Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawaj foty jak stoi my napiszemy co trzeba i Jej pokarzesz, a jak o nie pomoze to powiedz ze to dla bezpieczenstwa :wink: albo rozwod:polew:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

na 18 przód 63 na tyle 61 od błotnika do ziemi, idę kręcić w górę, pojeżdżę pare dni, no ale jako że moja więcej jeździ niż ja to musze coś z tym zrobić, trochę mnie to zawieszenie s-line już drażniło bo to ani nisko ani wysoko ale teraz to trochę przesadziłem :grin:

Opublikowano
67a6ba9e5f39e1aa9e7cdb11f88dde6d.jpg?1373543379
Opublikowano
na 18 przód 63 na tyle 61 od błotnika do ziemi, idę kręcić w górę, pojeżdżę pare dni, no ale jako że moja więcej jeździ niż ja to musze coś z tym zrobić, trochę mnie to zawieszenie s-line już drażniło bo to ani nisko ani wysoko ale teraz to trochę przesadziłem :grin:

To co tak nie równo? Daj 62,5cm i będzie dobrze :wink:

Opublikowano

Siema chłopy z wieczora:hi:, mam taką sprawę. Przy max. skręcie w prawo i jakiejś tam sredniej prędkości wydobywa się dziwny dzwięk z lewego przedniego koła. Coś jakby obcieranie o jakąś blachę....No napewno nie jest to tarcie opony o nadkole, ale co tam jeszcze mogło by ocierać???. Dodam, że ani do tyłu, ani przy skręcie w drugą strone zjawisko to nie występuje....

Druga sprawa. Czy po zdjęciu koła zacisk powinien być luźny?? Oczywiście ruch jest ograniczony i tylko "moja-twoja", ale wydaje się zbyt duży.

Co o tym sądzicie?

Opublikowano
Siema chłopy z wieczora:hi:, mam taką sprawę. Przy max. skręcie w prawo i jakiejś tam sredniej prędkości wydobywa się dziwny dzwięk z lewego przedniego koła. Coś jakby obcieranie o jakąś blachę....No napewno nie jest to tarcie opony o nadkole, ale co tam jeszcze mogło by ocierać???. Dodam, że ani do tyłu, ani przy skręcie w drugą strone zjawisko to nie występuje....

Druga sprawa. Czy po zdjęciu koła zacisk powinien być luźny?? Oczywiście ruch jest ograniczony i tylko "moja-twoja", ale wydaje się zbyt duży.

Co o tym sądzicie?

Trzeba zdjąć koło i popatrzeć. Może to być przegub, łożysko albo ten luźny zacisk który nie powinien być luźny.

Opublikowano
:siema: Mam pytanie do Was, nie ma ktoś na zbyciu albo możliwości załatwić wtyczkę 32pin do srebrnego wzmaka bose???
Opublikowano
górny grill od esy już siedzi :decayed:

dół jest w drodze :naughty:

http://img560.imageshack.us/img560/7475/g4ur.jpg

i teraz pytanie montował ktoś na niego znaczek quattro ?

:naughty:

pora zapolować na bixy :grin:

:hi:

Opublikowano

Panowie powiedzcie mi czy moze byc tak ze auto siadzie slabiej jak ktos ma seryjne amorki a ktos 1BV?? Kumpel kupil idenyczne sprezyny H&R -35 co ja i tez 1.9TDI i jemu siadlo duzo bardziej audik niz moj a ja mam seryjne amory i czy sie roznia amory miedzy 1BE a 1BV??

Opublikowano

Chyba tylko poziome twardosci, bo na wysokosc 1BE i 1BV sa takie same

Opublikowano

Co o tym sądzicie?

Trzeba zdjąć koło i popatrzeć. Może to być przegub, łożysko albo ten luźny zacisk który nie powinien być luźny.

Z obydwu stron zacisk tak samo jest luźny, więc wydaje mi się, że z prawej też problem by się pojawił. Przegub chyba troche inny dzwięk wydaje. Tu jest ewidętne jakieś tarcie i tylko przy skręcie w prawo. Czyli jakby patrząc z boku lewa część tarczy o coś ocierała, tylko o co skoro nic tam nie ma:facepalm:

Opublikowano

Panowie przy zmianie modułu komfortu trzeba go, zaadaptować, zakodować? Czy tylko wpinamy i działa ? Jak głupie pytanie to sorry ale nie wiem :whistling:

Opublikowano
Panowie przy zmianie modułu komfortu trzeba go, zaadaptować, zakodować? Czy tylko wpinamy i działa ? Jak głupie pytanie to sorry ale nie wiem :whistling:

trza kodować adoptować:wink:

Opublikowano

trza kodować adoptować:wink:

dziękował, bo tak zerkam na allegro i można moduł w razie czego dorwać za 200zł nawet 15km ode mnie :decayed:

bo mam taki : 8E0 959 433 AT

i czytam że z końcówką BC podejdzie spokojnie do mnie :wink:

Opublikowano

Faktycznie głupie :decayed: spisz stare kodowanie :wink:

Opublikowano

Faktycznie głupie :decayed: spisz stare kodowanie :wink:

Bo jestem taki osioł że się nie znam, nie miałem z tym wcześniej żadnej styczności :kwasny:

Opublikowano

panowie kto tu na forum sprzedaje kompletne ori rozrządy wraz z pompą :hi:

Opublikowano

Panowie, jeszcze 5 wolnych miejsc na Ostrów - ktoś chętny? Zapraszam :decayed:

Opublikowano
panowie kto tu na forum sprzedaje kompletne ori rozrządy wraz z pompą :hi:
Napisz do Dzika, ma dobre ceny:wink:
Opublikowano

:hi:Panowie mam pytanie - jak zdemontować przednie dekory ?? :embarrassed:

Te na drzwiach bocznych były na zatrzaski i poszły bez problemu...

Z lewej odkręciłem śrubę za przełącznikiem świateł (w razie czego :wink:) i nie chce puścić...

Z prawej odkręciłem śrubę za osłoną i do połowy długości puścił - dalej nie chce iść...

Wolę podpytać bo nie chcę połamać - a w dziale Warsztat nie znalazłem porady :eusathink: