Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciał 50 zł ugrać na allegro dziad jeden :bicz:

:polew:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wstawać Qr........ :hi: Ludzie już pracuje-znaczy są w pracy

I na drogach mi uważać bo niby na plusie ale w pytę ślisko jest.

---------- Post dopisany at 06:49 ---------- Poprzedni post napisany at 06:09 ----------

http://ofsajd.onet.pl/co-to-byl-za-sezon/ssglm :kox:

Opublikowano
Wstawać Qr........ :hi: Ludzie już pracuje-znaczy są w pracy

I na drogach mi uważać bo niby na plusie ale w pytę ślisko jest.

---------- Post dopisany at 06:49 ---------- Poprzedni post napisany at 06:09 ----------

http://ofsajd.onet.pl/co-to-byl-za-sezon/ssglm :kox:

Obecny:kox: No ładnie mi d*pa zamiatała dzisiaj:decayed: Jeszcze pare godzin i znowu wolne:banan:

Opublikowano

W sumie tak :decayed:

Ja tu taki zarobionych dzisiaj jestem- więc tak na allegro lotki na klapę nie znalazłem, zderzaka też :thumbdown: .

Opublikowano
W sumie tak :decayed:

Ja tu taki zarobionych dzisiaj jestem- więc tak na allegro kotki na klapę nie znalazłem, zderzaka też :thumbdown: .

A to tył szukasz s-line?? Ja bym się zastanowił nad dokłądką z B7 jak ma VLPD:kox:

Opublikowano

Żadna taka profanacja :kwasny: chociaż kiedyś miałem taka myśl. Patrzyłem za zderzakiem z es ewentualnie s line.

Opublikowano
Żadna taka profanacja :kwasny: chociaż kiedyś miałem taka myśl. Patrzyłem za zderzakiem z es ewentualnie s line.

Najprostsza opcja to zaiwaniać do ASO i kupić dokładke S-line i tyle:wink:Bo zderzak kupisz na allegro w podobnej cenie co sama dokładka nowa w ASO. Marcin jakbyś widział w dobrej kasie grill środkowy S-line to wal:kox:

Opublikowano

:siema:

i jak tam Panowie po śiwętach??

Opublikowano

tym razem byle jak :facepalm: z gorączką to uj nie święta:facepalm:

Opublikowano

Najprostsza opcja to zaiwaniać do ASO i kupić dokładke S-line i tyle:wink:Bo zderzak kupisz na allegro w podobnej cenie co sama dokładka nowa w ASO. Marcin jakbyś widział w dobrej kasie grill środkowy S-line to wal:kox:

Jak znajdę to dam znać, ale ostatnio najtańszy był chyba Wladiego. Jest z es za 280 zł

Opublikowano

Część Pany ale k**wa dzisiaj ślisko na półwyspie było jak do pracy lecialem masakra:eek:

memory five-wladi i wszystko jasne:)

Opublikowano

Jak znajdę to dam znać, ale ostatnio najtańszy był chyba Wladiego. Jest z es za 280 zł

Ale od esowego nie pasi chyba:kwasny: W ogóle zastanawiam się nad tym z S6 C5 ale nie zrobił nikt żadnego fotostory ani nic ile tam jest rzeźby:kwasny:

Opublikowano

Ja wkladam z serii C5 aż się coś trafi. Z es trzeba dociać. Daj foto twojego ryja z siatką :wink:

Opublikowano
Ja wkladam z serii C5 aż się coś trafi. Z es trzeba dociać. Daj foto twojego ryja z siatką :wink:

To seria z C5 będzie pasować? Dałby plasti dipem w czerń ramkę i byłby:kox::kox: Nie mam foto ale jest źle:bag:

Opublikowano

wreszcie cos moge zjesc :decayed: a niedługo sylwester:facepalm:

Opublikowano

Witam wszystkich :kox:

Pany a jaka jest roznica miedzy tymi wewnetrznymi listwami progowymi S-Line z B6 a tymi z B7?

Mozna jakas fotke pogladowa prosic :wink:

Opublikowano

To seria z C5 będzie pasować? Dałby plasti dipem w czerń ramkę i byłby:kox::kox: Nie mam foto ale jest źle:bag:

w miarę podobno pasuje. Kartka jakieś grosze kosztuje więc można próbować
Opublikowano

w miarę podobno pasuje. Kartka jakieś grosze kosztuje więc można próbować

podobno to wiesz co?:decayed: Ale od polifta by przed?

40zeta od polifta z chromem nówka:kox:

Opublikowano

Gratulacje dla pana od częsci w ASO :)

20121227113042.jpg

Gdzie się podział mój flex...

Opublikowano
Gratulacje dla pana od częsci w ASO :)

http://img824.imageshack.us/img824/760/20121227113042.jpg

Gdzie się podział mój flex...

Nie marudz wszystko będzie pasować.

Endriu jak będziesz do auta szedł cyknij fotosa i slij,na nr 512582875. Z ta Kratka z c5 to chyba truckmania tak robił