scooby888 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 We dwoje bez sensu malo co ty na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darixo Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) i jak jest dzisiaj spot?? Czyli jak ostatnio Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez darixo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby888 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Dokladnie ja jestem chetny piszcie jak zbiora sie inni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszwidz3 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Też chętny raczej nie ma się czym chwalić ale pogadać można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby888 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Kazdy chce spotu a nikt nie przeyjezdza... Jest tu kto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Pany leżą komuś koła 18 z oponami? Mogą być zimowki. Muszę przymiarke zrobić. PS scooby888 widziałem Cię tu kiedyś chyba piątek. Świetnie się Fura Prezenci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszwidz3 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 to jak ten piątek? podajcie gdzie i w końcu będzie opcja pomarudzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby888 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Ja moge byc a czy beda inni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszwidz3 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 no powiem ci że jest nas aż dwoje No pany zbierać dupska wpisywać się kto chętny i nagrywamy temat bo pogoda ideał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 2ga zmiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby888 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Proponuje jutro czyli sobota 18 godz parking w lesie pod skocznią na baranowku.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszwidz3 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 ok ja jestem ale nie będe w stanie długo zagrzać miejsca ale będe na 100 m:) zbieramy dalej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby888 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Nadal jest nas dwoje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszwidz3 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 no to szykuje się romantyczna kolacja przy świecach żarowych no to kolejny raz d*pa eh panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patelnia Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Siemano, jestem od niedawna posiadaczem a4 i z przyjemnością się do waszej ekipy dołączę o ile wolne miejsca są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby888 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 No to jest nas troje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patelnia Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Na fb zakładając fanpage Audi A4 Kielce może szybciej ludzi by się zebrało 13 czerwca jest superoes ktoś chętny polecieć na Tor Kielce, przynajmniej część załogi bym poznał i ole by toś przyjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby888 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Nie mam fb, wolalbym naprzyklad ten czwartek lub piatek d,ugi weekend jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patelnia Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Mnie nie ma w czwartek jade do KRK ale jak by więcej osób było zainteresowanych to wtedy jest sens żeby się kumać Mam pytanie odnośnie klubowych naklejek na auto, u kogo trzeba zamawiać i czy istnieje taka możliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magicman Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 ktos dzis chetny na spota,pogoda jest ladna wiec mozna by bylo sie spotkac,poznac i pogadac chwilke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi