Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Kielcach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na 18.00 to i ja zawitam się zapoznać z szanownymi panami bo jeszcze nie miałem okazji :hi:

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 324,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To wstępnie na 18. Ja sie pojawie jakos przed 19 dopiero. Niestety siła wyższa...

Opublikowano

Panowie niepotrzebuje któryś gruzu?? :gwizdanie:

Opublikowano

ja też będę zawita jeszcze omega klub polska

[br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 20:13_________________________________________________ja w kielcach będe wczesniej jakby sie plany zmieniły to bede pod tel. 607-545-127[br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 20:37_________________________________________________to było miło ma kto[br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 09:19_________________________________________________ktoś zdjęcia

Opublikowano

Ja odpadlem ale na nastepnym bede na 90% ... A widzimy sie pewnie tez na wojnie w ck :)

Opublikowano

Zawaliłem na całej linii. :(:confused4: ;( :embarrassed:

Bejbe miało inne Plany i niestety zakupy w BlackRedWhite Wygrały.

Jaki był mój smutek kiedy w Tokarni minąłem się z Kolegą "Tposejdon" chciałem zagadać na CB ale chyb nie złączone miał...

Następnym razem przyjadę choć by nie wiem Cooo.

Opublikowano

następny w piątek o 20.00 na wtc i wszyscy razem na kino pod chmurką jedziemy

Opublikowano

CB właczone było tylko cos mi szfankuje od czasu jak mi antene obcieli i nie moge dojśc ładu z nim chyba potrzebna będzie wizyta u jakiegoś szpeca od CB żeby je sprawdził bo antenke nowa mam tylko nie zestrojona jeszcze..:( ale jest szana na następny piatek sie spotkac choć nie wiem jeszcze czy ja dojade bo troche roboty mam a czasu brak na wszystko..

Opublikowano

Może by tak małego spota w KW zrobić jakaś fajna ekipa za***isty gril :naughty: już bym fajnie to z organizował

Opublikowano

Ok, byłem widziałem i było fajnie jak zwykle. Grilla nie było ale były komary i było co robić :naughty:

Tak jak michał pisze w piątek o 20.00 wyruszamy spod WTC na kino pod chmurką. Kto chetny ten proszony o przybycie tak o 19.50. Ja ze "swoją" będę.

A teraz o moich butlach: poszukuję 19L butli po wodzie. Takich jakie są używane do rozwożenia wody prze firmę Dar Natury.

Butle muszą być koniecznie po wodzie a nie po żadnych innych wynalazkach (ludzie różne zeczy w tych butlach trzymają) i najlepiej żeby nie miały rączek. Butle mają być używane do fermentacji wina. Wyrób wina to moje nowe hobby.

Może ktoś załatwić ze 3 takie butle?

Opublikowano

Może by tak małego spota w KW zrobić jakaś fajna ekipa za***isty gril :naughty: już bym fajnie to z organizował

Sluchaj ja w Jędrzejowie mieszkam "troche" na Klonowej koło Browaru. mam zawsze w Aucie Miernik SWR do CB pozatym jestem elektronikiem tak że zerknę Ci na to.. jak masz chęć to dryndaj.

507920922 Karol

Opublikowano

A co bedzue grane ? :naughty:

Opublikowano
Butle mają być używane do fermentacji wina. Wyrób wina to moje nowe hobby.

znaczy się pędzimy bimberek............. skosztował by takiego trunku :slina:

Opublikowano
Butle mają być używane do fermentacji wina. Wyrób wina to moje nowe hobby.

znaczy się pędzimy bimberek............. skosztował by takiego trunku :slina:

czytać ze zrozumieniem proszę...

Fermentacja wina to wyrób wina a wyrób bimberka w polsce jest zakazany i można za niego do pudła trafić.

Jednak jak ktoś chciałby spróbować samogonu to mam dojścia :> uderzać w tej sprawie na PW

Opublikowano

Samozgonu ? :polew:

Opublikowano

Chłopaki może rezerwacje zrobimy na miejsca parkingowe... ? http://motoshowkielce.pl/?page_id=222

Opublikowano

Wyrób wina to moje nowe hobby.

ja znalazłem w piwnicy nowego m3 stary szklany baniak na wino-więc w tym roku bedzie wesoła piwnica wydanie pierwsze 1 :)

Opublikowano

mARCIN607 na wyrób wina w polsce polecam tylko wiśnie, dziką różę i winogrona winne (są gatunki z których wino wychodzi niedobre)

Moim zdaniem najlepsze wino robi się z Dzikiej Róży. Mam jeszcze trochę z tamtego roku i smak ma niesamowity.

Lepszego wina jeszcze nie piłem. Ale to nie jest dziwne bo lubię Lecha

aha i do wina trzeba naprawdę poważnie podejść żeby się udało i było dobre.

polecam to forum: http://wino.org.pl/forum/

to dzięki niemu wino z tamtego roku jest takie dobre