grippen Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 krakowską? Tak, jak już jechałem z powrotem to elegancko poszło jeszcze będe raz po wyniki za 10 dni
Stolkien Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 spoko moje rekordy to np; jedrzejow-kielce 1,5godziny szok. i tak codziennie. A benzyna nie chce potaniec.
Stolkien Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 to ty jezdzisz na lpg . ja bezpieczniki 2 miesiace temu wymontowalem.... PS. sprzedam roczną instalacje GAzową Magic Jety, Diego G3 Zavoli Zeta S, itd. Reflektuje ktoś?
MARCIN607 Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 to ty jezdzisz na lpg . ja bezpieczniki 2 miesiace temu wymontowalem.... burżuj :wink4:
MARCIN607 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 16 jak ustalone chyba widziałem dzisiaj niebieskie kolo na miedziance? to nasza klubowa B6tka chyba?
mobil014 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 dobrze widziales to Karola autko dzisiaj jak bo niewiem widzimy sie czy jak? aha ma prosbe w dziale silnik diesla jest moja wiadomosc jest mala usterka moze mi ktos pomoze
grzanek85 Opublikowano 17 Października 2011 Autor Opublikowano 17 Października 2011 Srak było być. Karol potrzebuje włącznik 3 fazwy na dwa silniki po 1,5 kw gdzie kupię
Stolkien Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 W d*pie. .... Wiesz już gdzie? Elkabel na zagńskiej lub Elektrotech-Met na MAgazynowej,
pittbul a4 kielce Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 grzanek jak tam z tymi fotelikami?
Hugo Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Chłopaki mam pytanie. W środę lecę do Kielc i chciałem zapytać czy są jakieś roboty drogowe w mieście lub utrudnienia w ruchu ? Będę jechał z Lublina i muszę się dostać do hotelu Ibis na Warszawskiej :gwizdanie: Z góry dziękuję za informacje
MARCIN607 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Chłopaki mam pytanie. W środę lecę do Kielc i chciałem zapytać czy są jakieś roboty drogowe w mieście lub utrudnienia w ruchu ? Będę jechał z Lublina i muszę się dostać do hotelu Ibis na Warszawskiej :gwizdanie: Z góry dziękuję za informacje Panie Prezesie powinno pójść gładko- robią pare miejsc przed kielcami- ale teraz to są tylko 1.5 - 2m wyrwy między łączeniami nowej nawierzchni drogi- wcześniej robili wjazd do kielc ale już jest ok.żeby to był normaly dzień byłby komitet powitalny i oczywiście chleb sól dziewica :>
pittbul a4 kielce Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 przed samymi kielcami w okolicach cmetarza moze jeszce byc nieciekawie ale tak poza tym to ok
Hugo Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 żeby to był normaly dzień byłby komitet powitalny i oczywiście chleb sól dziewica :> Ale środa to już normalny dzień , więc załatwiaj dziewicę.....to znaczy chleb i sól :polew:
MARCIN607 Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 żeby to był normaly dzień byłby komitet powitalny i oczywiście chleb sól dziewica :> Ale środa to już normalny dzień , więc załatwiaj dziewicę.....to znaczy chleb i sól :polew: To spróbuję dzisiaj do Kielc wrócić-
Hugo Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Ja jebie. Jechalem z Lublina 3,5h. Niecale 170km. Po drodze korek bo jakies roboty , potem 35km przed Kielcami TIRolot wypadl ze skrzyzowania , zlamal sie i spadly mu z naczepy plyty betonowe. Calkowicie zablokowana droga i trzeba bylo kombinowac objazd. Potem 10km przed Kielcami znowu stanie w korku 30min bo klada asfalt
Rekomendowane odpowiedzi