zoltax Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 ale jest ruch w temacie. to mnie cieszy.Na najbliższym spocie Marcin Stawia Pizze wiec... Frekfencja murowana. ---------- Post dopisany 28-09-2012 at 13:47 ---------- Poprzedni post napisany 26-09-2012 at 23:27 ---------- Ja Cie, ale odzew. Nie będę Ci pisał 3 razy, że też będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 No wiadomo. ale jak bedziemy we dwóch to ja sie zastanawiam nad sensem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltax Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Mi tam nie zaszkodzi, i tak nie mam co ze sobą zrobić. Zadzwonię jeszcze do mobila, to możesz coś z tego wyniknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 to dzwoncieedo nie 507920922 ja by co. ---------- Post dopisany at 21:29 ---------- Poprzedni post napisany at 14:58 ---------- 3 auta to już tłok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltax Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 to dzwoncieedo nie 507920922 ja by co.---------- Post dopisany at 21:29 ---------- Poprzedni post napisany at 14:58 ---------- 3 auta to już tłok. Dokładnie. Aż nie podobne do Kielców. Pizza była dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Karol dzięki za help i sorry za pobudkę ---------- Post dopisany at 20:38 ---------- Poprzedni post napisany at 20:00 ---------- Karol miałbyś kiedyś chwilę żeby ściągnąć u mnie boczek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 5 min. wpadaj .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 5 min. wpadaj ..to może w piątek spocine u Ciebie zaczniemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 W piatek to az sie prosi zeby bez auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Chlopaki a gdzie w piatek ta spocina ma byc jak sie wyrobie w robocie to wpadne tylko gdzie i o ktorej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 plac wolnosci po 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 a wcześniej będzie ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Sorki chłopaki ja nie dojadę, Gleba na rowerze mnie uziemiła da dłużej... Ku...wa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 co się stało? chyba się nie połamałeś? ja byłem i czekałem do 20:20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Miałem dzisiaj z Markiem XTR maraton no i zrobiłem Hopla na Zjeździe. poobijane kolanko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltax Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Panowie, syn mi się dzisiaj urodził Jak będę kiedyś tam u was, to pociągniemy na mój koszt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzio00 Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Panowie, syn mi się dzisiaj urodził Jak będę kiedyś tam u was, to pociągniemy na mój koszt gratualcje:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Panowie, syn mi się dzisiaj urodził Jak będę kiedyś tam u was, to pociągniemy na mój koszt :brawo::brawo::brawo: Gratulację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Panowie, syn mi się dzisiaj urodził Jak będę kiedyś tam u was, to pociągniemy na mój koszt I ty trzeźwy jesteś, jak mnie się urodził pierwszy syn to kurcze przez 5 dni piłem GRATULACJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pittbul a4 kielce Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 wielkie gratki filip !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi