Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a powiedzcie mi jak zdjąć osłone fotela w b7 ?

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
a powiedzcie mi jak zdjąć osłone fotela w b7 ?
Delikatnie podważ i ciągnij obudowa jest na metalowe spinki, tylko zacznij od góry
Opublikowano
Moi drodzy szybkie pytanie, co może być przyczyną że w fotelu jest pompowanie ledzwi góra/dół , a niestety nie działa prawo/lewo ?

zapewne drut lędzwi peknun:wink: gdzieś był opis jak to gówno naprawić:wink:

---------- Post dopisany at 13:35 ---------- Poprzedni post napisany at 13:28 ----------

http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/b6-bfb-tylna-oslona-siedzenia-ciegno-popowania-nowatorska-naprawa-59165/ znalazłam:decayed:

inny sposób na pęknięty pręt :wink:

http://a4-klub.pl/wnetrze-99/elektryczne-ledzwie-fotele-263818/ post#10

Opublikowano
Jaka jest mniejwiecej rozsadna cena za kompletny schowek z lodowka, 2 poleczkami, rurka i oczywiscie sprawna klapa do B6/B7?

myśle że rozsadna cena to 450-500zł i jest nawet na allegro taki :wink: poniżej tej ceny to okazje są, sam szukałem długi czas samej lodówki i były po 300zł :whistling:

jak co masz tu:

Schowek pasażera z lodówką Audi A4 B6/B7 Czarny (3364251207) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

a znalazł by mi ktoś samą klapę schowka , może być bez zamka do anglika w idealnym stanie , najlepiej z B7 :naughty:

Opublikowano

Witam elite :hi:

Żeby nie było że nic sie nie dzieje to wrzuce małą zajawke tego co było grane ostatnio, niedlugo wiecej w moim temacie jak znajde dłuższa chwile na obrobienie fotek :D wiec zachęcam do obserwowania tematu :kox:

ao1qqv5fz6p3.jpg

Opublikowano
:kox::kox::kox: żona, koleżanka, znajoma ? :kox: masz numer :decayed:
Opublikowano
a znalazł by mi ktoś samą klapę schowka , może być bez zamka do anglika w idealnym stanie , najlepiej z B7 :naughty:

domin chyba miał ale b6

Opublikowano
:shock3:
Opublikowano

a czy to ważne :wink: podziwiaj nature :D

Opublikowano

:naughty:

Sexy-Hot-Ass-Sexy-Girl-In-Car-Nude-Girl-Audi-Model-Audi-Concept-Car-Girl-Spankilicious-Ass-Hot-Naked-Ass-Cleavage.jpgRS4-1.jpg

Opublikowano

Żeby nie było że nic sie nie dzieje to wrzuce małą zajawke tego co było grane ostatnio, niedlugo wiecej w moim temacie jak znajde dłuższa chwile na obrobienie fotek :D wiec zachęcam do obserwowania tematu :kox:

http://files.tinypic.pl/i/00416/ao1qqv5fz6p3.jpg

ja tez chce taka sesje :decayed: z taką panią :naughty::decayed:

Opublikowano

domin chyba miał ale b6

No dokładnie Domin ma podbij do niego:wink:
Opublikowano

a czy to ważne :wink: podziwiaj nature :D

:beach: wolał bym na żywo :decayed:

Opublikowano
:slina:
Opublikowano

http://files.tinypic.pl/i/00416/ao1qqv5fz6p3.jpg

ja tez chce taka sesje :decayed: z taką panią :naughty::decayed:

Truskaweczko myśle że nie było by wiekszego problemu, macie jakis dobry darmowy hosting do zdjęc bo ten co wrzucalem zazwyczaj na niego coś sie zwalił że tak powiem :wink:

Opublikowano

Próbował ktoś z Was rozbierać klapę schowka? tzn oddzielić klapę zewnętrzną z klameczką od cześci wewnetrznej klapy? da sie to zrobić? czy to jest klejone ze sobą?

Opublikowano
Próbował ktoś z Was rozbierać klapę schowka? tzn oddzielić klapę zewnętrzną z klameczką od cześci wewnetrznej klapy? da sie to zrobić? czy to jest klejone ze sobą?
Się da tylko trochę rzeźbienia jest ale jak wyciągniesz schowek to będziesz wiedział co i jak oddzielić:wink:
Opublikowano

no właśnie o to chodzi, że mam wymontowaną klapę ze schowka leży przede mną i nie wiem od której strony to ugryźć :/ wykrecilem śrubkę aby zdemontować klamkę i teraz głowię się jak zabrać się do rozdzielenia tej klapy a nie chce nic połamać :/

Opublikowano

Witam. Nie wiem, gdzie zadać to pytanie. Czy zderzak tył z B7 podejdzie do B6? (kombi) Szukam dwururki.