Opublikowano 15 Lutego 201313 l idę powiedzieć żonie niech kanapki robi...goście jadą odpalaj grila:decayed: Domin odpalać auto ?? jasne , powiedz narzoczonej że tydzień będziesz na delegacji w podkarpackiem:polew::polew: powiem, że jadę na dwa tygodnie do Mińska ---------- Post dopisany at 23:36 ---------- Poprzedni post napisany at 23:35 ---------- no nic lece spac panowie dobranoc:wink: Dobranoc
Opublikowano 15 Lutego 201313 l Ktoś w tym roku jedzie na Sunrise:naughty:..................... ---------- Post dopisany at 23:45 ---------- Poprzedni post napisany at 23:37 ---------- Kłysek a Ty coś mówiłeś że idziesz do pracy dobrze płatnej:naughty:
Opublikowano 16 Lutego 201313 l Np takim śniadaniem bym nie pogardzil:slina: ---------- Post dopisany at 10:40 ---------- Poprzedni post napisany at 10:38 ---------- Czemu zmieniłes fote ja chce śniadanie w torzystkie tych dwóch blondi:decayed:
Opublikowano 16 Lutego 201313 l Czemu zmieniłes fote ja chce śniadanie w torzystkie tych dwóch blondi:decayed: Nie pierd*ol że blond włosy Ci między palcami rosną
Opublikowano 16 Lutego 201313 l musiał byś uważać żeby jej w pół nie złamać bo jakaś taka chudawa jest
Opublikowano 16 Lutego 201313 l Czemu zmieniłes fote ja chce śniadanie w torzystkie tych dwóch blondi:decayed: Nie pierd*ol że blond włosy Ci między palcami rosną juz nie bo zmieniłes foto i teraz rosną czarne. Będę miał dwukolorowe pasemka:grin:
Opublikowano 16 Lutego 201313 l który B6 division leciał przez czewe około 12? niebieskie komby:decayed: i wkepa z tyłu... busem leciałem i miałem ci nie zjechac z lewego:jerk:
Opublikowano 16 Lutego 201313 l Ona wam śniadanie zrobihttp://25.media.tumblr.com/tumblr_mcvu2cVQlt1rarm68o1_1280.jpg f*ck:slina:
Opublikowano 16 Lutego 201313 l Dziadki macie jakieś wzory na t-shirty , może też bym wam coś uklepał
Opublikowano 16 Lutego 201313 l Dziadki macie jakieś wzory na t-shirty , może też bym wam coś uklepał no panowie mogło by być
Opublikowano 16 Lutego 201313 l :hi:wieczorne Gdyby była potrzeba mam całe autko na graty, żadnego wypasu nie ma ale a nóż potrzeba czegoś zwykłego Wystarczy kliknąć na zdjęcie w podpisie aby zobaczyć foto lub napisać na PW.
Opublikowano 17 Lutego 201313 l Pany chetny ktos na listwy sline zewnetrzene za 450+KW? Ewentualnie wymiana na te od B7 za doplata 350 zl...pisac na PW Widze ze A4kowcy nalecieli dzis Zakopiec i rejony...kto lecial przed chwila ladnym niebieskim B6 na GCH przez Poronin?
Opublikowano 17 Lutego 201313 l Pany chetny ktos na listwy sline zewnetrzene za 450+KW? Ewentualnie wymiana na te od B7 za doplata 350 zl...pisac na PW Widze ze A4kowcy nalecieli dzis Zakopiec i rejony...kto lecial przed chwila ladnym niebieskim B6 na GCH przez Poronin? własnie chyba tego samego widziałem:decayed: Jozek:wink: