Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Ma ktos listwy drzwiowe dolne w ladnycm stanie tanio komplecik ? Moze byc jakikolwiek kolor , moga byc szare plastiki .

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Na kiedy chcesz

Opublikowano
  • Autor

Nie ma specjalnie cisnien byle stan ok i tanio :)

Opublikowano

Jak zaloze s4 to te ci mogę za pare złoty oddać :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Wal na pw ile mniej wiecej i kiedy by byly :) Jaki stan ( glownie kierowcy bo dzisiaj niechcacy kumplowi uszkodzilem :decayed: ) a reszta pojdzie dla mnie do malowania :gwizdanie:

Opublikowano

Ma ktos listwy drzwiowe dolne w ladnycm stanie tanio komplecik ? Moze byc jakikolwiek kolor , moga byc szare plastiki .

jak bym znalazł swoje w kolor to mogę Ci sprzedać czarne od B7

Opublikowano
  • Autor

Mnie najbrdziej ratuja zwykle szaraki :)

Opublikowano

Szukam dokładki s-line przedniego zderzaka jakby ktoś widział w dobrej cenie. :notworthy:

Wiem że plastiki ponoć lepiej kupić w ASO.

Opublikowano

za 300 jest na allegro[br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 17:47_________________________________________________i już jej nie ma :wink4:

Opublikowano

kurr ale fart, jak w dobrym stanie to okazja niezla, mi by dodatkowo w kolor pasowal:)

Jak przez pół roku przeglądałem dzien w dzien allegro to takich cen nie było, przestałem a tu jest :wallbash:

Panowie czy to jest S4 b6 sedan??

12c0a74ee5a1c780m.jpg

Opublikowano

nie to do b7

Opublikowano

kajk ja jak znajdę S line w fajnej cenie to oddam Ci mój zderzak :good: (chyba że zdąrzę założyć :> )

Opublikowano

42271d1324317873-xenon_wtyczka_zasilajaca_6_pinow_do_przetwornicy_valeo-valeo_4444.jpg

Gdzie dorwe wtyczke do takiej przetwornicy - 6 pin ?

Opublikowano

kajk ja jak znajdę S line w fajnej cenie to oddam Ci mój zderzak :good: (chyba że zdąrzę założyć :> )

mi sie mocno nie spieszy tez szukam w fajnej cenie :)

Opublikowano

Panowie może czytaliście w moim wątku chciałem wczoraj zmienić sprężyny u siebie i poległem na tej górnej śrubie co trzyma 2 wahacze górne. Najgorsze jest to że śruba przy odkręcaniu się przekręciła próbowałem wybić ją ale nie było szans. Macie jakieś propozycje jak to najniższym kosztem rozwiązać.

Opublikowano

Panowie może czytaliście w moim wątku chciałem wczoraj zmienić sprężyny u siebie i poległem na tej górnej śrubie co trzyma 2 wahacze górne. Najgorsze jest to że śruba przy odkręcaniu się przekręciła próbowałem wybić ją ale nie było szans. Macie jakieś propozycje jak to najniższym kosztem rozwiązać.

Palnik gazowy i do przodu :kox: Tylko tak zebys nie zjaral sworzni wahaczy :decayed:

Opublikowano

Palnik gazowy i do przodu :kox: Tylko tak zebys nie zjaral sworzni wahaczy :decayed:

Pytałem też znajomego o to i powiedział że wahacze mam zaraz do wymiany bo się gumy wypalą na wahaczach. Chyba że da się bez zjarania tych gum na wahaczach?
Opublikowano

Pytałem też znajomego o to i powiedział że wahacze mam zaraz do wymiany bo się gumy wypalą na wahaczach. Chyba że da się bez zjarania tych gum na wahaczach?

A spróbuj je grubo folia aluminiowa owinąć :cool1:

Pany malował ktoś przedni grill na czarny mat?? Znaczy tą obwódkę gdzie jest chrom?? Czym to pomalować?? Tylko ta ramka i z tyłu pod klapa brakuje mi do shadow line :kox:

Opublikowano

witam panowie :hi: może głupie pyt ale nie wiem :embarrassed: przeglądają angielskie aukcje trafiłem na aukcje w której w opisie jest 4DR 1,8 T czy jest to quattro?