Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie może czytaliście w moim wątku chciałem wczoraj zmienić sprężyny u siebie i poległem na tej górnej śrubie co trzyma 2 wahacze górne. Najgorsze jest to że śruba przy odkręcaniu się przekręciła próbowałem wybić ją ale nie było szans. Macie jakieś propozycje jak to najniższym kosztem rozwiązać.

Palnik gazowy i do przodu :kox: Tylko tak zebys nie zjaral sworzni wahaczy :decayed:

Pytałem też znajomego o to i powiedział że wahacze mam zaraz do wymiany bo się gumy wypalą na wahaczach. Chyba że da się bez zjarania tych gum na wahaczach?

A spróbuj je grubo folia aluminiowa owinąć :cool1:

Pany malował ktoś przedni grill na czarny mat?? Znaczy tą obwódkę gdzie jest chrom?? Czym to pomalować?? Tylko ta ramka i z tyłu pod klapa brakuje mi do shadow line :kox:

ja u siebie ramki obwodki i relingi mysle folia obkleic, potem zawsze mozna do chroma wrocic robił ktos taki myk??

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Robił bajk z tego co kojarzę :cool1:

Opublikowano

Panowie kto mi sprawdzi w etce ile kosztuje przełącznik na 4 elektryczne szyby plus ramka

Opublikowano

A Ja Panowie na gwałt potrzebuję moduł komfortu b6 model jak najprostszy...

Opublikowano

witam panowie :hi: może głupie pyt ale nie wiem :embarrassed: przeglądają angielskie aukcje trafiłem na aukcje w której w opisie jest 4DR 1,8 T czy jest to quattro?

na 99,99% tak :decayed:

p.s.

przed chwilą w RMF FM : "Właściciele diesli masowo zmieniają auta na benzynę z powodu ceny paliw" ... :kwasny:

gdzie te czasy kiedy o dieslach mówiło się że są ekonomiczne w utrzymaniu ... ? :angry:

Opublikowano

Panowie kto mi sprawdzi w etce ile kosztuje przełącznik na 4 elektryczne szyby plus ramka

przelacznik ok 130zl ramka ok 70

Opublikowano

Panowie, potrzebuję 2 zacisków tylnych standard (Nówki + ori) wie ktoś może jaka cena?? Kto to był na forum co handlował częściami ori

Opublikowano

a ja nie moge sobie poradzic ze sciagnieciem ramki na esp, awaryjnymi szufladka i kubkiem. Poradzi ktos jak najlepiej to zrobic zeby nie uszkodzic tunelu :?:

Opublikowano

Wyciągnij radio, potem tą listwę na górze i masz tam takie małe prostokątne otwory, wciśnij coś żeby odhaczyć taką 'zapadkę' i się wysuwa :)

Opublikowano

Ja jestem za tepy na takie rzeczy, nie wiem o jaka listwe na gorze Ci chodzi :mysli: zeby dotrzec do prostokatnych otworow.

Opublikowano

Nad radiem masz taką listwę część tunelu :cool1:

Opublikowano

chodzi Ci o ta listwe co jest nad esp, przyciskiem od swiatel awaryjnych, kubkiem i szufladka :?: jak ja zlapac zeby pociagnac do siebie :?:

Opublikowano

chodzi Ci o ta listwe co jest nad esp, przyciskiem od swiatel awaryjnych, kubkiem i szufladka :?: jak ja zlapac zeby pociagnac do siebie :?:

musisz ją podwadzić najlepiej czymś tempym i płaskim jest na 3 zaczepach ja zawsze podwadzam od strowy schowka później od strony kiery i ładnie wyskakuje

Opublikowano
musisz ją podwadzić najlepiej czymś tempym i płaskim jest na 3 zaczepach ja zawsze podwadzam od strowy schowka później od strony kiery i ładnie wyskakuje

jak dobrze zlapie palcami to sama wyskoczy :naughty:

Opublikowano

Panowie może czytaliście w moim wątku chciałem wczoraj zmienić sprężyny u siebie i poległem na tej górnej śrubie co trzyma 2 wahacze górne. Najgorsze jest to że śruba przy odkręcaniu się przekręciła próbowałem wybić ją ale nie było szans. Macie jakieś propozycje jak to najniższym kosztem rozwiązać.

Palnik gazowy i do przodu :kox: Tylko tak zebys nie zjaral sworzni wahaczy :decayed:

Pytałem też znajomego o to i powiedział że wahacze mam zaraz do wymiany bo się gumy wypalą na wahaczach. Chyba że da się bez zjarania tych gum na wahaczach?

A spróbuj je grubo folia aluminiowa owinąć :cool1:

Pany malował ktoś przedni grill na czarny mat?? Znaczy tą obwódkę gdzie jest chrom?? Czym to pomalować?? Tylko ta ramka i z tyłu pod klapa brakuje mi do shadow line :kox:

ja u siebie ramki obwodki i relingi mysle folia obkleic, potem zawsze mozna do chroma wrocic robił ktos taki myk??

W żadnym wypadku nie planuje wrócić do chromu :naughty: Ktoś chyba czarnym matowym podkladem malował :mysli:

Opublikowano

Panowie potrzebuje rozpiske jak podłączyć wzmacniacz bose ma ktos

Opublikowano

mam pytanie do was czy zderzak do b6 wersja avant mowie tu o s-line pasuje do sedana??

Opublikowano

Mam pytanie czy idzie jakoś dojść do kodu radia horus2 jezeli jest odblokowane ? [nie mam kodu a nie chce mieć zonka po odłączonym aku]

Opublikowano

Domin79 mial do sprzedania sline do sedana