Opublikowano 21 Czerwca 201313 l no i się ruch zrobił. mi niedziela pasi jak najbardziej ja tam pany nie widzę przeszkód wbijać się na jędrzejów miejscówkę mam na imprezowanie do białego rana heheale i do kielc przylece jak tylko sie ekipa tak licznie oferuje.. to co niedziela 23 o 15? ta czerwona góra jest ok sprawdzony teren jest miejsce i grill ma gdzie stanąć.. ---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ---------- I prosze to kiedy?? tadzik audi nareperowane dziękowałem osobiście, czynię to i tutaj wielkie dzięki za pomoc. pozdro no i gitara furka jak nowa:) szykuj się na zlota za tydzień zapoznasz ekipe z wielką chęcią Tadziu ale w niedzielę pracuję
Opublikowano 21 Czerwca 201313 l Ja już z Tadziem jestem umówiony Awilk dawaj znać to się zgadamy co i jak numer masz do mnie
Opublikowano 21 Czerwca 201313 l no i się ruch zrobił. mi niedziela pasi jak najbardziej ja tam pany nie widzę przeszkód wbijać się na jędrzejów miejscówkę mam na imprezowanie do białego rana heheale i do kielc przylece jak tylko sie ekipa tak licznie oferuje.. to co niedziela 23 o 15? ta czerwona góra jest ok sprawdzony teren jest miejsce i grill ma gdzie stanąć.. ---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ---------- I prosze to kiedy?? tadzik audi nareperowane dziękowałem osobiście, czynię to i tutaj wielkie dzięki za pomoc. pozdro no i gitara furka jak nowa:) szykuj się na zlota za tydzień zapoznasz ekipe z wielką chęcią Tadziu ale w niedzielę pracuję oj tam po pracy w drodze powrotnej masz po drodze:) ja też powinienem być, moze kumel też ze mną przyjedzie swoją a4 Łukasz weź mi ta gałkę i jakbyś mógł to te twoje klucze do navi bo ostatnio zapomnieliśmy go wyciągnąć Ja też bym się dołączył. Dajcie znać na pw jak by coś Pozdrawiam no to pakuj się w niedziele i na czerwoną górę przyjeżdżaj po obiedzie.. 15..16.. widze ze co niektórzy szykują sie na wielkie picie ee jak już to tak spontanicznie może a na coś więcej można by sić kiedyś bez autek zmówić..
Opublikowano 21 Czerwca 201313 l ja to jeszcze na żadnym zlocie nie byłem wiec na pierwszy pojadę na trzeźwego żeby jakoś to ogarnąć i zrobić przynajmniej dobre wrażenie he he
Opublikowano 22 Czerwca 201313 l ja to jeszcze na żadnym zlocie nie byłem wiec na pierwszy pojadę na trzeźwego żeby jakoś to ogarnąć i zrobić przynajmniej dobre wrażenie he he pierwszy spot jest najgorszy przynieś to, posprzątaj, pozamiataj, polej itp itd ---------- Post dopisany at 08:32 ---------- Poprzedni post napisany at 08:18 ---------- a przy okazji Łukasz weź mi lampkę schowka pasażera jak masz.
Opublikowano 22 Czerwca 201313 l Tadziu gała jeżdzi juz od dawna w schowku żeby nie zapomnieć Artur słupków narazie brak, lampke zabiore ktoś coś jeszcze potrzebuje do A4??
Opublikowano 22 Czerwca 201313 l ktoś coś jeszcze potrzebuje do A4??my dla ziomka stołków w skórze szukamy tylko manual i europa i pare gratów do b6-zacząłbyś ściągać :decayed:
Opublikowano 22 Czerwca 201313 l My to się faktycznie nie możemy zgadać kuźwa jak ja jestem to Ciebie nie ma i na odwrót trudno
Opublikowano 22 Czerwca 201313 l Gdzie ta czerwona góra ??? Można podbić czy spotykacie się tylko w swoim kręgu ???
Opublikowano 22 Czerwca 201313 l jak lecisz na chęciny, to za jaskinia raj, na górce po prawej stronie masz parking