gumbas Opublikowano 18 Października 2010 Opublikowano 18 Października 2010 Witam Szanownych Kolegów, Z racji tego, że moja turbina dycha ostatkiem sił chciałbym Was prosić o pomoc. Jaka turbina będzie pasować do AFN i jaki zakład/sprzedawcę polecacie u którego można zakupić turbinkę. Pozdrawiam, Tomek
etrone98 Opublikowano 19 Października 2010 Opublikowano 19 Października 2010 kup sobie turbawke od awx (130 KM) bedzie sie mniej meczyc a co za tym idzie dluzej pozyje, oczywiscie juz bedziesz mial zapas na male czipowanie osobiscie polecic Ci moge uzytkownika TurboBogdan z allegro robi naprawde niezle regeneracje (caly srodek jest nowica jedynie obudowe regeneruje tj piaskuje i maluje) daje pisemna gwarancje + ma wystawione zawsze turbiny do wielu wielu samochodow, wpisz w google "TurboBogdan allegro" i Ci go znajdzie, oczywiscie ma turbinki takie jak wyzej pisalem oraz tansze a nawet uzywki nie regenerowane takze zalezy ile masz sianka na to taka turbine kupisz. Przeczytalem o nim na innym forum pochlebne komentarze wiec i ja kupilem i rowniez jestem zadowolony. Pozdrawiam.
DeeJay_Kill Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Podpiszę się pod tym - jeżdżę na hybrydzie od TurboBogdana - wirnik ARL'a w rozwierconej muszli VNT15. Wszystko miód malina, bdb obsługa i cena;)
Armi Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Tyle, że prędzej czy później turbo AWX zacznie przeładowywać . Chyba nikogo zmieniającego turbo AFN->AWX to nie ominęło Jeśli nie planujesz chipa, zostałbym przy turbo awx.
virus Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Sprzedaje turbinke na allegro z mojego a4 prawie nową (kupiona była jako nowa! nie jakaś regenerowana która wysypie się po krótkim czasie) Będzie pasowała to twojego modelu i nic nie trzeba zmieniać w mapach doładowania itp http://allegro.pl/turbo-audi-a4-1-9-tdi-b6-b7-gt1749v-prawie-nowa-i1279476491.html
krzysieqakces Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 z awx'a wyjąłeś ją?
Piotrek98igo Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 to to samo turbo co ty masz ,nie awx
krzysieqakces Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Tyle, że prędzej czy później turbo AWX zacznie przeładowywać . Chyba nikogo zmieniającego turbo AFN->AWX to nie ominęło Co dokładnie masz na myśli mówiąc "przeładowywać"?
aju Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 da za duże ciśnienie doładowania, przez co auto złapie tryb awaryjny
jozek726 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 da za duże ciśnienie doładowania, przez co auto złapie tryb awaryjny no ale jak dam awx + program to jeszcze tak bedzie?
marewel Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 da za duże ciśnienie doładowania, przez co auto złapie tryb awaryjny no ale jak dam awx + program to jeszcze tak bedzie? Dobrze bedzie.
jozek726 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 da za duże ciśnienie doładowania, przez co auto złapie tryb awaryjny no ale jak dam awx + program to jeszcze tak bedzie? Dobrze bedzie. no [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 12:05_________________________________________________aju a Ty masz tylko turbo + program czy coś jeszcze tam masz na grzebane??
aju Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 aju a Ty masz tylko turbo + program czy coś jeszcze tam masz na grzebane?? ja teraz mam seria TURBO, wszytko seria
jozek726 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 aju a Ty masz tylko turbo + program czy coś jeszcze tam masz na grzebane?? ja teraz mam seria TURBO, wszytko seria jo jo :decayed:jasne
jozek726 Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 na prawdę, pełna seria + program a nie masz turbiny z AWXa ? 153 /360sam program by nie zrobił
Rekomendowane odpowiedzi