Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego nie mówimy tutaj o a4 B5 tylko o S4 B5. Kupując takie auto automatycznie musisz być gotowy na wysokie koszta eksploatacyjne:wink:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Panowie Mamy kogos tu z Bydgoszczy??? za***iście wazna sprawa

jak co to mozesz pisać i do mnie, bywam ostatnio tam często :wink:

Opublikowano

Kup używke oryginalną to sie na uj nadaje :kwasny:

adams78 na pewno masz racje że większość nich jest zajechane ale nie nastawiam się na szybkie kupno:wink: Auta obecnie mógłbym nie mieć więc nie będę się napalał i może coś się trafi:wink:

Opublikowano

Wandej a skad wiesz ze sie nie nadaje? kupie uzywke a moze padnie za pol roku?

Opublikowano

Kumpel kupił do octavii właśnie sam ten drut. To jakaś chińszczyzna i pękło mu to zaraz:kwasny: A zanim założył to już się powyginało jak podpinał silnik i cięgna. Za 150zł trafisz używkę już. Rozbierasz ją i dowalasz w tych tulejach smaru miedzianego i zapominasz że masz ten element w aucie :good: No ale jak uważasz:wink:

Opublikowano

Kumpel kupił do octavii właśnie sam ten drut. To jakaś chińszczyzna i pękło mu to zaraz:kwasny: A zanim założył to już się powyginało jak podpinał silnik i cięgna. Za 150zł trafisz używkę już. Rozbierasz ją i dowalasz w tych tulejach smaru miedzianego i zapominasz że masz ten element w aucie :good: No ale jak uważasz:wink:

dzieki :wink:

Opublikowano

Ja staralem sie swoje odreanimowac ale nie dalo rady - jedna strona tak sie zawalila syfem ze nie mozna bylo wybic i urwalem uchwyt mocujacy

Ze czas gonil to kupilem ori w ASO - 348zl, ale przynajmniej jestem pewien ze bedzie dzialac bo kupujesz uzywke i skad masz pewnosc ze nie bedzie takie cos jak u mnie

Opublikowano

no wlasnie sprawdzalem i ori 400zl jakos wiec musisz miec ladne znizki

Opublikowano
Ja staralem sie swoje odreanimowac ale nie dalo rady - jedna strona tak sie zawalila syfem ze nie mozna bylo wybic i urwalem uchwyt mocujacy

Ze czas gonil to kupilem ori w ASO - 348zl, ale przynajmniej jestem pewien ze bedzie dzialac bo kupujesz uzywke i skad masz pewnosc ze nie bedzie takie cos jak u mnie

Jak chodzi to go rozbierasz i smarujesz:wink: No zatartego chyba nikt nie sprzedaje:decayed: David zagadaj do czakiego on miał swego czasu bo brałem:good:

Opublikowano

A skąd wiesz ze ten mechanizm masz do wymiany ?

Ja swój rozkreciłem, nasmarowałem i działa juz ze 2 lata.

A tak ciezko chodził ze musiałem go na imadło brać, aż dziw bierze ze silniczek sie nie spalił. Ale wycieraczki w pewnym momencie bardzo sie męczyły.

Opublikowano
no wlasnie sprawdzalem i ori 400zl jakos wiec musisz miec ladne znizki

No znizki jakies mam :decayed: - "ulepa" u nich kupowalem i jak cos potrzebuje to dzwonie i kurier mi przywozi

Opublikowano
Kolego nie mówimy tutaj o a4 B5 tylko o S4 B5. Kupując takie auto automatycznie musisz być gotowy na wysokie koszta eksploatacyjne:wink:

Dziękuję za przypomnienie:whistling:

Kiedy miałem B5 1.8T marzyła mi się eSa. Wiadomo, piękna buda, niemal kultowe auto i te osiągi.

Kiedy kupiłem mocne, dobrze wypasione B6 to już nawet nie chcę myśleć o S4. Polecam każdemu mocne 1.8T:thumbup1:

W ogóle moim zdaniem modele S w ofercie Audi są bez większego sensu. Miałyby sens gdyby nie tuning. S4 jeszcze uchodzi, ale S6, S8...? Spalanie, spalanie i jeszcze raz spalanie. Tunerzy oferuję dziś takie możliwości, że spokojnie można mieć te same i wyższe moce w znacznie mniejszych, oszczędniejszych silnikach wersji s-line.

Takie luźne przemyślenia. Niech użytkownicy eSek i 2.7biT nie biorą tego za bardzo do siebie:wink:

Opublikowano

Dziękuję za przypomnienie:whistling:

Kiedy miałem B5 1.8T marzyła mi się eSa. Wiadomo, piękna buda, niemal kultowe auto i te osiągi.

Kiedy kupiłem mocne, dobrze wypasione B6 to już nawet nie chcę myśleć o S4. Polecam każdemu mocne 1.8T:thumbup1:

W ogóle moim zdaniem modele S w ofercie Audi są bez większego sensu. Miałyby sens gdyby nie tuning. S4 jeszcze uchodzi, ale S6, S8...? Spalanie, spalanie i jeszcze raz spalanie. Tunerzy oferuję dziś takie możliwości, że spokojnie można mieć te same i wyższe moce w znacznie mniejszych, oszczędniejszych silnikach wersji s-line.

Takie luźne przemyślenia. Niech użytkownicy eSek i 2.7biT nie biorą tego za bardzo do siebie:wink:

Ale wiesz dobrze że 300KM w 1.8T na pewno nie da rady 2.7BiT z tą samą mocą?:whistling: Po za tym żeby mieć tyle KM np w b6 to już taniej by wyszło zrobić swapa jak Flyer czy Nosb :naughty:

Opublikowano

1,8t da rade tej samej mocy 2,7, liczy sie jeszcze cos takiego jak waga:wink: a to chyba logiczne które będzie lzejsze(mowa o B5), tylko koszty uzyskania tej mocy w 1,8t sa nieporównywalnie większe, niz zrobienie samego softu w 2,7 dla tych 300km:whistling:

Mimo wszystko lepszym wyborem będzie 2,7:wink:

A w ameryce powstał juz poradnik jak zrobic B6 2,7bit(wykaz co trzeba)

The Official B6 2.7T DIY/Swap Guide

Opublikowano

Łiiii, zdałem egzamin zawodowy :jerk:

Opublikowano

Ja też jestem teraz Technik Informatyk:grin::grin:

Opublikowano

Ja Elektromechanik :naughty:

Opublikowano

no Panowie to Gratuluje!! :wink:

Opublikowano

Dziękować:naughty: