Tposejdon Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 [/color]Tadzik w jakim stanie motor? hm.. no pali równo, wkręca sie dobrze a jazdy nie było bo zawiecha urwana z prawej. na liczniku ma 230 tys a ile w tym prawdy kto wie.. gość miał go dwa lata i przed wypadkiem było wszytsko ok żadnych luzów stuków itp z napędem skrzynia tez bez problemów. a gość wmiarę wporzadku sie wydaje Karolu ja bym sie tak przebiegów nie bał bo założe sie że te silniki nowe co teraz robią to połowy tego nie dożyja co tmte. Aczkolweik racja ze te 2,5 TD były nie udane. ja to brałem na czesci na handel a nie do jazdy za taka kase i tak sie opłacało.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Spoko luz. Ładnie wyglada. A t4 kupiłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 heh no własnie tak szukałem T4 że kupiłem A4 narazie sie sezon konczy "chyba" bedzie takze nei jest taka pilna sprawa a ten sie trafił za dobrą kasę więc kuiłem. a do wiosny sie przetrwa bez T4 jeszcze. daj znać jak będziesz w jowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 W niedziele może będę . Byłem w sobotę teraz ale nie było czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 PANOWIE mamy odwiedziny w niedzielę Zielonego Kolegi Fly-era także trzebaby się zorganizować żeby frekwencją wstydu nie było. Niedziela godzina 13-13:30 miejsce bliżej nie określone Aaaa obecność obowiązkowa ---------- Post dopisany at 13:52 ---------- Poprzedni post napisany at 13:49 ---------- Ps jak ktoś ma mapę do RNS to niech weźmie na testy I pamiętajcie ze od jutro jest bitwa północ południe na targach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 Ja jade na targi ale foto-video Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 bogato w chętnych :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Koledzy czy fotele z polifta avanta beda pasowac do przed lifta avanta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Bedą pasować prawie jak RS4 hehe ale niexle gume palił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 No Panowie do roboty http://a4-klub.pl/kazdy-temat-20/prosze-oddanie-glosu-253113/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 w Piątek SPOT .. godz. 18-19 plac wolności . Reflektuje ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpenio92 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Ja się pisze jesli tylko zdaze kupic i wymienic klocki i tarcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 O 18 będę ale do 18:45 później jadę na basen. ---------- Post dopisany at 12:36 ---------- Poprzedni post napisany at 12:34 ---------- Ankietę wypełniać mi tu szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_xtr Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Spocik dziś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 no jak ktos przyjedzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpenio92 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 to o ktorej na tym placu ??;D 18 czy 19 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgarnie mnie ktos? Moze na. 19? ---------- Post dopisany at 19:15 ---------- Poprzedni post napisany at 17:48 ---------- Byłem i pusto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_xtr Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Ja moge teraz podjechac;)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Teraz na żonę czekam na basenie Foka. Żebym zaraz na real nie leciał to,bum Cię Matek na chwilowke ciągnął .myślałem że Obyczaje czerwonego diabła bo fura konkret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_xtr Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 To jutro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi