Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:polew: ta sobie
  • Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:polew: ta sobie
A myślisz że jak Recarosy sprzedał:naughty::grin::grin::grin:
Opublikowano

i zablokowali mi dwa konta na ebayu :kwasny::facepalm:

Opublikowano

no tak :grin::whip2:

Opublikowano
Ujowo to już mi nic nie kupisz:whistling: napisz do nich jebnij skruchę i Ci odblokują jeżeli to Twój pierwszy wyskok:decayed:
Opublikowano

może by się nie kapneli ale na obu kontach mam takie same dane :doh::doh::doh: , do tego na ten adres gdzie mieszkam nie mogę założyć innego konta na ebayu bo mnie system odrzuca :kwasny: . Mają 14 dni na rozpatrzenie sprawy a ja 14 dni bez ebaya :doh:

---------- Post dopisany at 19:53 ---------- Poprzedni post napisany at 19:46 ----------

Ujowo to już mi nic nie kupisz:whistling: napisz do nich jebnij skruchę i Ci odblokują jeżeli to Twój pierwszy wyskok:decayed:

tU nie rozchodziło się o recarosy bo przy ich licytacji nie musiałem nic robić o cena sama szła do góry , gość z Danii dawał mi 1000F kup teraz a ja mu napisałem że nie mogę aukcji przerwać i jak jest zainteresowany to niech licytuje , no i wygrał .

Zablokowanie kont tyczyło sie licytacji o RNS-E , chyba jakiś gość się kapnął że go podbijam , zgłosił to do eBaya , oni to sprawdzili i lipa

zresztą panowie bądźmy poważni , każdy sobie sam albo przez kogoś kiedyś cenę podbijał :wink:

Opublikowano

Ty już się nie tłumacz krętaczu:polew::polew:

Opublikowano
Pany dajcie jakis link do ramion wycieraczek gdzie jest normalne zapiecie gdzie mozna zamontowac wycieraczki z marketu chociaz by bo te co mam teraz 2001 to nii uja nie moge dostac nigdzie a 300 nie bede wydawal. ja jakies komplety ramiona i wycieraczki ori OOOO ale ktore mam kupic. sa po 240 zl ale ktore. pomóżcie :facepalm:

pomoze ktos?

Opublikowano
Ty już się nie tłumacz krętaczu:polew::polew:

biznes is biznes

tu kupiłem :decayed:

AUDI S4 B6 AVANT RECARO LEATHER INTERIOR | eBay

tu sprzedałem :decayed:

AUDI A4 S4 RS4 01-08 RARE RECARO HALF LEATHER / ALCANTARA SPORT SEATS INTERIOR | eBay

nie sprzedałem ich na forum i każdemu kto się pytał odpisywałem z nierealną ceną , na kolegach sie nie zarabia :wink::decayed:

Opublikowano

też miałem propozycje na recaro właśnie z Danii, może ten sam gość :wink:

Opublikowano

Tłuste miałeś te stołki :thumbup1:

Widzę, że korzystasz z paypala. Jakie zdanie o nim? Przeczytałem dzisiaj dużo nieciekawych opinii, że blokują wypłaty, że dużo przekrętów typu: wysyłasz, gość odbiera, pisze do nich, że nic nie dostał i zabierają Ci kasę z konta itp

Opublikowano

Zawsze możesz się do kolegi uśmiechnąć :decayed:

Opublikowano
też miałem propozycje na recaro właśnie z Danii, może ten sam gość :wink:

powiem ci to w tam tym kierunku sprzedaje najwięcej tajli Dania, Norwegia , Szwecja, nie wiem czy oni tam mają taki słaby rynek części używanych albo maja za duzo kasy

ostatnio sprzedałem jednemu gościowi ze Szwecji dokładkę przedniego zderzaka B6 S-line za 150F do tego wysyłka 60F :doh:

Opublikowano
panowie mój szyberdach zaczął żyć własnym życiem,podczas jazdy sam się otwiera i zamyka? co może być przyczyną?

Prawdopodbnie styki zaśniedziałe w tym przełączniku, u mnie było podobnie, ściągnąłem lampke i poczyściłem wszystko, przy składaniu psiknąłem czymś do styków i jak narazie spokój.

znalazłem taki opis,że ta blaszka miesza w temacie :: a4mods.com :: - The Premiere Audi A4 Modification Guide and Pictures Library
Opublikowano

Hej Panowie. Jako że nikt nie ma do sprzedania ori dywaników na przód zacząłem szukać po allegro bo 250 zł w serwisie za 2 dywaniki nie widzi mi się dawać. :facepalm: Co powiecie o tych dwóch kompletach. Które byście wybrali? :wink:

DYWANIKI GRUBE AUDI A4 B6 2001-2007 PETEX GERMANY (3261571141) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Audi A4 B6 dywaniki z haftem PFI lux-poliamid (3264723382) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano
Tłuste miałeś te stołki :thumbup1:

Widzę, że korzystasz z paypala. Jakie zdanie o nim? Przeczytałem dzisiaj dużo nieciekawych opinii, że blokują wypłaty, że dużo przekrętów typu: wysyłasz, gość odbiera, pisze do nich, że nic nie dostał i zabierają Ci kasę z konta itp

Złego słowa bym nie powiedział o paypalu , no może oprucz tego ze te ich prowizję są trochę duże. Od kwoty 1000F wpłacanej przez kupującego zabierają zabierają 30F :kwasny:.

Wiadomo że każdy kupujący może cię zrobić na kasę jeżeli mu wyślesz paczkę bez potwierdzenia odbioru. Już nie jedną sprawę wygrałem z różnymi krętaczami i już sie nauczyłem że przed wysyłką robię zdjęcie tego co wysyłam , potem zdjęcie paczki z naklejka odbiorcy i wysyłam tylko kurierem.

Opublikowano

petexy mam 4 lata-nadal jak nowe :wink:

Opublikowano

Ja mam te drugie i jest ok narazie wyglądają ładnie nie wycierają się zbytnio :wink:

Opublikowano

Właśnie patexy do mnie też bardziej przemawiają na zime mam z tej firmy i w A3 też miałem i jak ori pasują tylko jak welurowe się będą spisywać bo jakieś dziady to szybko się robią jak szmaty miękkie i do wywalenia. :kwasny: