Opublikowano 12 Czerwca 201313 l ja tam jestem za ale jak mamy znowu we dwóch być to lepiej przyjedź do mnie:grin: i weż sobie kierowce:decayed:
Opublikowano 13 Czerwca 201313 l Jak będziecie coś organizować to dajcie znać trochę wcześniej na pw. Pozdrawiam
Opublikowano 13 Czerwca 201313 l Z chęcią się dołącze i nawet grilla załatwie ... oby termin pasował. Pogońcie mnie PW :-)
Opublikowano 14 Czerwca 201313 l I prosze to kiedy?? tadzik audi nareperowane dziękowałem osobiście, czynię to i tutaj wielkie dzięki za pomoc. pozdro
Opublikowano 14 Czerwca 201313 l Tadziu to kiedy ---------- Post dopisany at 10:35 ---------- Poprzedni post napisany at 10:28 ---------- z tym spotkaniem to nawet fajny pomysł może by mi grzanek troszkę licznik skorygował
Opublikowano 14 Czerwca 201313 l to przyszły weckend? niedziela? Bardzo dobry pomysł, mi pasuje niedziela (tj 23.06 )
Opublikowano 14 Czerwca 201313 l no i się ruch zrobił. mi niedziela pasi jak najbardziej ja tam pany nie widzę przeszkód wbijać się na jędrzejów miejscówkę mam na imprezowanie do białego rana hehe ale i do kielc przylece jak tylko sie ekipa tak licznie oferuje.. to co niedziela 23 o 15? ta czerwona góra jest ok sprawdzony teren jest miejsce i grill ma gdzie stanąć.. ---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ---------- I prosze to kiedy?? tadzik audi nareperowane dziękowałem osobiście, czynię to i tutaj wielkie dzięki za pomoc. pozdro no i gitara furka jak nowa:) szykuj się na zlota za tydzień zapoznasz ekipe ---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:17 ---------- I prosze to kiedy?? tadzik audi nareperowane no to gites.. jutro bedę u Ciebie to lukniemy kamerkę tylko tak po południu późnym
Opublikowano 15 Czerwca 201313 l to w końcu kiedy spocik i gdzie u Tadzia wprawdzie mówiąc u mnie parking pod MAX MEDEM jest i na przeciwko posesji więc zawsze troszkę samochodów pomieści
Opublikowano 16 Czerwca 201313 l na czerwonej górze koło Chęcin także pal furmankę i polecimy razem z jędrzejowa
Opublikowano 19 Czerwca 201313 l to w końcu kiedy spocik i gdzie u Tadzia wprawdzie mówiąc u mnie parking pod MAX MEDEM jest i na przeciwko posesji więc zawsze troszkę samochodów pomieści Ja też jestem chetny jak Ty jedziesz
Opublikowano 20 Czerwca 201313 l zajedziemy może do Tadzia i może by tak jednym myknąć zawsze mniej na paliwo wyjdzie tylko nie wiem co na to Tadziu no to ja wstępnie też na 99% będę awilk pewnie też tylko dajcie wcześniej znać a i czy Tadzik by szedł na taki układ żeby można jedną bryką machnąć