Opublikowano 14 Kwietnia 201313 l Fr0styyy. to ty taka muzę kręcisz graty:wink: klimat najlepszy ---------- Post dopisany at 21:10 ---------- Poprzedni post napisany at 21:08 ---------- Założyłem letnie kółka bez odważników a jedna felga jest krzywa i nic nie bije do 100km
Opublikowano 14 Kwietnia 201313 l Panowie mam zaflokowana deche.schowek i polke pod kierowajka w jaki kolo polecalibyscie obkleic/pomalowac dekory? Dodam ze mam wnetrze czafne a foteliki sa skorzane. Narazie nie mam koloru przewodniego. Nie obszywane nitki w zaden kolor...moj zamysl jest taki zeby to rozjasnie...myslalem nad pomaranczowym albi bialym...co myslicie? Chyba ze zostac przy drewnie? Ale ciemno wychodzi:\
Opublikowano 14 Kwietnia 201313 l ja miałem lekko przygiętą 18 i guz w tym miejscu z boku opony i przy 150 nic nie czułem ,a nawet nie wiedziałem , że jest bąbel fart że się nie rozje....tydzień tak jeździłem
Opublikowano 14 Kwietnia 201313 l ja miałem lekko przygiętą 18 i guz w tym miejscu z boku opony i przy 150 nic nie czułem ,a nawet nie wiedziałem , że jest bąbel fart że się nie rozje....tydzień tak jeździłem Generalnie opona wcale nie dostała tylko felga, chyba że ona wcześniej już taka była? Jutro prostowanie i wyważenie, bo nie chciałbym komuś sprzedać krzywych felg itd.
Opublikowano 14 Kwietnia 201313 l ja miałem lekko przygiętą 18 i guz w tym miejscu z boku opony i przy 150 nic nie czułem ,a nawet nie wiedziałem , że jest bąbel fart że się nie rozje....tydzień tak jeździłem Generalnie opona wcale nie dostała tylko felga, chyba że ona wcześniej już taka była? http://i.imgur.com/zoYEJ7sl.jpg Jutro prostowanie i wyważenie, bo nie chciałbym komuś sprzedać krzywych felg itd. ja się wrąbałem w dziurę i opona się przecieła ,jadąc dalej wszystko było ok powietrze nie zeszło więc jeździłem i żeby nie to ,że klocki zaczęły piszczeć jeżdziłbym tak dalej
Opublikowano 14 Kwietnia 201313 l Kiera MF z łopatkami z B7/B8 pasuje P&P zamiast B7 MF? Tylko kodowanie zmienić i wsio?
Opublikowano 14 Kwietnia 201313 l jak obiecałem http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/spis-czesci-montaz-oparcia-tylnej-kanapy-nieskladanej-skladana-mikaszi-269885/#post3486756 jutro postaram się ogarnąć pikczery i resztę
Opublikowano 14 Kwietnia 201313 l Panowie jak by komus w lapy wpadl czarny prawy blotnik prosze o PW:hi:
Opublikowano 14 Kwietnia 201313 l Spoko pablo. Tą tylnią ćwiartkę którą chciałeś już prawie mam jak coś
Opublikowano 14 Kwietnia 201313 l Ponowie pytanie, może ktoś się orientuje czy Nokia E71 bangla z blutem z końcówką Q ?
Opublikowano 14 Kwietnia 201313 l mikaszi wielkie dzieki za ten spis gratow potrzebnych do transformacji tylnej kanapy z nie skladanej na skladana no i czekam na fotosy co i jak. Bym zapomnial wielkie brawa dla Ciebie za udane rezanko :oklasky:
Opublikowano 14 Kwietnia 201313 l PUMA ale wiesz ze sa dwie potrzebne Załatwiłem cale nowe auto bo mi się przypomniało coś że o dachowaniu gadałeś
Opublikowano 14 Kwietnia 201313 l PUMA ale wiesz ze sa dwie potrzebne Załatwiłem cale nowe auto bo mi się przypomniało coś że o dachowaniu gadałeś ja z kolei słyszałem ze było sporo spawania wcześniej
Opublikowano 14 Kwietnia 201313 l mikaszi wielkie dzieki za ten spis gratow potrzebnych do transformacji tylnej kanapy z nie skladanej na skladana no i czekam na fotosy co i jak. Bym zapomnial wielkie brawa dla Ciebie za udane rezanko :oklasky: ogólnie to polecam załatwić sobie te wszystkie graty na jakimś szrocie, chociaż w aso to też groszowe sprawy
Opublikowano 15 Kwietnia 201313 l Ponowie pytanie, może ktoś się orientuje czy Nokia E71 bangla z blutem z końcówką Q ? powinna hulać