roboty [br]Dopisany: 05 Grudzień 2011, 07:17_________________________________________________
Flyer Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 ale allroad do naglowka forum dodajcie jeszcze ikonke "for sale"
Lukas G Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Tak tylko się przyczepie. Wrzuć chociaż obrysówki w przedni zderzak. Będzie się troszkę lepiej komponował z tylnym.
mystic.pl Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Musiał byś sporo przerabiać pod układ X taki jak masz teraz, no chyba, że same puszki chcesz przygarnąć :>
Flyer Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Musiał byś sporo przerabiać pod układ X taki jak masz teraz, no chyba, że same puszki chcesz przygarnąć :> bajk, masz 1 srodkowy z 1 wejsciem i 2 wyjsciami ? bo jesli tak, to faktycznie kibel... Myslalem, ze sa 2 oddzielne uklady od turbo.
bajk Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2011 Musiał byś sporo przerabiać pod układ X taki jak masz teraz, no chyba, że same puszki chcesz przygarnąć :> bajk, masz 1 srodkowy z 1 wejsciem i 2 wyjsciami ? bo jesli tak, to faktycznie kibel... Myslalem, ze sa 2 oddzielne uklady od turbo. 1 :>
mystic.pl Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 no to klops, pozostaje mi custom Raczej, tylko kwestia w jakich pieniądzach zrobią, sądząc po cenach jakie zieluch dostał na wydech do 3.0tdi to Twój wyjdzie nie wiele mniej niż ten: http://allegro.pl/uklad-wydechowy-milltek-audi-a6-allroad-2-7t-i1931836333.html
Flyer Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 5k nie wydam na wydech zrobie znacznie taniej.
mystic.pl Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Skoro tak to ok, zawsze możesz zadzwonić do Best Performance i się podpytać, są elastyczni, powołaj się na forum. bajk, ładna furka, żeby nie było ot 2-ga fota z tej strony
bajk Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2011 5k nie wydam na wydech zrobie znacznie taniej. i to jeszcze cat-back
Michał Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 michal trpoche dodaj saturacji na bajka samochodzie bo na skalibrowanym monitorze to zamiast czerwieni jest jakiś pomarańczowoczerwony odcień ;-) poprawione a tak ogólnie to całkiem niezła ta czerwona, jak na B7 oczywiście chociaż trochę trąci allroadem... za to profi sesja robi robotę
Flyer Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 a tak ogólnie to całkiem niezła ta czerwona, jak na B7 oczywiście chociaż trochę trąci allroadem... moze i traci allroadem, ale zapie@#% wszedzie tam gdzie Twoja gleba kwiczy
bajk Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2011 e bez przesady - 1BV nie jest jeszcze takie tragiczne - w poprzednim przed Teinem miałem 1BA to dopiero był allroad
Michał Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 a tak ogólnie to całkiem niezła ta czerwona, jak na B7 oczywiście chociaż trochę trąci allroadem... moze i traci allroadem, ale zapie@#% wszedzie tam gdzie Twoja gleba kwiczy lans to religia i styl stary kondon na glebie to jest to e bez przesady - 1BV nie jest jeszcze takie tragiczne - w poprzednim przed Teinem miałem 1BA to dopiero był allroad no i właśnie, trzeba było Teina zostawić - teraz byłby jak znalazł
mgtan Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 bajk ładnie to wygląda... mam jedno pytanie dla ciebie... czemu przy lakierowaniu nie usunąłeś tych strasznych odblasków bocznych ze zderzaka DTM w wersji USA... ;(
bajk Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2011 tego się nie da usunąć - co miałem dziurę zostawić?
Rekomendowane odpowiedzi