Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Kielcach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zalezy czy po vinie czy po winie chcesz roszyfrowac hehe ale pewnie bez wina żadnego vina nie rozszyfrujesz :polew:

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 324,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

od 3dni tylko tu wszyscy o winie:) to zdrowia

Opublikowano

To ja może lekko zmienię temat.

Mam taki problem z autem, że podczas jazdy w okolicach 60km\h oraz 120km\h (...przy 180km\h nie sprawdzałem) w samochodzie odczuwalne są drgania. Nie są przenoszone tylko na kierownice, ale "drga" całe auto.

Sprawdziłem koła przy okazji wymiany dystansów do felg ok miesiąc temu i jest z nimi wszystko OK, tym bardziej że wcześniej na zimówkach też od czasu do czasu drgania się pojawiały.

Dziś byłem na diagnostyce i zawieszenie stoi sztywno - żadnych luzów (chociaż przy skręcie w lewo słyszalne są stuki z prawej strony auta.

Być może te drgania dało by się powiązać jakoś z moim dziwnie zachowującym się ABS'em... (przy lekkim nawet dotknięciu pedału hamulca po odpuszczeniu załącza się test pompy ABS - słychać jak pracuje - praktycznie przy w 8 na 10 przypadków)

Czy macie jakieś pomysły gdzie szukać przyczyny?

Opublikowano
  • Autor

przyczyn może być mnóstwo od plecionki na tłumniku po dwumas, przy jakich obrotach Ci się tak dzieje >??

Opublikowano

przyczyn może być mnóstwo od plecionki na tłumniku po dwumas, przy jakich obrotach Ci się tak dzieje >??

Obroty, hmm nie zauważyłem żeby działo się to przy konkretnych obrotach. Najbardziej odczuwalne jest podczas kiedy rano wyjadę do pracy i na 3 biegu zbliża się 60km\h i na 4 biegu nadal się to utrzymuje - obroty są w granicach 2000rpm. Przy zmianach biegów w okolicach 60km\h nie widzę większej różnicy w objawach, chociaż na 2 biegu nie odczuwam drgań, ale to może przez wysokie obroty.

BA, przy luzie raczej jest spokój - drgania zanikają.

A odnośnie ABS'u dziwne zachowanie występuje przy każdej prędkości i na luzie i na biegu.

Opublikowano

ilu was się wybiera na Kino pod chmurką?

Opublikowano

Ja jak sie wyrobie bo flyer mi padake zrzucil za domem i zneca sie zeby rozkladac ją :decayed:

Opublikowano

Padaki są dwie :) trzeba by zrobic z tego jedną :) ale podjedz Danielu Do Kina pooglądamy. pogadamy. :)

Opublikowano

a jedziecie prosto na kino czy najpierw na parking WTC ?

to ja bym sie tez tam zjawil tylko niewiem o ktorej :)

Opublikowano

ok Michale dzieki za bajerke :hi:bede napwno na parkingu :>

Opublikowano

Żeby jeszcze miejsce było.

Opublikowano

to sie jakiegos turyste wygoni dla nas musi miesce byc :wink4:[br]Dopisany: 09 Lipiec 2010, 16:56_________________________________________________to kino to raczej niewyszlo ale jutro musza sie postarac :wink4:

Opublikowano

Pytanie dla tych co zostali dłużej na kinie.

Czy zapodali w końcu jakiś film na tym malutkim ekraniku?

już nie pytanie...

Czy w Kielcach nie można zrobić czegoś tak jak to się robi na świecie?

tylko żenada organizacyjna wszędzie dookoła...

Byłem kiedyś w kinie samochodowym pod Londynem do którego wjechało 3000 samochodów a ekran był rozwinięty na dwóch dźwigach.

To było kino a nie jakaś popierdółka.

Opublikowano

jak by rozwineli taki ekran to skąd wziaść taki sprzęt żeby cokolwiek na nim wyświetlić :)

Opublikowano

Hmm.

To skąd wzięli taki sprzęt w Anglii 4 lat temu?

Jakoś sobie poradzili...

Opublikowano

Bo my jesteśmy 100 lat za małpami u nas nigdy nic nie mogą dobrze zrobić[br]Dopisany: 10 Lipiec 2010, 11:31_________________________________________________kar_sci zrobiłeś łóżysko?