Opublikowano 11 Lutego 20197 l Niedziela Pany coraz blizej ? Ci co potwierdzili na pewno beda?? A moze jeszcze ktos? Zeby sie nie okazalo, ze w trzy osoby bedziemy... ?
Opublikowano 11 Lutego 20197 l 5 minut temu, Adam87 napisał: Ja też... narazie choruje ale do niedzieli będzie ok? Jak nie bedziesz w stanie to Cie zbiore xd Bo i tak przez Bieliny bede lecial ?
Opublikowano 11 Lutego 20197 l Powiem Wam, że to jest trochę przykre... tyle się widzi tych A4, tyle na forum użytkowników ze świętokrzyskiego, a na spot taki wojewódzki jedzie ze 3 osoby Może na fb dać ogłoszenie, że organizujemy i kto chętny niech podjedzie ? ? ?
Opublikowano 12 Lutego 20197 l W dniu 3.02.2019 o 13:28, Adam87 napisał: Panowie wczoraj zostałem drugi raz tatą teraz córeczka? Zacna to chwila !! Gratulacje!!
Opublikowano 12 Lutego 20197 l 13 godzin temu, kamil-vag napisał: Powiem Wam, że to jest trochę przykre... tyle się widzi tych A4, tyle na forum użytkowników ze świętokrzyskiego, a na spot taki wojewódzki jedzie ze 3 osoby Może na fb dać ogłoszenie, że organizujemy i kto chętny niech podjedzie ? ? ? Tak to niestety wygląda ? i sam jestem tego przykładem ? ale życie pędzi bardzo szybko i niestety człowiek zabiegany praca, dom, dzieci, szkoła, przedszkole, prace domowe, wizyty lekarskie, i tak do weekendu gdzie trza czas dzieciakom zorganizować. Ja czasu dla żony nie mam ?, a co dopiero na hobby jakim jest m.in. moje A4. Tak więc nie ma się co łamać i trza się cieszyć nawet jak tylko 3 osoby się spotkają. Ja 17.02 mam urodziny mojego syna i niestety raczej mnie nie będzie mimo szczerych chęci. Pozdrawiam
Opublikowano 14 Lutego 20197 l 17 luty - godzina 11.00 Mini Świętokrzyski Spot A4klub.pl Nowa Słupia Parking przed wejściem do Puszczy Jodłowej Zapraszamy !!!
Opublikowano 15 Lutego 20197 l Wstawiłem, dwoje się i troję, a odzewu nima także chyba we 4 się tylko widzimy... Ja, Ty, Adam i Łukasz
Opublikowano 15 Lutego 20197 l A Marcin skodą ekolot podleci??? Karol coś się odzywał??? Zbroy pisał, że nie da rady.. a @dekiel 13
Opublikowano 15 Lutego 20197 l 11 minut temu, Adam87 napisał: A Marcin skodą ekolot podleci??? Karol coś się odzywał??? Zbroy pisał, że nie da rady.. a @dekiel 13 Mam imprezkę w sobotę wieczorem , zobaczymy w jakim stanie będę w niedziele rano. ?
Opublikowano 15 Lutego 20197 l Ja nie dość że mam grubą imprezę i na pewno bym za kółko nie siadł ???to na dodatek auto u mecha I po niedzieli może wróci. Także sory chłopaki za kolejny raz, ale obiecuję poprawię się.
Opublikowano 15 Lutego 20197 l Teraz, karol1981 napisał: Ja nie dość że mam grubą imprezę i na pewno bym za kółko nie siadł ???to na dodatek auto u mecha I po niedzieli może wróci. Także sory chłopaki za kolejny raz, ale obiecuję poprawię się.