turzol Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ty i tak czasu na rezanie nie masz to po co ci:decayed: w drzwiach juz siedzą nowe moduły high i przełącznik luster obsługujący składanie więc brakuje mi luster . A że odpalenie u mnie fotochromu to będzie pestka to i funkcja tilt sie przyda. PUMA na alle wiszą już długo lustra z B7 składane + fotochrom bez ramek z B7 (10 kabli) za nie całe 500. podesłać ci line?
P-U-M-A Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 jedyne składane lustra mam na aucie:decayed: ale w życiu ich wam nie oddam 1000zł?:guma:1500zł?
wladi Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ty i tak czasu na rezanie nie masz to po co ci:decayed: w drzwiach juz siedzą nowe moduły high i przełącznik luster obsługujący składanie więc brakuje mi luster . A że odpalenie u mnie fotochromu to będzie pestka to i funkcja tilt sie przyda. PUMA na alle wiszą już długo lustra z B7 składane + fotochrom bez ramek z B7 (10 kabli) za nie całe 500. podesłać ci line? Turzol Ty naprawdę jesteś za***isty badacz pisma świętego:grin: jak będę czegoś szukał to się zgłoszę
P-U-M-A Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ty i tak czasu na rezanie nie masz to po co ci:decayed: w drzwiach juz siedzą nowe moduły high i przełącznik luster obsługujący składanie więc brakuje mi luster . A że odpalenie u mnie fotochromu to będzie pestka to i funkcja tilt sie przyda. PUMA na alle wiszą już długo lustra z B7 składane + fotochrom bez ramek z B7 (10 kabli) za nie całe 500. podesłać ci line? Dajesz:kox:
wladi Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 jedyne składane lustra mam na aucie:decayed: ale w życiu ich wam nie oddam 1000zł?:guma:1500zł? Każdy ma swoją cenę
jozek726 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 może ja Ci moje sprzedam jak dasz dobra kasę to wykręcę z auta
P-U-M-A Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 może ja Ci moje sprzedam jak dasz dobra kasę to wykręcę z auta Jo bym chcioł z by siedym:decayed:
turzol Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 P-U-M-A pw tylko się nie chwal, że ode mnie cynka dostałeś
domin79 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 no właśnie Marcin masz jakieś lustra na sell ? Ja szukam w full opcji (14 kabli), ale nędza jest w temacie. prawe mam na zbyciu:naughty:
turzol Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 a to łone nie ty same?? to samo, ale B7 ze świeższych roczników miały nowy typ szkieł fotochrom , bez tych paskudnych czarnych obwódek ---------- Post dopisany at 22:49 ---------- Poprzedni post napisany at 22:48 ---------- no właśnie Marcin masz jakieś lustra na sell ? Ja szukam w full opcji (14 kabli), ale nędza jest w temacie. prawe mam na zbyciu:naughty: to 3maj dla mnie do wypłaty
turzol Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Turzol kupione:decayed: widział. Dłuugo te lustro wisiały i sam się nad nimi zastanawiałem, ale chce iść w tilta bo na starość wzrok już nie ostrzy i krawężnikami felgi rysuje przy cofaniu
MAGIC87 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Pomoze kto? http://a4-klub.pl/klimatyzacja-98/all-b6-klimatyzacja-dwustrefowa-prawa-strona-chlodzi-ani-grzeje-115305/index5.html#post3170413
P-U-M-A Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Turzol kupione:decayed: widział. Dłuugo te lustro wisiały i sam się nad nimi zastanawiałem, ale chce iść w tilta bo na starość wzrok już nie ostrzy i krawężnikami felgi rysuje przy cofaniu Ja nie potrzebuje tego akurat więc idalna opcja dla mnie:wink: Masz może nr panelu z 4 szybami i skladanymi lustrami i te pokrętło?
turzol Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Turzol kupione:decayed: widział. Dłuugo te lustro wisiały i sam się nad nimi zastanawiałem, ale chce iść w tilta bo na starość wzrok już nie ostrzy i krawężnikami felgi rysuje przy cofaniu Ja nie potrzebuje tego akurat więc idalna opcja dla mnie:wink: Masz może nr panelu z 4 szybami i skladanymi lustrami i te pokrętło? panel na 4 szyby i składane lustra 8E1 867 171 C pokrętło zwykłe czy chrom?
Rekomendowane odpowiedzi