Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

firma nazywa sie "s plus" ja znam chłopaków z Krk ale firma ma parenaście siedzib w PL

naprawde moge polecic pelna profeska jest:thumbup1:

---------- Post dopisany at 21:44 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ----------

To zbyt daleko jednak muszę mieć samemu dobre 3 dni żeby to było profesionalnie zrobione.

no widzisz a ja nie mam tu nikogo blisko siebie który by mi to zrobił w b.dobrej cenie :wink::decayed: i z pelna profeska

Jaki z tego morał

Zapraszam na kosmetykaaut.pl :decayed:

cóż mi z tego jak sie nie znam wogole na kosmetykach :)

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no jak sa sprawdzeni to jak najbardziej

Opublikowano
Oświetlenie wewnętrzne, lampki górne przód i tył mają swój bezpiecznik? Który?

Nikt nie wie :?:

AndyN zerknij :

http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?t=45573

---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 21:48 ----------

Albo pozostaje po kolei bezpieczniki sprawdzać :facepalm:

Opublikowano

Drzwi z tyłu mi się zablokowały :kwasny: help!!

Ostatnio miałęm problem, nie mogłem ich zamknąć (ani z pilota ani z guzika w aucie) a teraz nie mogę ich otworzyć :doh:

Opublikowano

z tego co obilo mi sie o uszy to b6 i b7 1.9tdi to prawie to samo , prawda to, oczywiscie procz blachy ??

Opublikowano

tak jest Ciasny Wiesławku

Opublikowano
Drzwi z tyłu mi się zablokowały :kwasny: help!!

Ostatnio miałęm problem, nie mogłem ich zamknąć (ani z pilota ani z guzika w aucie) a teraz nie mogę ich otworzyć :doh:

a szyba Ci działa?

u mnie jak nie chciały się drzwi otworzyć i nie banglały szyby przetarł się kabelek (brązowy ) między drzwiami a słupkiem :wink:

Opublikowano
firma nazywa sie "s plus" ja znam chłopaków z Krk ale firma ma parenaście siedzib w PL

---------- Post dopisany at 21:44 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ----------

To zbyt daleko jednak muszę mieć samemu dobre 3 dni żeby to było profesionalnie zrobione.

no widzisz a ja nie mam tu nikogo blisko siebie który by mi to zrobił w b.dobrej cenie :wink::decayed: i z pelna profeska

Jaki z tego morał

JA też prowadzi to mój kolega rabat mogę załatwić:wink:

---------- Post dopisany at 09:15 ---------- Poprzedni post napisany at 09:10 ----------

Wąski sprawdzales moze ten stabilizator??

drogo przód 525 tył 355 - 23 % rabatu :wink:

Opublikowano

Szyba i podświetlenie działa :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Panowie jak wyglada tuner TV i TMC w audi b6 pod rns-d? Ma ktos foty ? :) Chcialem zobaczyc czy mam to gdzies w tej mojej padaczce na czesci ;)

Opublikowano

Daniel - otwórz lewą pokrywkę w bagażniku to się dowiesz :)

W sprawie dywizjonu - cierpliwości, naprawdę chętnie się tym zajmę ale w chwilo obecnej śpię po kilka godzin dziennie a reszta to praca i garaż (i tak dzień w dzień, ja nie mam weekendów wolnych tak jak większość z Was). Więc przestańcie się pieklić :wink:

Opublikowano
  • Autor

Otworzylem :P I ktos cos wyrwal stamtad :) to pierwsze co na wierzchu. Glebiej pod plastikiem znalazlem cos z napisem tunerbox wiec wnioskuje ze to tuner tv :) Zmieniarka byla w schowku.

Opublikowano

Gdybyś mi podał numer tego czegoś...

Tuner TV wygląda tak:

tunertv.JPG

Opublikowano

Pewnie to jest sterownik dynamicznego Systemu nawigacji pod RNS D :wink: (taka srebrna pucha )

Opublikowano

Jaki z tego morał

JA też prowadzi to mój kolega rabat mogę załatwić:wink:

---------- Post dopisany at 09:15 ---------- Poprzedni post napisany at 09:10 ----------

Wąski sprawdzales moze ten stabilizator??

drogo przód 525 tył 355 - 23 % rabatu :wink:

kurde to troszku drogo wychodzi a jestem ciekawy czy warto tak naprawde jak Panowie oceniacie??

A chłopaki z s plusa spoko dzialaja no i naprawde bardzo dobrze robią :thumbup1:

Opublikowano
Daniel - otwórz lewą pokrywkę w bagażniku to się dowiesz :)

W sprawie dywizjonu - cierpliwości, naprawdę chętnie się tym zajmę ale w chwilo obecnej śpię po kilka godzin dziennie a reszta to praca i garaż (i tak dzień w dzień, ja nie mam weekendów wolnych tak jak większość z Was). Więc przestańcie się pieklić :wink:

:thumbup1:

Opublikowano

Czy lustro wewn fotochrom i kompasem występowało też seryjnie w A4 B6 ?

Miałem kupować z B7 z kompasem, ale na forum czytam że jest inne mocowanie więc szukam z B6.

Dobry mam nr ? 4F0 857 511 F

Opublikowano

TURZOL jak tam te obiecane dla mnie listwy z S4?? znajomek wrócił juz z miesiecznego wypoczynku??

Opublikowano
TURZOL jak tam te obiecane dla mnie listwy z S4?? znajomek wrócił juz z miesiecznego wypoczynku??

nie ma szans na te listwy. Rozmyślił się i nie chce puscic

Opublikowano

nie ma szans na te listwy. Rozmyślił się i nie chce puscic

to na nastepny raz jak czegos nie masz na sprzedaz nie rob komus nadzieji i to jeszcze tym bardziej na taki deficytowy towar:facepalm:

---------- Post dopisany at 13:46 ---------- Poprzedni post napisany at 13:45 ----------

a i chociaz zawsze trzeba sprawe wyjasnic do konca :facepalm:

---------- Post dopisany at 13:46 ---------- Poprzedni post napisany at 13:46 ----------

a i chociaz zawsze trzeba sprawe wyjasnic do konca :facepalm: