Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Kielcach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sie ma .Trochę mnie tu nie było a tu same zmiany ;) jakies nowe news-y widzę.

E innej marki to ja nie chce ;) A to tylko tak mi łazi po glowie :) Musiałbym najpierw moje dobrze sprzedac :) A w sumie nie wiem czy uda mi sie potem trafic jakąs fajna C5 :mysli:

Tradycja nakazuje aby był Opel :wink4:, ale rozsądek dobrze podpowiada ,że stanowczo :audi::quattro: Zastanów sie dobrze czy nie lepiej zostawić to masz co i wpakować trochę pln-ów ,bo jest potencjał w aucie i jest czym polatać.Chyba ze masz jakiś tajny plan i na spociwo się wtoczysz nową kabiną. :th:

Z tym śniegiem to jest teraz naprawdę poj... ale na spocik też jestem chętny. Jeśli chodzi o Q to za***ista sprawa żałuje że wcześniej o takim napędzie nie pomyślałem pzdr :th:

Spoko załuje ok 99% osób które mają ośkę na czele ze mną :confused4: Poza tym jestem za spoceniem jak najbardziej też ale dopiero po weekendzie mam czas, więc jak bedzie coś w tym terminie to jestem obecny.

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 324,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tradycja nakazuje aby był Opel :wink4

A widziałes opelka z Q ? :D

Tia kazdy Quattro ;) A wiecie tez ze autko ma wieksze spalanie , słabsze osiagi przy tej samej mocy i wiecej czesci które moga sie zepsuc ? ;)

Zastanów sie dobrze czy nie lepiej zostawić to masz co i wpakować trochę pln-ów

Nawet nie wiesz jak mocno sie zastanawiam :)

Jakby jakis spocik był to raczej jestem. Ale cos mało chetnych ... :foch: ?? :D

Opublikowano

Biorąc pod uwage cuda wyczyniane z Kadetem :cool: wcale bym sie nie zdziwił gdyby w okolicy zaczął krążyć ,Opel z :quattro: może nawet pierwszy w Polandzie.

Z quattro wiadomo cos za coś....

Faktycznie coś spotowe towarzystwo się rozjechało , a tak na marginesie ktoś z kieleckiej ekipy jedzie na zlot do Wisły?

Opublikowano
a tak na marginesie ktoś z kieleckiej ekipy jedzie na zlot do Wisły?

Ja jade...... :>

Opublikowano

Do wisły ? A bedzie Brodka ? :embarrassed: hehe :)

Opublikowano

Brodka to nie wiem czy bedzie......ale Malysz napewno..... :D:polew:

Opublikowano

w kielcach na spot zawsze jestem chetny. mozna by cos zrobic. a jakby snieg do tego byl to byloby bardzo fajnie. tylko cos krucho z nim teraz. zabraklo jakby. jak cos chcecie robic to piszcie. ja sie pisze

Opublikowano

Brodka to nie wiem czy bedzie......ale Malysz napewno..... :D:polew:

Tak,tak na pewno wpadną oboje a całość balangi odbędzie się w ośrodku prezydenckim , tym co go tak pieczołowicie Kwaśniewski odnawiał...... :cool: dla a4-klubu oczywiście :polew:

Opublikowano
  • Autor

Witam gdzie wy wszyscy znikliście, nikt nic nie piszę nie odzywa sie co tam ze spocikiem kminimy coś przed świętami :a4fan:

Opublikowano

mozna cos pokminic. tylko kto jest chetny... niech sie chetni zglaszaja i zobaczy sie ile osob sie zadeklaruje ze bedzie

Opublikowano

Elo,

Nie planujecie jakiegos spota na dzien przed Wigilią? (niedziela)

Akurat bede wtedy w Kielcach to bym wpadl :)

Opublikowano

Jak bedzie snieg i spory parking to jestem za :tongue4::quattro:

Opublikowano

Ooo... wlasnie! polatalbym na sniegu z checia :P na mazowszu niestety go nie widac :)

Opublikowano
  • Autor

W Kielcach też go nie ma tylko deszcz deszcz i deszcz ale i tak można zrobić spocik w Galerii tylko potrzeba chętnych, a ich coś ostatnio brakuje :foch:

Opublikowano

Ja mysle, ze dzien przed wigilia (niedziela) mogloby sie zebrac te pare osob chociaz, najlepiej do poludnia...

Opublikowano

Jak bedzie snieg to sie pisze :D Ale do slizganka to moze parking za praktikerem ? Tam zawsze pusto :)

Opublikowano
  • Autor

Witam jeśli chodzi o parking za praktikerem to chyba Nosb dawno w Kielcach nie byłeś zbudowali tam market z dywanami :polew:, więc miejsca już tam nie ma ale zawsze sie coś wymyśli.

ps. Nosb co z tymi przetwornicami??

Opublikowano

Witam jeśli chodzi o parking za praktikerem to chyba Nosb dawno w Kielcach nie byłeś zbudowali tam market z dywanami :polew:, więc miejsca już tam nie ma ale zawsze sie coś wymyśli.

Nie widzę problemu zawsze mozna ustalić jakiś tor miedzy dywanami i trochę pohasać autem ;) jak będzie jakiś termin na spot to też wpadnę skatować moje pudło....

Opublikowano

No to jak Panowie? Chetni na spota 23.12 (Niedziela) ?

Opublikowano

Ja bym wpadł, jeszcze nie byłem na takim spocie :decayed: