Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Omnonmnomn... Wczoraj gadaliśmy o ubezpieczeniu szyb i dzisiaj wjechałem na studzienkę...

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/304772_357123144362907_286439213_n.jpg

Po prostu genialnie:facepalm:

Nawierć 1-2 mm za pęknięciem bo kreska pójdzie ci zaraz dalej... Dosłownie leciutko wiertłem dotknąć...

Panowie... już pisałem o tym. Jeśli zawierając umowę z ubezpieczycielem (lub przedłużając ją) doposażycie auto czyli powiadomicie ubezpieczyciela o modyfikacjach i dołożonym sprzęcie oraz zostanie to uwzględnione w dokumentacji - należy Wam się to co mieliście w aucie w chwili wypadku (fabryczne kody wyposażenia przestają tu mieć znaczenie).

Jak ja się pytałem jak wygląda u mnie podnoszenie kwoty ubezpieczenia to usłyszałem, że ok ale trzeba przedstawić fakturę. Więc jak wymaram jakieś fotele na 4k od prywatnej osoby to d*pa :doh: Sam sobie FV załatwiać to trochę głupio płacić jeszcze VAT :facepalm:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja już kiedys o tym pisałem, pękła mi szyba, poszedłem dokupić pakiet szyba, babeczka nawet nie wyszła sprawdzić tej szyby. Ubezpieczyli mi ją. Za 2 tygodnie zgłosiłem że pękła i wymienili.

tylko że to ubezpieczenie wyszło trochę z jej unicjatywy. Ja byłem sie tylko pytać niby o AC i jakieś ew. dodatki do OC. Wtedy zaproponowała pakiet szyba, no i wziąłem. :grin:

Opublikowano

Panowie jest pytanie

Czy jak Navi RNS-E woła o pin i się go nie wbije to można wkładać i wyciągać płytę i czy w ogóle działa wtedy ten wysuwany wyświetlacz ?

Dzięki za pomoc

---------- Post dopisany at 10:15 ---------- Poprzedni post napisany at 08:53 ----------

?????

Opublikowano

Zrob restet.

Przytrzymaj przycisk wlaczenia ,az pyknie w glosnikach.

Po wlaczeniu masz 3 s na otworzenie wysiwtelacza normalnie przyciskiem i wyciagniecie plyty.Jak nie dasz rady to vagiem w adaptacjach.

Opublikowano

Panowie pomoże ktoś

Opublikowano

Napisalem Ci....

Opublikowano
Zrob restet.

Przytrzymaj przycisk wlaczenia ,az pyknie w glosnikach.

Po wlaczeniu masz 3 s na otworzenie wysiwtelacza normalnie przyciskiem i wyciagniecie plyty.Jak nie dasz rady to vagiem w adaptacjach.

To mam 3 sekundy na wyciągnięcie płyty ? Czy po wysunięciu wyświetlacza mam też czas na jej wyciągnięcie . Bo teraz wyświetlacz mi się opuszcze ale nie moge wyciągnąc płyty , przycisk nie reaguje

---------- Post dopisany at 10:54 ---------- Poprzedni post napisany at 10:52 ----------

płyta na pewno jest w środku ale nie wychodzi

Opublikowano

Musisz probowac.Musi tak wyjsc.Wyciagnij wtyczke,wloz i szybko otworz wyswietlaczi i naciskaj przycisk do wyciagniecia plyty.Podlacz sobie vaga i bezstersowo zrobisz.

Opublikowano
Musisz probowac.Musi tak wyjsc.Wyciagnij wtyczke,wloz i szybko otworz wyswietlaczi i naciskaj przycisk do wyciagniecia plyty.Podlacz sobie vaga i bezstersowo zrobisz.

Jak to zrobic vagiem ?

Opublikowano

W adaptacjach navi masz owtorzenie mechanizmu wyswietlacza i wyciagniecie plyty.

Opublikowano

w którym module szukać adaptacji navi

Opublikowano

Kiedyś mi przed oczami przesmyknął link do sklepu, który sprzedaje gotowe wiązki do Audi. Ktoś może przypomnieć? Będę się zabierał za grzane stołki i el. regulacje, a nie mam już takich oczu jak kiedyś by się bawić w piny itd ;)

Opublikowano

Vag--navi--adaptacja to chyba kanal 10-pozniej rozwijasz pasek i wybierasz

Opublikowano
Vag--navi--adaptacja to chyba kanal 10-pozniej rozwijasz pasek i wybierasz

Ok wchodzę w Navi --> 10 adaptacje --> Później muszę wybrać jakiś kanał i go odczytać albo zapisać w nim jakąś wartość

Jaki kanał i jaka wartość

Na kanale 00 jest RESETS ale co dalej

Opublikowano

Nie wybierasz kanału tylko rozwijasz u góry pasek i wybierasz co Cię interesuje

Opublikowano
Nie wybierasz kanału tylko rozwijasz u góry pasek i wybierasz co Cię interesuje

Ej panowie albo jestem taki tępy albo mój vag nie ma takiej opcji

Wchodzę w navi

scaled.php?server=826&filename=capture20120824114545.png&res=landing

Potem adaptacje 10 i u mnie nie ma żadnego paska opcji tylko takie coś

scaled.php?server=62&filename=capture20120824114726.png&res=landing

Trzeba wpisac jakiś kanał i ja juz nie wiem o co chodzi :kwasny:

---------- Post dopisany at 12:09 ---------- Poprzedni post napisany at 11:56 ----------

nikt nic nie pomoże ?

Opublikowano

A spróbuj w blokach kanał 8 bo nie pamiętam teraz gdzie to było

Opublikowano
A spróbuj w blokach kanał 8 bo nie pamiętam teraz gdzie to było

Też tam nie ma takiej opcji :kwasny:

Opublikowano

Napisz do Domin79 napewno pomoże:wink:

Opublikowano

Ale chodzi ci w blokach kanał 8 w Adaptacjach

Czy w blokach pomiarowych 8