Opublikowano 26 Kwietnia 201214 l firma nazywa sie "s plus" ja znam chłopaków z Krk ale firma ma parenaście siedzib w PL naprawde moge polecic pelna profeska jest:thumbup1: ---------- Post dopisany at 21:44 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ---------- To zbyt daleko jednak muszę mieć samemu dobre 3 dni żeby to było profesionalnie zrobione. no widzisz a ja nie mam tu nikogo blisko siebie który by mi to zrobił w b.dobrej cenie i z pelna profeska Jaki z tego morał Zapraszam na kosmetykaaut.pl cóż mi z tego jak sie nie znam wogole na kosmetykach
Opublikowano 26 Kwietnia 201214 l Oświetlenie wewnętrzne, lampki górne przód i tył mają swój bezpiecznik? Który? Nikt nie wie :?: AndyN zerknij : http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?t=45573 ---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 21:48 ---------- Albo pozostaje po kolei bezpieczniki sprawdzać
Opublikowano 26 Kwietnia 201214 l Drzwi z tyłu mi się zablokowały help!! Ostatnio miałęm problem, nie mogłem ich zamknąć (ani z pilota ani z guzika w aucie) a teraz nie mogę ich otworzyć
Opublikowano 26 Kwietnia 201214 l z tego co obilo mi sie o uszy to b6 i b7 1.9tdi to prawie to samo , prawda to, oczywiscie procz blachy ??
Opublikowano 27 Kwietnia 201214 l Drzwi z tyłu mi się zablokowały help!!Ostatnio miałęm problem, nie mogłem ich zamknąć (ani z pilota ani z guzika w aucie) a teraz nie mogę ich otworzyć a szyba Ci działa? u mnie jak nie chciały się drzwi otworzyć i nie banglały szyby przetarł się kabelek (brązowy ) między drzwiami a słupkiem
Opublikowano 27 Kwietnia 201214 l firma nazywa sie "s plus" ja znam chłopaków z Krk ale firma ma parenaście siedzib w PLnaprawde moge polecic pelna profeska jest:thumbup1: ---------- Post dopisany at 21:44 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ---------- To zbyt daleko jednak muszę mieć samemu dobre 3 dni żeby to było profesionalnie zrobione. no widzisz a ja nie mam tu nikogo blisko siebie który by mi to zrobił w b.dobrej cenie i z pelna profeska Jaki z tego morał Zapraszam na kosmetykaaut.pl cóż mi z tego jak sie nie znam wogole na kosmetykach JA też prowadzi to mój kolega rabat mogę załatwić ---------- Post dopisany at 09:15 ---------- Poprzedni post napisany at 09:10 ---------- Wąski sprawdzales moze ten stabilizator?? drogo przód 525 tył 355 - 23 % rabatu
Opublikowano 27 Kwietnia 201214 l Autor Panowie jak wyglada tuner TV i TMC w audi b6 pod rns-d? Ma ktos foty ? Chcialem zobaczyc czy mam to gdzies w tej mojej padaczce na czesci
Opublikowano 27 Kwietnia 201214 l Daniel - otwórz lewą pokrywkę w bagażniku to się dowiesz W sprawie dywizjonu - cierpliwości, naprawdę chętnie się tym zajmę ale w chwilo obecnej śpię po kilka godzin dziennie a reszta to praca i garaż (i tak dzień w dzień, ja nie mam weekendów wolnych tak jak większość z Was). Więc przestańcie się pieklić
Opublikowano 27 Kwietnia 201214 l Autor Otworzylem I ktos cos wyrwal stamtad to pierwsze co na wierzchu. Glebiej pod plastikiem znalazlem cos z napisem tunerbox wiec wnioskuje ze to tuner tv Zmieniarka byla w schowku.
Opublikowano 27 Kwietnia 201214 l Pewnie to jest sterownik dynamicznego Systemu nawigacji pod RNS D (taka srebrna pucha )
Opublikowano 27 Kwietnia 201214 l firma nazywa sie "s plus" ja znam chłopaków z Krk ale firma ma parenaście siedzib w PLnaprawde moge polecic pelna profeska jest:thumbup1: ---------- Post dopisany at 21:44 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ---------- To zbyt daleko jednak muszę mieć samemu dobre 3 dni żeby to było profesionalnie zrobione. no widzisz a ja nie mam tu nikogo blisko siebie który by mi to zrobił w b.dobrej cenie i z pelna profeska Jaki z tego morał Zapraszam na kosmetykaaut.pl cóż mi z tego jak sie nie znam wogole na kosmetykach JA też prowadzi to mój kolega rabat mogę załatwić ---------- Post dopisany at 09:15 ---------- Poprzedni post napisany at 09:10 ---------- Wąski sprawdzales moze ten stabilizator?? drogo przód 525 tył 355 - 23 % rabatu kurde to troszku drogo wychodzi a jestem ciekawy czy warto tak naprawde jak Panowie oceniacie?? A chłopaki z s plusa spoko dzialaja no i naprawde bardzo dobrze robią
Opublikowano 27 Kwietnia 201214 l Daniel - otwórz lewą pokrywkę w bagażniku to się dowiesz W sprawie dywizjonu - cierpliwości, naprawdę chętnie się tym zajmę ale w chwilo obecnej śpię po kilka godzin dziennie a reszta to praca i garaż (i tak dzień w dzień, ja nie mam weekendów wolnych tak jak większość z Was). Więc przestańcie się pieklić
Opublikowano 27 Kwietnia 201214 l Czy lustro wewn fotochrom i kompasem występowało też seryjnie w A4 B6 ? Miałem kupować z B7 z kompasem, ale na forum czytam że jest inne mocowanie więc szukam z B6. Dobry mam nr ? 4F0 857 511 F
Opublikowano 27 Kwietnia 201214 l TURZOL jak tam te obiecane dla mnie listwy z S4?? znajomek wrócił juz z miesiecznego wypoczynku??
Opublikowano 27 Kwietnia 201214 l TURZOL jak tam te obiecane dla mnie listwy z S4?? znajomek wrócił juz z miesiecznego wypoczynku?? nie ma szans na te listwy. Rozmyślił się i nie chce puscic
Opublikowano 27 Kwietnia 201214 l TURZOL jak tam te obiecane dla mnie listwy z S4?? znajomek wrócił juz z miesiecznego wypoczynku?? nie ma szans na te listwy. Rozmyślił się i nie chce puscic to na nastepny raz jak czegos nie masz na sprzedaz nie rob komus nadzieji i to jeszcze tym bardziej na taki deficytowy towar:facepalm: ---------- Post dopisany at 13:46 ---------- Poprzedni post napisany at 13:45 ---------- a i chociaz zawsze trzeba sprawe wyjasnic do konca ---------- Post dopisany at 13:46 ---------- Poprzedni post napisany at 13:46 ---------- a i chociaz zawsze trzeba sprawe wyjasnic do konca