Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
VLDP - kto to ?

Jakiś gościu z Lublina ma niebieskie B6 USA:wink:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:

Fr0styyy. to ty taka muzę kręcisz :shock3: graty:wink: klimat najlepszy :decayed:

---------- Post dopisany at 21:10 ---------- Poprzedni post napisany at 21:08 ----------

Założyłem letnie kółka bez odważników a jedna felga jest krzywa i nic nie bije do 100km :grin:

Opublikowano

Panowie mam zaflokowana deche.schowek i polke pod kierowajka w jaki kolo polecalibyscie obkleic/pomalowac dekory? Dodam ze mam wnetrze czafne a foteliki sa skorzane. Narazie nie mam koloru przewodniego. Nie obszywane nitki w zaden kolor...moj zamysl jest taki zeby to rozjasnie...myslalem nad pomaranczowym albi bialym...co myslicie? Chyba ze zostac przy drewnie? Ale ciemno wychodzi:\

Opublikowano

ja miałem lekko przygiętą 18 i guz w tym miejscu z boku opony i przy 150 nic nie czułem ,a nawet nie wiedziałem , że jest bąbel fart że się nie rozje....tydzień tak jeździłem

Opublikowano
ja miałem lekko przygiętą 18 i guz w tym miejscu z boku opony i przy 150 nic nie czułem ,a nawet nie wiedziałem , że jest bąbel fart że się nie rozje....tydzień tak jeździłem

Generalnie opona wcale nie dostała tylko felga, chyba że ona wcześniej już taka była?

zoYEJ7sl.jpg

Jutro prostowanie i wyważenie, bo nie chciałbym komuś sprzedać krzywych felg itd. :wink:

Opublikowano

57766544648941544588810.jpg

:shock3:

Opublikowano

Generalnie opona wcale nie dostała tylko felga, chyba że ona wcześniej już taka była?

http://i.imgur.com/zoYEJ7sl.jpg

Jutro prostowanie i wyważenie, bo nie chciałbym komuś sprzedać krzywych felg itd. :wink:

ja się wrąbałem w dziurę i opona się przecieła ,jadąc dalej wszystko było ok powietrze nie zeszło więc jeździłem i żeby nie to ,że klocki zaczęły piszczeć jeżdziłbym tak dalej :facepalm:

Opublikowano

Czy Nokia E71 ogarnie bluta z końcówką Q ?

Opublikowano

Kiera MF z łopatkami z B7/B8 pasuje P&P zamiast B7 MF? Tylko kodowanie zmienić i wsio?

Opublikowano

Pasi:wink:

Opublikowano

Panowie jak by komus w lapy wpadl czarny prawy blotnik prosze o PW:hi:

Opublikowano

Spoko pablo. Tą tylnią ćwiartkę którą chciałeś już prawie mam jak coś:decayed:

Opublikowano

Ponowie pytanie, może ktoś się orientuje czy Nokia E71 bangla z blutem z końcówką Q ?

Opublikowano

PUMA ale wiesz ze sa dwie potrzebne :facepalm::polew:

Opublikowano

mikaszi wielkie dzieki za ten spis gratow potrzebnych do transformacji tylnej kanapy z nie skladanej na skladana no i czekam na fotosy co i jak. Bym zapomnial wielkie brawa dla Ciebie za udane rezanko :good::oklasky: :oklasky: :oklasky:

Opublikowano

Załatwiłem cale nowe auto bo mi się przypomniało coś że o dachowaniu gadałeś:decayed:

Opublikowano

Załatwiłem cale nowe auto bo mi się przypomniało coś że o dachowaniu gadałeś:decayed:

ja z kolei słyszałem ze było sporo spawania wcześniej :decayed:

Opublikowano
mikaszi wielkie dzieki za ten spis gratow potrzebnych do transformacji tylnej kanapy z nie skladanej na skladana no i czekam na fotosy co i jak. Bym zapomnial wielkie brawa dla Ciebie za udane rezanko :good::oklasky: :oklasky: :oklasky:

ogólnie to polecam załatwić sobie te wszystkie graty na jakimś szrocie, chociaż w aso to też groszowe sprawy

Opublikowano
Ponowie pytanie, może ktoś się orientuje czy Nokia E71 bangla z blutem z końcówką Q ?

powinna hulać:decayed: