SEB-A4 Opublikowano 28 Września 2007 Opublikowano 28 Września 2007 Niestety przez okres letni porysowały mi sie troche felunie Co zrobić i czego użyć zeby je troche odnowić?
saintadamus Opublikowano 28 Września 2007 Opublikowano 28 Września 2007 papieru ściernego, podkładu, lakieru i klara
marcin j Opublikowano 28 Września 2007 Opublikowano 28 Września 2007 Sprobuj jeszcze paste lekkoscierna TEMPO.
surowik Opublikowano 28 Września 2007 Opublikowano 28 Września 2007 kupilem sobie fegi 17 i mialy porysowane ranty wiec oddalem je do firmy i razem ze zmiana koloru na bialy i malowanie z dwoch stron zaplacilem po 90 zloty za sztuke, dodam ze alusy to oz f1 wiec i tak mi sie oplacalo a teraz mam super zestaw na lato za smieszne piniadze, zalezy jak mocno masz zniszczone i czy fajne felgi posiadasz zeby oplacalo sie je fogole je regnerowac
SEB-A4 Opublikowano 28 Września 2007 Autor Opublikowano 28 Września 2007 Nie są jeszcze aż tak bardzo ściuchrane tylko troche porysowane, także Renowacja w jakiejś firmie raczej nie jest konieczna. Chciałem sam się z nimi rozprawić
surowik Opublikowano 29 Września 2007 Opublikowano 29 Września 2007 pasta tempo bedzie dobra usunie ryski a jak masz wieksze to mozesz sobie jakies zaprawki porobic a pozniej przepolerowac pasta i nie powino byc widac ich
Rekomendowane odpowiedzi