Siwy Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 czemu nie kupiłeś multifunkcyjnej? jeszcze jej nie kupilem, jakos mnie nie ciagnie do multi, najbardziej to chcialbym 3 ramienna od s-line b6
Stolkien Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 ja też bardzo chętnie kupię poduchę na 3 ramiona B7
MARCIN607 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 ja też bardzo chętnie kupię poduchę na 3 ramiona B7 cały czas bez jezdzisz?
P-U-M-A Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Panowie pewnie nie jeden z was wymieniał sprężyny z przodu. Zabieram sie w czwartek za to i mam pytanie czy na coś konkretnie zwracać uwagę jakieś pomysły żeby łatwiej zdemontować. W co sie uzbroić w jakieś nowe śruby czy coś?
PIXI Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 czemu nie kupiłeś multifunkcyjnej? jeszcze jej nie kupilem, jakos mnie nie ciagnie do multi, najbardziej to chcialbym 3 ramienna od s-line b6 Taką
Siwy Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 czemu nie kupiłeś multifunkcyjnej? jeszcze jej nie kupilem, jakos mnie nie ciagnie do multi, najbardziej to chcialbym 3 ramienna od s-line b6 Taką dokladnie taka
AndyN Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Spotkaliście się może na Allegro z zestawem kołków/śrub do mocowania osłony od silnikiem?
marcin_o23 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 po co szukać na allegro jak w serwisie grosze kosztują
cool506 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Panowie pewnie nie jeden z was wymieniał sprężyny z przodu. Zabieram sie w czwartek za to i mam pytanie czy na coś konkretnie zwracać uwagę jakieś pomysły żeby łatwiej zdemontować. W co sie uzbroić w jakieś nowe śruby czy coś? Nowa sruba trzymająca dwa "jabłka" wahaczy gornych w zwrotnicy- czesto ciezko idzie i jest w srodku skorodowana Napewno jakies wd40 I sciągacze do sprężyn Jak Gorne ze zwrotnicy Ci wyjda to reszta LUz
P-U-M-A Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Panowie pewnie nie jeden z was wymieniał sprężyny z przodu. Zabieram sie w czwartek za to i mam pytanie czy na coś konkretnie zwracać uwagę jakieś pomysły żeby łatwiej zdemontować. W co sie uzbroić w jakieś nowe śruby czy coś? Nowa sruba trzymająca dwa "jabłka" wahaczy gornych w zwrotnicy- czesto ciezko idzie i jest w srodku skorodowana Napewno jakies wd40 I sciągacze do sprężyn Jak Gorne ze zwrotnicy Ci wyjda to reszta LUz Dzięki bardzo zamówiłem sobie komplet śrub na jedną stronę żeby w razie wypadku była nowa na miejscu. Czyli ta śruba co trzymie 2 wahacze gorne jest najgorsza?
cool506 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 W sumie tylko ta koroduje, zerwac sie nie zerwie ale jak masz nową to pozniej przy dokrecaniu jesteś pewny..
Wandej Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Panowie pewnie nie jeden z was wymieniał sprężyny z przodu. Zabieram sie w czwartek za to i mam pytanie czy na coś konkretnie zwracać uwagę jakieś pomysły żeby łatwiej zdemontować. W co sie uzbroić w jakieś nowe śruby czy coś? Nowa sruba trzymająca dwa "jabłka" wahaczy gornych w zwrotnicy- czesto ciezko idzie i jest w srodku skorodowana Napewno jakies wd40 I sciągacze do sprężyn Jak Gorne ze zwrotnicy Ci wyjda to reszta LUz Dzięki bardzo zamówiłem sobie komplet śrub na jedną stronę żeby w razie wypadku była nowa na miejscu. Czyli ta śruba co trzymie 2 wahacze gorne jest najgorsza? Długa jest i jeszcze wahacze prężą troche i ją trzymają
P-U-M-A Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Dobra jakoś dam radę dzięki za Pomoc. Mam nadzieje że trochę niżej będzie niż teraz na 1BE
cool506 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Dobra jakoś dam radę dzięki za Pomoc. Mam nadzieje że trochę niżej będzie niż teraz na 1BE popatrz w moim watku ja mam 1be i 18" jest nizej , nie wyglada jak allroad, ale łądniej jest jak nie ma przerwqy nad oponą
P-U-M-A Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Dobra jakoś dam radę dzięki za Pomoc. Mam nadzieje że trochę niżej będzie niż teraz na 1BE popatrz w moim watku ja mam 1be i 18" jest nizej , nie wyglada jak allroad, ale łądniej jest jak nie ma przerwqy nad oponą Ja teraz mam 1BE ale za wysoko będzie przy 18"
cool506 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 a no tak nie doczytałem, dokładnie takk jak mowisz jest ciut za wysoko, ale ja nie rezygnuje, bo wiem jak pozniej jest sztywno. kazdy ma swoje upodobania, ja jakbym chciał cos tak niskiego kupiłbym jakąs coupe, a 1be tragedii nie ma
P-U-M-A Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Ja zobaczę zawsze można zmienić jak będzie tragedia. A nawet miałem wrażenie u MAGICA że na jego H&R bylo bardziej komfortowo niż na moim 1BE
Wandej Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Ja zobaczę zawsze można zmienić jak będzie tragedia. A nawet miałem wrażenie u MAGICA że na jego H&R bylo bardziej komfortowo niż na moim 1BE Jezdziłem na 1BE tylko ze w b5 a u siebie mam H&R -40mm i jest podobnie Tył tylko skacze na dołach ale to pewnie przez amorki seryjne :gwizdanie: MAGIC87 to ma chyba więcej niż -40mm coś mi się wydaje
P-U-M-A Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Ja zobaczę zawsze można zmienić jak będzie tragedia. A nawet miałem wrażenie u MAGICA że na jego H&R bylo bardziej komfortowo niż na moim 1BE Jezdziłem na 1BE tylko ze w b5 a u siebie mam H&R -40mm i jest podobnie Tył tylko skacze na dołach ale to pewnie przez amorki seryjne :gwizdanie: MAGIC87 to ma chyba więcej niż -40mm coś mi się wydaje No magicowi trochę bardziej siadło. Ja też nie mam nowych tych sprężyn i na zdjęciach auta było też więcej niż -40 więc jestem dobrej myśli że gleba będzie ok. Amory zostaną 1BE wiec dobijać nie powinno .A co do komfortu to u magica jest lepiej niż u mnie ja miałem takie przeczucie.
Rekomendowane odpowiedzi